Pianka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 czemu tu takie pustki :( szukamy pomocy dla Francika Quote
Monika L Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 ja mogę zadeklarować miesiecznie 10zł wiem ze to nie jest duzo ale zawsze cos...Szkoda mi Francika :( Quote
Pianka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 dziękuje dla Francika nawet 5 zł deklaracji to dużo :multi: czyli mamy razem deklaracji 60 zł, zbieramy dalej, hotel to koszt rzędu 300-400 zł miesięcznie bazarek dla Francika, może znajdziecie tu coś dla siebie, a właściwie dla swojego psa http://www.dogomania.pl/threads/214608-PSIE-FANTY-du%C5%BCy-wyb%C3%B3r-do-22.09.2011 Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mani2000 napisał(a):Franciku kochany,jakby tu pomóc Rozsyłaj zaproszenia ,wtedy więcej osób wejdzie. Quote
Pianka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 W sobote ma ktoś przyjechać odwiedzić Francika:happy1: Quote
Pianka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 doszło 15 zł- Monika L. bardzo dziękuje zbieramy pieniążki, jesli okaze sie, ze będzie operacja potrzebna, to troche to bedzie kosztowało trzymajcie kciuki za sobote bo to dość istotne odwiedziny :) Quote
grazia60 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Trzymam również za powodzenie Francika, a czy to ktoś z ogłoszenia ? Quote
Pianka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Jakie tu pustki :( Pani była, bardzo fajna osoba, Francika na razie nie zabrała, bo pozostała by kwestia tego, ze on musi zostawać sam. Ale jesteśmy w kontakcie. Zgłosił sie jeszcze inny dom. Tylko potrzebny byłby transport do Rybnika a oba domy to byłyby tymczasy allegro cegiełkowe, bo widze, że na dogo za dużo kasy nie uzbieramy :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1827214559 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A Francik ma problemy z zostawaniem samemu? Czy chodzi o to , że Pani ma za mało czasu dla psa? Fajnie by było gdyby chłopak miał domowy dt , zawsze to szybsze do socjalizacji niz hotelowy kojec -oczywiscie przy odpowiedniej osobie jako opiekuna;) Quote
jusstyna85 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 \ allegro cegiełkowe, bo widze, że na dogo za dużo kasy nie uzbieramy :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1827214559 Quote
Mani2000 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Francik mi sie w schronisku głaskać daje,podchodzi sam:) Chyba wcale nie jest taki dziki Quote
Agucha Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pianka napisał(a):Tak niszczy jak zostaje sam O kurczak... no to już w ogóle nie wiem jak z tym domem w Rybniku... Jedyny plus to to, że dziewczyna jest cały czas w domu - NA RAZIE... Może lepszy byłby dla niego DT/DS w domku? Quote
veganCat Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 raczej nie planuje iść do pracy, przynajmniej w przeciagu kilku lat.Na pewno dom z ogrodem bylby dla Francika najlepszym rozwiazaniem...ja niestety moge jedynie zaoferowac mieszkanie w kamienicy ..ale na szczescie mamy mały ogrodek i pelno lasow w okolo nas ..wiec jezeli wszysko sie uda to powinno mu sie spodobac:) pozdrawiam!! Quote
Pianka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 o witamy, witamy :) Agucha własnie do Ciebie przyjdzie na wizyte przedadopcyjna :) Domek z ogrodem na pewno byłby lepszy, ale tak samo myślałam w przypadku Płotka, tez borok strachliwy, a poszedł do kamienicy na dodatek w samym środku miasta i ma sie swietnie. Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 veganCat napisał(a):raczej nie planuje iść do pracy, przynajmniej w przeciagu kilku lat.Na pewno dom z ogrodem bylby dla Francika najlepszym rozwiazaniem...ja niestety moge jedynie zaoferowac mieszkanie w kamienicy ..ale na szczescie mamy mały ogrodek i pelno lasow w okolo nas ..wiec jezeli wszysko sie uda to powinno mu sie spodobac:) pozdrawiam!! Ty mieszkasz w Niewiadomiu? Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 veganCat napisał(a):tak, w Niewiadomiu, kolo pkp:) Znaczy się, że dobrze kojarzyłam. Co prawda - nie wiem gdzie jest PKP, ale postaram się trafić :lol: Kiedy można Was wszystkich zastać w domu? Czy oferujesz DT czy DS? masz doświadczenie z psem bojaźliwym/wycofanym z lękiem separacyjnym, a przede wszystkim możliwość ćwiczenia z nim zostawanie samemu w domu? Z tego co wiem - masz maleńkie dziecko, które na pewno pochłania dużo czasu. Masz kogoś kto będzie Ci pomagał w ogarnięciu "trzódki"? Jak widzisz socjalizację wycofanego psa przy maleńkim dziecku? Są inne zwierzęta? Quote
veganCat Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Mnie i Zuzie caly dzien:), Pawel konczy prace o 17, wiec kolo 18 jestesmy wszyscy w domu;) Quote
Recommended Posts