Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaG']w poniedziałek mam cesarkę, więc na razie nie będzie mnie na dogo:) proszę pamietajcie o moim Baloniku/Kajetanie/Guciu. To taki kochany, dobry pies.[/QUOTE]

Powodzenia :)

Posted

[quote name='AgaG']w poniedziałek mam cesarkę, więc na razie nie będzie mnie na dogo:) proszę pamietajcie o moim Baloniku/Kajetanie/Guciu. To taki kochany, dobry pies.[/QUOTE]

Trzymamy za Ciebie Aga kciuki, aby wszystko poszło dobrze!!! A Gucioszek jest slodziutki kochaniutki:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

erka napisał(a):
Ostatnio udało sie nam znaleźć dom dla starszego psiaka, który też bardzo długo czekał. Oby i Guciowi dopisało szczęście:).

Na razie cisza. Nikt nie dzwonił. Jak będę bardziej na chodzie i malutka choć na chwilę mnie z domu wypuści, to mu powieszę plakaty. Na dniach zrobię też przelew na jego hotel. W dalszym ciągu składamy się Ola K 100 i ja 200.

Posted

AgaG napisał(a):
Na razie cisza. Nikt nie dzwonił. Jak będę bardziej na chodzie i malutka choć na chwilę mnie z domu wypuści, to mu powieszę plakaty. Na dniach zrobię też przelew na jego hotel. W dalszym ciągu składamy się Ola K 100 i ja 200.

AgaG, miło Cię juz widzieć :). Może ktoś z Krakowa mógłby pomóc w rozwieszaniu plakatów Gucia, bo przeceiz Tobie tereaz na pewno zajęć nie brakuje.
Pozdrawiam Ciebie i maleństwo:), jak ma córcia na imię?

Posted

KasiaKia napisał(a):
Przelałam właśnie 50 zł dla Balonika na konto AgaG.

Oby domek się znalazł, chłopak już tak długo czeka...

Kasia wielkie dzięki. :) :loveu:martwię się że niestety zero telefonów :(

Posted (edited)

[quote name='erka']AgaG, miło Cię juz widzieć :). Może ktoś z Krakowa mógłby pomóc w rozwieszaniu plakatów Gucia, bo przeceiz Tobie tereaz na pewno zajęć nie brakuje.
Pozdrawiam Ciebie i maleństwo:), jak ma córcia na imię?
dziękuję, zdjęcia małej są na wątku mojego Pomponia
http://www.dogomania.pl/forum/threads/212788-Pomponik-mały-ślepy-staruszek-już-szczęśliwy-w-swoim-domku-)))/page33
a na imię ma Zuziaale jedno tu wkleję, jak wracamy ze szpitala a Zuzia ma trzy dni

Edited by AgaG
Posted

Śliczne zdjęcie, a jeszcze śliczniejsza córcia. Zazdroszczę jej psiego towarzystwa, bo ja się wychowywałam bez psa i zawsze mnie to bolało. Rośnie nam piękna "psiolubna" dziewczynka :)

Posted

Iwoniam dziękuję :)

rozliczenie pobytu Balonika/Gucia wpisałam na pierwszą,. Dziś przelałam 150 od siebie i 50 od KasiaKia, a Ola była w tym tygodniu u Gucia i wpłaciła 100. oto mail od niej: " Gucio istne cudo .Juz mniej bojazliwy,podszedl do mnie i dostał paróweczke.(bardzo mu smakowala).Pani Bożena mowi ,że zrobił się wielkim pieszczochem i uwielbia żeby go glaskac po brzuszku.Ona go bardzo lubi z wzajemnością".

Posted

Oby jakis domek stały też go pokochał:).

AgaG, zdjęcie piękne , a Ty wyglądasz na nim ślicznie, zupełnie jak nie trzy dni po porodzie:).

• 4 weeks later...
Posted

U Balonika/ Gucia bez zmian, mieszka w domu w hotelu i jest tam bardzo bardzo zadowolony, nie lubi na dłużej opuszczać swojego legowiska, skąd obserwuje co się dzieje dokoła. Ale telefon milczy niestety. Jutro wyślę 200 przelewem, Ola K. podczas wizyty w hotelu wpłaci 100 za wrzesień, za co jej bardzo dziękuję.

Posted

Te, które się przypominają - odświeżam na bieżąco. Inne chyba wygasły lub wygasną wkrótce. Trzeba regularnie ogłaszać. Postaram się o jakiś pakiet kolejny, bo od siedzenia i wzdychania jeszcze się żadnemu psu domu nie znalazło, a za naszego Gucia to najwyższy czas wziąć się porządnie do roboty, bo czeka i czeka...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='KasiaKia']Te, które się przypominają - odświeżam na bieżąco. Inne chyba wygasły lub wygasną wkrótce. Trzeba regularnie ogłaszać. Postaram się o jakiś pakiet kolejny, bo od siedzenia i wzdychania jeszcze się żadnemu psu domu nie znalazło, a za naszego Gucia to najwyższy czas wziąć się porządnie do roboty, bo czeka i czeka...[/QUOTE]
KasiaKia wielkie dzięki, że go ogłaszasz. Był jeden pierwszy telefon dwa dni temu Od razu wiedziałam po glosie tej pani,że zupełnie bez sensu. Pani chciała psa ":bez stojących uszu" hmm :crazyeye:a jakie ma Gucio to wiadomo, no i gdy się dowiedziała, że on na smyczy chodzić nie chce, kladzie się wtedy na ziemi i na tym koniec, to od razu stwierdziła, że jest nie dla niej, choć ma dom a nie mieszka w bloku. W ogóle jakaś dziwnawa była. ech

Posted

Ehhh... smutne to wszystko. Pocieszające jest to, że Balonik ma teraz super, ale nie ma to jak mieć swój własny dom. Ogłaszam, odświeżam, pamiętam i nieustannie trzymam kciuki.

• 4 weeks later...
Posted

KasiaKia wielkie dzięki, że go ogłaszasz. Oby coś się ruszyło ... na razie cisza beznadziejna
dziękuję Oli K, że będąc w hotelu zapłaciła 100 za pażdziernik, ja wpłaciłam przelewem 200.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Aga a co u Ciebie?

Dziękuję :) u mnie dużo dużo zajęć ale i dużo dużo szczęścia, oby tylko Pompon bardziej nie chorował. O Guciu myślę codziennie. W tym tygodniu wydrukuję mu plakaty w dużym formacie. Oby to, coś dało.