salibinka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Niedobrze. Ale nadzieja musi być. W zeszłym tygodniu poszedł do domu z DP kolega Gucia z hoteliku - Misiek, który siedział też dłuuugo. Guciowi się uda również :) Quote
kolejna kobietka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 No jasne, ja nie tracę również :cool3: Super, że Misiowi się poszczęściło :) Quote
AgaG Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='salibinka']Niedobrze. Ale nadzieja musi być. W zeszłym tygodniu poszedł do domu z DP kolega Gucia z hoteliku - Misiek, który siedział też dłuuugo. Guciowi się uda również :) Nie kojarzę Misia, Czy to był ten dziaduś z krakowskiego schronu wzięty do hotelu przez foksię i dzekuś? Quote
salibinka Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='AgaG']Nie kojarzę Misia, Czy to był ten dziaduś z krakowskiego schronu wzięty do hotelu przez foksię i dzekuś? Nie znam niestety szczegółów, tyle, że ma długi staż w hoteliku i to co w tekście do ogłoszeń, i wiem od Bożenki, że... niestety wrócił z adopcji. Quote
AgaG Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='salibinka']Nie znam niestety szczegółów, tyle, że ma długi staż w hoteliku i to co w tekście do ogłoszeń, i wiem od Bożenki, że... niestety wrócił z adopcji.[/QUOTE] Ojej.. :( mam nadzieję, że szybko to się stało i nie robili mu za długo nadzieji. nieodpowiedzialność ludzi i podłość bywa szczytowa. Całe szczęście, że u Bożenki ma dobrą opiekę. Jak tylko uda mi się wybrać do Niepołomic zaglądnę do niego. Quote
AgaG Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [B]kolejna kobietka, ania75 [/B]dziękuję, że zaglądacie. Guciosław wciąż czeka.. Quote
ania75 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='AgaG'][B]kolejna kobietka, ania75 [/B]dziękuję, że zaglądacie. Guciosław wciąż czeka..[/QUOTE] miejmy nadzieję, że się doczeka - taki fajny psiak ..... Quote
kolejna kobietka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 No wlasnie, az sie wierzyc nie chce, ze tyle juz czeka... :sad: Quote
salibinka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 A jak z wyróżnieniami? Może znowu "podciągnąć" w ten sposób olx, czy inną stronę? Quote
AgaG Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='salibinka']A jak z wyróżnieniami? Może znowu "podciągnąć" w ten sposób olx, czy inną stronę?[/QUOTE] niestety, gdy miał wyróżnione ogłoszenia, odzew nie był większy :( również zero telefonów. Mam na razie inny plan. bo czekać wieczność pies nie może, jest coraz starszy zresztą. Zamierzam kupić dziś bezpieczne szelki i zacząć jeździć do hotelu na poznawanie Gucia i uczenie go chodzenia na smyczy. Muszę mieć pewność, że on się w ogóle do bloku nie nadaje..może jednak by się nadał? Tylko na razie szukam możliwości tranportowych. Jeśliby ktoś z wolonatriuszy krakowkich jeździł do hotelu chętnie się zabiorę z nim:) Będę też Olę prosić, no ale ona ma urwanie głowy straszne ze zwierzakami, nie mogę naduzywać jej cudownej osoby.. W każdym razie myślę o Guciu intensywnie Quote
salibinka Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 AgaG, jakbyś mogła/ chciała jutro i jak Bożenka będzie mogła - to możemy usłużyć transportem do Niej. Ja co prawda nie mam teraz u Bożenki psiaków, ale niedaleko w Węgrzcach jest Misio (też, podobnie jak Gucio, trudny adopcyjnie orzech do zgryzienia :() - podrzuciłabym mu gryzaki i lawendę, które mam dla niego i których potrzebuje. A Bożenkę chętnie zobaczę, bo bardzo ją lubię :) Quote
AgaG Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='salibinka']AgaG, jakbyś mogła/ chciała jutro i jak Bożenka będzie mogła - to możemy usłużyć transportem do Niej. Ja co prawda nie mam teraz u Bożenki psiaków, ale niedaleko w Węgrzcach jest Misio (też, podobnie jak Gucio, trudny adopcyjnie orzech do zgryzienia :() - podrzuciłabym mu gryzaki i lawendę, które mam dla niego i których potrzebuje. A Bożenkę chętnie zobaczę, bo bardzo ją lubię :)[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy:) jesteś kochana:loveu:. Jutro jednak nie dam rady :( bo mąż jest w rozjazdach i nie mam z kim dzidziusia i psów zostawić. Ale od przyszłego tygodnia, a zwłaszcza po 1 września mąż będzie miał więcej czasu, więc będę się mogła do Guciusia wyrwać. :) Chętnie się wtedy do Ciebie dostosuję z terminem, o ile byś się wybierała w tamtym kierunku. Aha no i jeszcze nie kupiłam odpowiednich szelek. Koło mnie w zoologicznym nie było. Ale w najbliższych dniach wybiorę się tam, gdzie wiem, że są na pewno te bezpiecznie skonstruowane. Ostatnio się dowiedziałam na innym wątku, że nazywają się guardy.:) ja nie wiedziałam, że tak, ale tylko takie kupowałam dla psów po przejściach. :) ps. inne ciocie jeśliby się zgłosiły z pomocą transportową, też wielką mi przyjemność sprawią, bo mam zamiar parę razy Gucia odwiedzić i poznać go dobrze :) Quote
salibinka Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Rozumiem, będę pamiętać o Tobie i Guciu i jak będziemy się wybierać we wrześniu, dam znać, może uda się nam zgrać w któryś weekend :). Quote
AgaG Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='salibinka']Rozumiem, będę pamiętać o Tobie i Guciu i jak będziemy się wybierać we wrześniu, dam znać, może uda się nam zgrać w któryś weekend :smile:.[/QUOTE] bardzo dziękuję. :) Quote
kolejna kobietka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ja bym cioteczki pomimo wszystko z wyroznieniami poprobowala, jednak czym wiecej ogloszen tym lepiej, a tym bardziej z wyroznieniem. Quote
salibinka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Ja bym cioteczki pomimo wszystko z wyroznieniami poprobowala, jednak czym wiecej ogloszen tym lepiej, a tym bardziej z wyroznieniem.[/QUOTE] Tez tak myślę. Quote
AgaG Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Ja bym cioteczki pomimo wszystko z wyroznieniami poprobowala, jednak czym wiecej ogloszen tym lepiej, a tym bardziej z wyroznieniem. wyróżniłam mu na tablicy Olx , ale prawdę mówiąc nie spodziewam się rewelacji. :) Quote
kolejna kobietka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Mam nadzieję, że się miło zaskoczymy :cool3:, trzymam kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Świeżutkie na Kraków dla Gucia w sieci :cool3: trzymajcie kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts