AgaG Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Wielkie dzięki ciotkom i wujkom za zainteresowanie i pomoc w ogłaszaniu psiaka :) niestety na razie nie miałam ani jednego telefonu w jego sprawie. natomiast Ola K była u niego i basika w odwiedziny wczoraj chyba, napisała do mnie, że Gucio chętnie częstował się parówkami, że jest przemiły i bardzo lubi panią Bożenę. Dzięki wpłacie od ludzi, którzy adoptowali od nas Miszę (400 złotych po 200 na Balonika/Gucia oraz na Basika oraz wpłatom Oli K. (100 na Balonika) oraz wpłatom z bazarku psiak ma uregulowany pobyt za czerwiec oraz zapłacone szczepienia. Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Romi - fajniutkie zdjęcia wkleiłeś chłopakowi może chcecie plakacik? krakowianka.fr się rozkręciła i robi super = takie do druku i w ogóle :) z dobrego serducha ! ;) AgaG - pysznościowe masz przetwory ! ;) Quote
AgaG Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 (edited) iwoniam napisał(a):Romi - fajniutkie zdjęcia wkleiłeś chłopakowi może chcecie plakacik? krakowianka.fr się rozkręciła i robi super = takie do druku i w ogóle :) z dobrego serducha ! ;) AgaG - pysznościowe masz przetwory ! ;) Byłoby świetnie, gdyby mogła zrobić. :) dziekuję z góry co dam radę, to wydrukuję w mieście i powieszę. Może na jednym zdjeciu dobrze by było umieściś go z człowiekiem? by było widać, że malutki, a tekst może być taki jak w ogłoszeniach. :) Balonik mały psiak w typie jamnika do adopcji Balonik/ Don Gaetano, a po polsku Kajtuś, bo na takie imię reaguje, przełagodny basseto-jamnikowaty pies o piaskowo-beżowej, mięciutkiej szacie i czarnych aksamitnych uszach to ofiara ludzkiej - nieludzkiej brutalności. Porzucony błąkał się w starachowickiej leszczynie przez wiele miesięcy, zanim wytrwałemu człowiekowi udało się przełamać jego nieufność. Szuka cudownego domu - miejsca, gdzie znajdzie warunki do samorealizacji swej idealnej natury i zostanie otoczony czułą miłością dobrych, miłych i mądrych ludzi. Jest bardzo łagodny w stosunku do wszystkich ludzi, jak i zwierząt, bardzo zrównoważony i przymilny, może mieszkać z dziećmi. Balonik jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Po kilku miesiącach pobytu w hotelu dla zwierząt okazał się być największą czworonożną przylepą Z czystym sumieniem. Polecamy! Piesek bardzo czeka na swój dom! tel. do wolonatriuszek: 501-801-553 lub 605-720-376doid Edited June 6, 2012 by AgaG dodaję Quote
PaulinaB Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 to zrobimy jakieś fajne zdjęcia z człowiekiem, żeby widać było wielkość Gucia:) hehe Gucio jak sié go glaska tak fajnie czasem podnosci wargi i smieszne miny robi:) fajniutki jest:) Quote
AgaG Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 PaulinaB napisał(a):to zrobimy jakieś fajne zdjęcia z człowiekiem, żeby widać było wielkość Gucia:) hehe Gucio jak sié go glaska tak fajnie czasem podnosci wargi i smieszne miny robi:) fajniutki jest:) Dziękuję Paulinko, Cieszę się, że Gucio grzeczny i miły. :) Słodziak z niego. Quote
AgaG Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Piękne zdjęcia. bardzo dziękuję. Cieszę się, że psiak taki zadbany i zadowolony:) Długgiiii jest bardzo i śmieszny, pocieszny. Aż dziwne, że nikt go nie chce adoptować :) Wiem od Oli K. że uwielbia panią Bożenkę i bardzo dobrze czuje się w domu na swoim posłaniu. Owszem do ogródka pójdzie, ale co dom, to dom. No a ja jestem spokojna o jego los :) Quote
tobciu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Przepraszam Balonika-Gucia, że na jego wątku, ale szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej : [quote name='Klaudus__'] Miałam o chłopaka obiecujący telefon. Trzeba kogoś konkretnego na wizytę z miejscowości Inwald między Wadowicami ,a Andrychowem. DOŚĆ PILNA SPRAWA Byłybyście w stanie dopomóc ? wątek Czarka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/219974-On-kowaty-Smutek-vel-Czarek-brakuje-deklaracji-na-155-zł!!-Błagam-o-pomoc/page45 Quote
Ziutka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Czy jakieś zapytania o Gucia były, czy cisza totalna ? Quote
AgaG Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ziutka napisał(a):Czy jakieś zapytania o Gucia były, czy cisza totalna ? Niestety totalna cisza :( Quote
Ziutka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 AgaG napisał(a):Niestety totalna cisza :( To w przyszłym tygodniu ogłoszę drugi raz, musi się udać! Quote
AgaG Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Bardzo dziękuję :) Oby coś się w końcu ruszyło u niego. Myślę o nim codziennie, to taki kochany poczciwy psiak. Quote
AgaG Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='Romi']Zapraszam do oglądania albumu Gucia :) Guciosław Dopiero teraz zauważyłam. Ależ słodziak z Gucia :) Dziękuję Romi Quote
wellington Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Romi']Zapraszam do oglądania albumu Gucia :) Guciosław Wspanaly album ! A Gucio coraz piekniejszy :) Gucio w biegu , na siedzaco, na stojaco, Gucio z boku i en face, Gucio z bliska i z daleka, na trawce i na tarasie, Gucio lakomczuch , Gucio na raczkach pani Bozeny - naprawde swietne zdjecia bardzo bardzo milego psa :loveu: Quote
AgaG Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 dziś prześlę 200 na jego hotel, 100 dokłada się Ola K. :) pies tak słodki, ale telefonów brak :( Quote
AgaG Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 w poniedziałek mam cesarkę, więc na razie nie będzie mnie na dogo:) proszę pamietajcie o moim Baloniku/Kajetanie/Guciu. To taki kochany, dobry pies. Quote
erka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 AgaG, będziemy z Tobą myślami :lol:. Dobrze,że te upały już się skończą. Quote
Recommended Posts