Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzięki ciotkom i wujkom za zainteresowanie i pomoc w ogłaszaniu psiaka :) niestety na razie nie miałam ani jednego telefonu w jego sprawie. natomiast Ola K była u niego i basika w odwiedziny wczoraj chyba, napisała do mnie, że Gucio chętnie częstował się parówkami, że jest przemiły i bardzo lubi panią Bożenę. Dzięki wpłacie od ludzi, którzy adoptowali od nas Miszę (400 złotych po 200 na Balonika/Gucia oraz na Basika oraz wpłatom Oli K. (100 na Balonika) oraz wpłatom z bazarku psiak ma uregulowany pobyt za czerwiec oraz zapłacone szczepienia.

Posted

Romi - fajniutkie zdjęcia wkleiłeś chłopakowi

może chcecie plakacik?
krakowianka.fr się rozkręciła i robi super = takie do druku i w ogóle :)
z dobrego serducha ! ;)
AgaG - pysznościowe masz przetwory ! ;)

Posted (edited)

iwoniam napisał(a):
Romi - fajniutkie zdjęcia wkleiłeś chłopakowi

może chcecie plakacik?
krakowianka.fr się rozkręciła i robi super = takie do druku i w ogóle :)
z dobrego serducha ! ;)
AgaG - pysznościowe masz przetwory ! ;)

Byłoby świetnie, gdyby mogła zrobić. :) dziekuję z góry co dam radę, to wydrukuję w mieście i powieszę. Może na jednym zdjeciu dobrze by było umieściś go z człowiekiem? by było widać, że malutki, a tekst może być taki jak w ogłoszeniach. :)

Balonik mały psiak w typie jamnika do adopcji

Balonik/ Don Gaetano, a po polsku Kajtuś, bo na takie imię reaguje, przełagodny basseto-jamnikowaty pies o piaskowo-beżowej, mięciutkiej szacie i czarnych aksamitnych uszach to ofiara ludzkiej - nieludzkiej brutalności. Porzucony błąkał się w starachowickiej leszczynie przez wiele miesięcy, zanim wytrwałemu człowiekowi udało się przełamać jego nieufność. Szuka cudownego domu - miejsca, gdzie znajdzie warunki do samorealizacji swej idealnej natury i zostanie otoczony czułą miłością dobrych, miłych i mądrych ludzi. Jest bardzo łagodny w stosunku do wszystkich ludzi, jak i zwierząt, bardzo zrównoważony i przymilny, może mieszkać z dziećmi. Balonik jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Po kilku miesiącach pobytu w hotelu dla zwierząt okazał się być największą czworonożną przylepą Z czystym sumieniem. Polecamy! Piesek bardzo czeka na swój dom!

tel. do wolonatriuszek:
501-801-553 lub
605-720-376doid

Edited by AgaG
dodaję
Posted

to zrobimy jakieś fajne zdjęcia z człowiekiem, żeby widać było wielkość Gucia:) hehe Gucio jak sié go glaska tak fajnie czasem podnosci wargi i smieszne miny robi:) fajniutki jest:)

Posted

PaulinaB napisał(a):
to zrobimy jakieś fajne zdjęcia z człowiekiem, żeby widać było wielkość Gucia:) hehe Gucio jak sié go glaska tak fajnie czasem podnosci wargi i smieszne miny robi:) fajniutki jest:)

Dziękuję Paulinko, Cieszę się, że Gucio grzeczny i miły. :) Słodziak z niego.

Posted

Piękne zdjęcia. bardzo dziękuję. Cieszę się, że psiak taki zadbany i zadowolony:) Długgiiii jest bardzo i śmieszny, pocieszny. Aż dziwne, że nikt go nie chce adoptować :) Wiem od Oli K. że uwielbia panią Bożenkę i bardzo dobrze czuje się w domu na swoim posłaniu. Owszem do ogródka pójdzie, ale co dom, to dom. No a ja jestem spokojna o jego los :)

Posted

Przepraszam Balonika-Gucia, że na jego wątku, ale szukamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej :

[quote name='Klaudus__']
Miałam o chłopaka obiecujący telefon.
Trzeba kogoś konkretnego na wizytę z miejscowości Inwald między Wadowicami ,a Andrychowem.
DOŚĆ PILNA SPRAWA

Byłybyście w stanie dopomóc ?

wątek Czarka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/219974-On-kowaty-Smutek-vel-Czarek-brakuje-deklaracji-na-155-zł!!-Błagam-o-pomoc/page45

• 2 weeks later...
Posted

Ziutka napisał(a):
Czy jakieś zapytania o Gucia były, czy cisza totalna ?

Niestety totalna cisza :(

Posted

Bardzo dziękuję :) Oby coś się w końcu ruszyło u niego. Myślę o nim codziennie, to taki kochany poczciwy psiak.

Posted

[quote name='Romi']Zapraszam do oglądania albumu Gucia :)

Guciosław
Dopiero teraz zauważyłam. Ależ słodziak z Gucia :) Dziękuję Romi

Posted

[quote name='Romi']Zapraszam do oglądania albumu Gucia :)

Guciosław

Wspanaly album !
A Gucio coraz piekniejszy :)
Gucio w biegu , na siedzaco, na stojaco, Gucio z boku i en face, Gucio z bliska i z daleka, na trawce i na tarasie, Gucio lakomczuch , Gucio na raczkach pani Bozeny - naprawde swietne zdjecia bardzo bardzo milego psa :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

dziś prześlę 200 na jego hotel, 100 dokłada się Ola K. :) pies tak słodki, ale telefonów brak :(

Posted

w poniedziałek mam cesarkę, więc na razie nie będzie mnie na dogo:) proszę pamietajcie o moim Baloniku/Kajetanie/Guciu. To taki kochany, dobry pies.