AgaG Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 przypominam szanownego i urokliwego Don Gaetano - Balonika Quote
KasiaKia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 wellington, ulotki odebrałam. Już nawet w jednym miejscu zostawiłam kilka :) Quote
AgaG Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 KasiaKia napisał(a):wellington, ulotki odebrałam. Już nawet w jednym miejscu zostawiłam kilka :) to muszę koniecznie od Ciebie trochę odebrać :) Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A ja wystawilam allegro i zapomnialam wam napisac ;) http://allegro.pl/baloniku-baloniku-czy-ktos-cie-pokocha-i1997482348.html Quote
KasiaKia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Śliczne allegro, dziękujemy w imieniu Balonika :) Quote
KasiaKia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Aga, przelałam Ci właśnie 60 zł. 30 zł z bazarku, a reszta to pieniądze, które kiedyś dała mi nowa Pani Martina. Piszę to na wątku Balonika, bo widzę, że to on ma chwilowy dług, ale przeznacz je według uznania. Quote
AgaG Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='KasiaKia']Aga, przelałam Ci właśnie 60 zł. 30 zł z bazarku, a reszta to pieniądze, które kiedyś dała mi nowa Pani Martina. Piszę to na wątku Balonika, bo widzę, że to on ma chwilowy dług, ale przeznacz je według uznania. KasiaKia wielkie dzięki:loveu:. Ola Kł. przelała na jego dług 100, więc tak jak napisałam w rozliczeniu na pierwszej stronie hotel jest opłacony do 11.12.2011. Jutro przeleję 60 od Ciebie i napiszę potwierdzenie. bardzo dziekuję za allegro. :loveu: kto moze w czymkolwiek pomóc, to bardzo proszę, obecnie mam dwa psy w pieluchach, w tym staruszkę Kropkę z rakiem wątroby, a pozostałe dwa w domu też weterany, a po moje hotelowe bezdomniaki nikt nie dzwoni... :-( więc łatwo nie jest.. Quote
AgaG Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='fiorsteinbock']A ja wystawilam allegro i zapomnialam wam napisac ;) http://allegro.pl/baloniku-baloniku-czy-ktos-cie-pokocha-i1997482348.html świetne allegro.. wielkie buziaki dla Ciebie Oby ktoś zadzwonił. Quote
fizia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT ORAZ ZDROWIA, UŚMIECHU I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU!! Quote
dorota412 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Baloniku, życze ci abyś zawsze był zdrowy i szczęśliwy, i juz nigdy nie zaznał żadnego zła, a dla Twoich Opiekunek, które tak wspaniale o Ciebie dbają, wytrwałości, siły, pogody ducha i wsparcia ze strony innych, żeby dalej mogły być, nie tylko świątecznymi, Dobrymi Duchami. Wesołych Świąt. (A malutki prezencik dla Balonika powinien byc na koncie we wtorek) Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Zagladam do chlopaka z nadzieja, że chocby jeden domek zatelefonowal? Quote
erka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Może po świętach ktoś zadzwoni. Tylko czy nie trzeba znowu powtórzyć ogłoszeń. Quote
KasiaKia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Te ogłoszenia, które tracą ważność, a przypominają się na moim e-mailu to od razu odświeżam. Także Balonik w internecie cały czas jest. Nie wiem jak z allegro, ale byłoby cudownie gdyby było jeszcze aktualne, bo jednak tam ludzie najczęściej szukają... Quote
AgaG Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Dziękuję za życzenia :) a zwłaszcza za pamiętanie o Baloniku, ja ostatnio walczyłam z chorobą mojej Kropeczki. Niestety rak wygrał i sunia po wielu latach bycia moim ukochanym psem odeszła.. :( Potwierdzam wpłatę Dorota 412:loveu: 50 złotych i wspominaną już wpłatę KasiaKia:loveu: 60 złotych Bardzo Wam dziękuję.. Ogromnie dziękuję też za ogłoszenia. Niestety ani pół telefonu :shake: już uaktualniam na pierwszej stronie sytuację finansową pieska. Quote
emilia2280 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 moze warto wyróznic to balonowe allegro? Quote
KasiaKia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Warto, zawsze warto. Chętnie pokryję koszty wyróżnienia. Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cioteczki, wlasnie dzisiaj ponowilam allegro. Jesli chcecie wyroznione, full wypas chyba 18zł - to piszcie prosze na PW Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 AgaG napisał(a):Dziękuję za życzenia :) a zwłaszcza za pamiętanie o Baloniku, ja ostatnio walczyłam z chorobą mojej Kropeczki. Niestety rak wygrał i sunia po wielu latach bycia moim ukochanym psem odeszła.. :( Potwierdzam wpłatę Dorota 412:loveu: 50 złotych i wspominaną już wpłatę KasiaKia:loveu: 60 złotych Bardzo Wam dziękuję.. Ogromnie dziękuję też za ogłoszenia. Niestety ani pół telefonu :shake: już uaktualniam na pierwszej stronie sytuację finansową pieska. Wspołczuje i wirtualnie tule! Mysmy wczoraj pochowali tymczasowicza, maluszka, ktory przegral walke z nie wiadomo z czym :( Quote
KasiaKia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kochane, zapraszam Was na bazarek dla Balonika i jego hotelowej koleżanki, Smerfetki. http://www.dogomania.pl/threads/220607-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-bazarek-dla-Smerfi-i-Balonika-do-22.01?p=18338894#post18338894 Quote
Gosiapk Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki :) Quote
KasiaKia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 I ja odwiedzam Balonika :) Kochany, zbieramy pieniążki dla Ciebie, ale nie znaczy to wcale, że chcemy Cie na dłużej w hotelu :evil_lol: sio do swojego domku! :roll: Quote
KasiaKia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Allegro jest aktualne, kiedy wygaśnie, odświeżymy już z full wyróżnieniami. Natomiast inne ogłoszenia niby są, ale niektóre pewnie już wygasły... te, które przypominają się na mojego maila to regularnie odświeżam. Wiadomo jednak, że im więcej tym lepiej :) Quote
Recommended Posts