Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przypominam szanownego i urokliwego Don Gaetano - Balonika

Posted

KasiaKia napisał(a):
wellington, ulotki odebrałam.

Już nawet w jednym miejscu zostawiłam kilka :)

to muszę koniecznie od Ciebie trochę odebrać :)

Posted

Aga, przelałam Ci właśnie 60 zł. 30 zł z bazarku, a reszta to pieniądze, które kiedyś dała mi nowa Pani Martina. Piszę to na wątku Balonika, bo widzę, że to on ma chwilowy dług, ale przeznacz je według uznania.

Posted

[quote name='KasiaKia']Aga, przelałam Ci właśnie 60 zł. 30 zł z bazarku, a reszta to pieniądze, które kiedyś dała mi nowa Pani Martina. Piszę to na wątku Balonika, bo widzę, że to on ma chwilowy dług, ale przeznacz je według uznania.
KasiaKia wielkie dzięki:loveu:. Ola Kł. przelała na jego dług 100, więc tak jak napisałam w rozliczeniu na pierwszej stronie hotel jest opłacony do 11.12.2011. Jutro przeleję 60 od Ciebie i napiszę potwierdzenie.
bardzo dziekuję za allegro. :loveu: kto moze w czymkolwiek pomóc, to bardzo proszę, obecnie mam dwa psy w pieluchach, w tym staruszkę Kropkę z rakiem wątroby, a pozostałe dwa w domu też weterany, a po moje hotelowe bezdomniaki nikt nie dzwoni... :-( więc łatwo nie jest..

Posted

Baloniku, życze ci abyś zawsze był zdrowy i szczęśliwy, i juz nigdy nie zaznał żadnego zła, a dla Twoich Opiekunek, które tak wspaniale o Ciebie dbają, wytrwałości, siły, pogody ducha i wsparcia ze strony innych, żeby dalej mogły być, nie tylko świątecznymi, Dobrymi Duchami. Wesołych Świąt.
(A malutki prezencik dla Balonika powinien byc na koncie we wtorek)

Posted

Te ogłoszenia, które tracą ważność, a przypominają się na moim e-mailu to od razu odświeżam. Także Balonik w internecie cały czas jest. Nie wiem jak z allegro, ale byłoby cudownie gdyby było jeszcze aktualne, bo jednak tam ludzie najczęściej szukają...

Posted

Dziękuję za życzenia :) a zwłaszcza za pamiętanie o Baloniku, ja ostatnio walczyłam z chorobą mojej Kropeczki. Niestety rak wygrał i sunia po wielu latach bycia moim ukochanym psem odeszła.. :(

Potwierdzam wpłatę Dorota 412:loveu: 50 złotych i
wspominaną już wpłatę KasiaKia:loveu: 60 złotych
Bardzo Wam dziękuję..
Ogromnie dziękuję też za ogłoszenia. Niestety ani pół telefonu :shake:

już uaktualniam na pierwszej stronie sytuację finansową pieska.

Posted

AgaG napisał(a):
Dziękuję za życzenia :) a zwłaszcza za pamiętanie o Baloniku, ja ostatnio walczyłam z chorobą mojej Kropeczki. Niestety rak wygrał i sunia po wielu latach bycia moim ukochanym psem odeszła.. :(

Potwierdzam wpłatę Dorota 412:loveu: 50 złotych i
wspominaną już wpłatę KasiaKia:loveu: 60 złotych
Bardzo Wam dziękuję..
Ogromnie dziękuję też za ogłoszenia. Niestety ani pół telefonu :shake:

już uaktualniam na pierwszej stronie sytuację finansową pieska.

Wspołczuje i wirtualnie tule!
Mysmy wczoraj pochowali tymczasowicza, maluszka, ktory przegral walke z nie wiadomo z czym :(

Posted

Allegro jest aktualne, kiedy wygaśnie, odświeżymy już z full wyróżnieniami. Natomiast inne ogłoszenia niby są, ale niektóre pewnie już wygasły... te, które przypominają się na mojego maila to regularnie odświeżam. Wiadomo jednak, że im więcej tym lepiej :)