Jump to content
Dogomania

Pierniczek vel. Gustek w NOWYM DOMU w Krakowie!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caly czas czytam od wczoraj ale nic nie piszę, bo nie chciałam zapeszyc.;) Dobrze , że annika sie odezwała i malutki do domku pojedzie. Teresa też wspaniała osoba o wszystkie szczegóły dba aby było jak najlepiej. Domek też pewnie obfoci chociaż wzrokiem i skrobnie nam co nieco. Zagryzam pazury i czekamy na sygnał co z pierniczkiem.:)

Posted

a ja sobie siedzę i czekam z dobrą kolacją dla Pierniczka, pewno wszystko by mu teraz smakowało, ale ma chrupkowe z Hillsa, puszeczkę również delikatną hillssową, zupkę warzywną na kurczaku z nim w środku oczywiście, no i co tam mu sie jeszcze zmieści, pewno już jadą! Z nieba nam spadła ta cioteczka annika!

Posted

Annika i owszem, spadła z nieba jak manna niemalże... Tereniu! a Ty? Czekasz na Pierniczka, zostawiając czy odkładając swoje sprawy - jesteś kochana!!!
Dzięki Tobie Niunio już nie będzie spał w budzie... teraz tylko ciepełko i domeczek!!!

Posted

Cioteczki i Wujciowie!
Dobra wiadomość - PIERNICZEK JUŻ U TERENI!!!
Tak więc dzisiejszą noc spędzi już w ciepełku!!! I pomimo, że ma przygotowany cieplutki, moherowy kocyk i tak Bieduś leży na linoleum:shake:...
Cóż - przyzwyczajenie (mówią, że to druga natura)... pewnie nie wierzy, że dla Niego luksusy:roll:...
Terenia przekazuje wszystkim, że Pierniczek jest śliczniusi, bardzo grzeczniutki i słodziutki, a każdy nawet najmniejszy ruch w jego stronę, odwzajemnia merdającym ogonkiem:loveu::loveu::loveu:
(co sama słyszałam podczas naszej rozmowy):handy:...
Teraz Pierniczka czeka jedzonko i kąpiel, a jutro jazda do domeczku!!!

Annika! Jeszcze raz Wielkie Dzięki za dowóz Pierniczka do Tereni:Rose:!!!

Posted

Potwierdzam, potwierdzam, Pierniczek kochany:loveu:, grzeczny chłopak całą drogę leżał sobie spokojnie na tylnym siedzeniu, a jak wysiedliśmy to od razu ogonek poszedł w ruch:lol:

Posted

Ufff ulżyło mi, ale nie całkiem, a to dlatego, że nie jestem pewna jak wypadnie lustracja na miejscu.:roll: Tereska jest napewno "starą wyjadaczką" (sorry bez obrazy) i wszystko wyłapie.:lol: Jedynie należy mieć nadzieję, że będzie kochany i że to naprawdę dobry domek dla Pierniczka. Trzymam kciuki na wdechu:thumbs::thumbs::thumbs: i czekamy na relację.
A i oczywiście Annika dzięki wielkie :)

Posted

Nie pisałam o tym, ale Terenia mi powiedziała, żeby napisać, że jak domek okaże się choć w najmniejszym ułamku "nie tak", to Ona bierze Pierniczka z powrotem...
Bo takie z Niego Cudo, że musi domek mieć najlepszy!!!
Ale przecież wizyta p/a robiona przez iwoniam (chyba) "zdana"na bardzo dobrze!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nie pisałam o tym, ale Terenia mi powiedziała, żeby napisać, że jak domek okaże się choć w najmniejszym ułamku "nie tak", to Ona bierze Pierniczka z powrotem...
Bo takie z Niego Cudo, że musi domek mieć najlepszy!!!
Ale przecież wizyta p/a robiona przez iwoniam (chyba) "zdana"na bardzo dobrze!!![/QUOTE]
To przestaję się martwić, o to mi między wierszami chodziło. :) :) :)

Posted

annika - bardzo,bardzo,bardzo dziękuję za pomoc.
Twoja pomoc w tej akcji była nieoceniona :loveu:
Bardzo miło było Cię poznać.
To dzięki Tobie Pierniczek już bezpieczny.

Pani Teresko - dziękuję za przenocowanie i przewiezienie chłopaka.
Mam nadzieję,że był bezproblemowy.

Posted

Wklejam kilka foteczek Pierniczka... Maluszek w drodze do domeczku...

Jestem w busie (tak o tym mówią)....

E, fajnie tu...

Właściwie, to skoro Terenia jest przy mnie, mogę spokojnie się zdrzemnąć....

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Teraz tylko czekamy na wieści z miejsca docelowego Pierniczka.[/QUOTE]

No to ja mam najnowsze wieści, dosłownie sprzed chwili...

Wczoraj wieczorem Pierniczek został wykąpany. Noc przespał wspaniale. Ma w sobie wielkie pokłady cierpliwości. U Tereni jest mały szczylek, więc zaczepiał Pierniczka, a nasz Pierniczek nic...

Pierniczek podróż do swojego domku zniósł bardzo dobrze. Jechał busem do Krakowa. Zaraz po wyjściu z busa załatwił swoje potrzeby fizjologiczne, jak przystało na chłopaka podsikując małe krzaczki
Następnie wraz z Terenią zabrali się w dalszą drogę do Wieliczki. Przyjechał po Nich nowy Pan Pierniczka.

Terenia jest właśnie w Wieliczce w domku Pierniczka. Domek wspaniały. Psio i kocio lubny. Z ogrodem. Jednym słowem (albo trzema) DOM KOCHAJĄCY ZWIERZĘTA:multi:!!!
Tak więc Pierniczek będzie mieszkał z jamniczką Pipi i kociakiem.
I jeszcze jedno: Pierniczek bardzo pilnuje Tereni, ale pewnie dlatego, że to od Niej zaznał miłości, troski i opieki... I proszę tylko kilkanaście godzin, a psina już wie, na kogo może liczyć:roll:;)....

No więc cieszmy się, bo Niunio w domu i wygląda na to, że będzie tam szczęśliwy:multi::loveu::multi:!!!

Posted

Terenia jest pod wielkim wrażeniem i urokiem Pierniczka, ale także miejsca, do którego trafił...
"Jaki piesek, taki domek" - tak powiedziała!
Tu jeszcze kilka fotek, które przesłała mi Terenia, już w drodze z domku Pierniczka...

Na początek nowy domek, w którym zamieszkał Pierniczek:

Tutaj blisko swojego Pana...

Pierwsze "podchody" Pipi...

O kurczaczek... kanapa... jaka mięciutka.... ale fajowo:):):)....

Tereniu! Tu jest naprawdę miluchno i przyjemnie....

Całą resztę opisze Wam Terenia, jak już wróci do domu i pozałatwia swoje sprawy:):):)...
A najważniejsze w tym wszystkim, że Pierniczek ma domek i ciepełko:):):)...

Posted

Hurrrrrrrrrrrra! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pierniczku ale ci się upiekło:eviltong:. Masz swój cudny domeczek.
I czekamy na wpis Tereski :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']I mi łzy po policzkach lecą, a łzawo dzisiaj bo się dowiedziałam o innym jamnisiu Groszku - jemu sie nie udało :([/QUOTE]

No właśnie i tak na przemian - łzy żalu i łzy radości...

Posted

Pierniczku miło Cie znowu widzieć!
Popatrz jak w ciągu kilkunastu godzin odmieniło ci się życie, jeszcze wczoraj wieczorem: ciemno, zimno i kłębek strachu o błagalnym spojrzeniu:-( - po wyciągnięciu z budy przywarł biedny bez ruchu do ziemi, całą drogę w samochodzie cichutki - jakby psa nie było, jeszcze nie wiedział że właśnie rozpoczyna się jego droga do DOMU...
A teraz TAKIE:lol: uśmiechnięte:lol: psisko:lol: na kocyku, w swoim domu:sweetCyb:

Klaudia, Pani Tereso wielki ukłon za to co robicie:fadein: