Jump to content
Dogomania

Pierniczek vel. Gustek w NOWYM DOMU w Krakowie!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maitris']A była ostatnio któraś z Was u Pierniczka? Jak tam jego stan depresyjny, jak się trzyma?[/QUOTE]

Ja to nawet nie wiem, gdzie teraz jest Pierniczek? Ale, jak pomyślę , że dalej przeżywa taką traumę? Może ma jakiś DT i dlatego nie pojechał do proponowanego przez ciebie DT?
Może cioteczki szukają od razu DS?
Dziewczyny, napiszcie coś o pierniczku, please............

Posted

Pierniczka widuję co dzień lub dwa.
Dzisiaj Pani Basia zabierając Tikę przywiozła kielbachę - dla każdego - Pierniczek z przyjemnością zjadł :)
I to dwa kawałki ;)
Iwona dostała namiary na drugi domek - też z Krakowa - Pani bardzo fajna - czekamy na wieści :)

Posted

[quote name='iwoniam']Będę jutro telefonować i umawiać się na wizytę z potencjalną Panią od jamniczka.
Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE]
Trzymamy mocno:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

no i co? mogę go zawieżć bezpłatnie, jeśli tylko domek okaże się dobry, psiunio śliczny, podobny do KUBY, tylko nieco mniejszy, subtelniejszy, bo Kuba to teraz kawał chłopaka, kulturysta i przytulak a i ten śliczny pierniczek się wyrobi jak tylko będzie się miał do kogo przytulić!!

Posted

Kurczę, trzymam kciuki...

i kopiuję z czarnych kwiatków:
"jeśli ktoś pamięta sprawę p. bibliotekarki Elzbiety S. z Krakowa to w tej chwili dzwoni po psiaki przedstawiając się jako Helena K. - adres i tel ten sam - czyli Kraków ul. Łepkowskiego"

Posted

witajcie
telefonowałam rano
ale Pani nie odebrała, telefonowałam przed chwilką i jestem z całą rodziną umówiona na czwartek na 18tą.
Pani bardzo miła
ps. Łebkowskiego to baaaardzo daleko od Sanockiej :-)
nie sądzę, że to może być ta sama osoba,

Posted

Pani czeka na pieska więc jak tylko potwierdzę, że jest okay pakujcie maluszka i w drogę - dam znać jak tylko w czwartek wrócę z wizyty :)
trzymam kciuki ja sama ! ;-)

[quote name='TERESA BORCZ']no i co? mogę go zawieżć bezpłatnie, jeśli tylko domek okaże się dobry, psiunio śliczny, podobny do KUBY, tylko nieco mniejszy, subtelniejszy, bo Kuba to teraz kawał chłopaka, kulturysta i przytulak a i ten śliczny pierniczek się wyrobi jak tylko będzie się miał do kogo przytulić!![/QUOTE]

Posted

[quote name='iwoniam']witajcie
...jestem z całą rodziną umówiona na czwartek na 18tą.Pani bardzo miła[/QUOTE]

No, byłoby super, gdyby ten Maluszek trafił do kochającego domku! Żeby tylko wszystko się ułożyło:)

Posted

wiecie co - chamówa na maxa.(przepraszam za slang... ale właśnie się dowiedziałam i jest mi przykro..) Mieli do mnie pozostawiony na poczcie glosowej (nagrałam) numer telefonu i nawet nie mają odwagi zatelefonować i powiedzieć. Ja sama dodam ich jako osoby skreślone z adopcji !
Nie to nie - ja sobie pół tygodnia ustawiam pod wizytę, aby to im pasowało, a oni nawet nie mają odwagi dać znać osobiście - tchórze !!!!!!!!
No comment,
w razie czego, gdyby to był Kraków, sprawdzę inny domek = NAPRAWDĘ ODPOWIEDNI !