paulinken Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Kurczę, mam nadzieję, że pani się nie rozmyśliła... Quote
Maitris Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A była ostatnio któraś z Was u Pierniczka? Jak tam jego stan depresyjny, jak się trzyma? Quote
Sarunia-Niunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Maitris']A była ostatnio któraś z Was u Pierniczka? Jak tam jego stan depresyjny, jak się trzyma?[/QUOTE] Ja to nawet nie wiem, gdzie teraz jest Pierniczek? Ale, jak pomyślę , że dalej przeżywa taką traumę? Może ma jakiś DT i dlatego nie pojechał do proponowanego przez ciebie DT? Może cioteczki szukają od razu DS? Dziewczyny, napiszcie coś o pierniczku, please............ Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Pierniczka widuję co dzień lub dwa. Dzisiaj Pani Basia zabierając Tikę przywiozła kielbachę - dla każdego - Pierniczek z przyjemnością zjadł :) I to dwa kawałki ;) Iwona dostała namiary na drugi domek - też z Krakowa - Pani bardzo fajna - czekamy na wieści :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ale Pierniczek nie jest w schronisku? Quote
iwoniam Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Będę jutro telefonować i umawiać się na wizytę z potencjalną Panią od jamniczka. Trzymajcie kciuki :-) Quote
yunona Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='iwoniam']Będę jutro telefonować i umawiać się na wizytę z potencjalną Panią od jamniczka. Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE] Trzymamy mocno:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Pewnie, że kciuki zaciśnięte... Czekamy na info.... Powodzenia!!! Quote
Isadora7 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Oby tylko ten domek krakowski był zbadany pod kątem tego zastzreżonego na czarnych kwiatkach Quote
TERESA BORCZ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 no i co? mogę go zawieżć bezpłatnie, jeśli tylko domek okaże się dobry, psiunio śliczny, podobny do KUBY, tylko nieco mniejszy, subtelniejszy, bo Kuba to teraz kawał chłopaka, kulturysta i przytulak a i ten śliczny pierniczek się wyrobi jak tylko będzie się miał do kogo przytulić!! Quote
paulinken Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kurczę, trzymam kciuki... i kopiuję z czarnych kwiatków: "jeśli ktoś pamięta sprawę p. bibliotekarki Elzbiety S. z Krakowa to w tej chwili dzwoni po psiaki przedstawiając się jako Helena K. - adres i tel ten sam - czyli Kraków ul. Łepkowskiego" Quote
iwoniam Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 witajcie telefonowałam rano ale Pani nie odebrała, telefonowałam przed chwilką i jestem z całą rodziną umówiona na czwartek na 18tą. Pani bardzo miła ps. Łebkowskiego to baaaardzo daleko od Sanockiej :-) nie sądzę, że to może być ta sama osoba, Quote
iwoniam Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pani czeka na pieska więc jak tylko potwierdzę, że jest okay pakujcie maluszka i w drogę - dam znać jak tylko w czwartek wrócę z wizyty :) trzymam kciuki ja sama ! ;-) [quote name='TERESA BORCZ']no i co? mogę go zawieżć bezpłatnie, jeśli tylko domek okaże się dobry, psiunio śliczny, podobny do KUBY, tylko nieco mniejszy, subtelniejszy, bo Kuba to teraz kawał chłopaka, kulturysta i przytulak a i ten śliczny pierniczek się wyrobi jak tylko będzie się miał do kogo przytulić!![/QUOTE] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='iwoniam']witajcie ...jestem z całą rodziną umówiona na czwartek na 18tą.Pani bardzo miła[/QUOTE] No, byłoby super, gdyby ten Maluszek trafił do kochającego domku! Żeby tylko wszystko się ułożyło:) Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='paulinken']I ja trzymam kciuki mocno! Niestety ta 'fajna Pani' napisała mi sms-a,że rezygnują z adopcji :( Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Chłopak ma wyjątkowego pecha... Jeszcze jeden rezerwowy domek mi został... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie na takie wiadomości czekałyśmy tutaj... A co z tym drugim domkiem, z ogrodem i jamnisią Pipi? Quote
iwoniam Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 wiecie co - chamówa na maxa.(przepraszam za slang... ale właśnie się dowiedziałam i jest mi przykro..) Mieli do mnie pozostawiony na poczcie glosowej (nagrałam) numer telefonu i nawet nie mają odwagi zatelefonować i powiedzieć. Ja sama dodam ich jako osoby skreślone z adopcji ! Nie to nie - ja sobie pół tygodnia ustawiam pod wizytę, aby to im pasowało, a oni nawet nie mają odwagi dać znać osobiście - tchórze !!!!!!!! No comment, w razie czego, gdyby to był Kraków, sprawdzę inny domek = NAPRAWDĘ ODPOWIEDNI ! Quote
zerduszko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Przynajmniej dali znać i się nikt od drzwi nie odbił :roll: Quote
paulinken Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No właśnie, a co z domkiem z ogrodem między Krakowem i Wieliczką? Quote
Klaudus__ Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='paulinken']No właśnie, a co z domkiem z ogrodem między Krakowem i Wieliczką? Zobaczymy czy Iwonia da radę Go sprawdzić czy szukamy kogoś na wizytę :) Quote
paulinken Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Iwona już wcześniej pisała, że może jechać. Czeka na adres. Nie ma na co czekać. Quote
JamniczaRodzina. Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Śliczny jamniś trzymamy mocno za domek:kciuki: Quote
Recommended Posts