paulinken Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A dadzą pieniążki na transport? Zaraz będę szukać ludzi z Krakowa. Quote
iwoniam Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 poproszono mnie o spr domku - pomogę - :-) reszta już na PW, ok? pozdr ! Quote
elik Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 iwoniam napisał(a):poproszono mnie o spr domku - pomogę - :-) reszta już na PW, ok? pozdr ! Ja też dostałam PW w tej samej sprawie, chciałam pomóc, ale jeśli już jest chętna... No chyba, że we dwie lub gdyby coś nie wyszło, to proszę o kontakt :) Quote
paulinken Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 iwoniam podała mi nr tel na PW, dziewczyny ustalcie termin! Quote
Klaudus__ Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 paulinken napisał(a):iwoniam podała mi nr tel na PW, dziewczyny ustalcie termin! Wysłałam już namiary na domek w Krakowie ;) Quote
BUDRYSEK Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 super! czy ustalony juz termin? z niecierpliwoscia czekam na dobre wiesci :) Quote
yunona Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Trzymamy:thumbs::thumbs::thumbs: i czekamy na wieści powizytacyjne :) Quote
iwoniam Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 odpisałam na PW, nikt nie telefonował, kiedy możecie pieska przywieźć ewentualnie do Krk? Quote
iwoniam Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Klaudus_ dostała wiadomość nt pieska na PW - info po rozmowie z Panią zainteresowaną adopcją. POzdr Quote
Sarunia-Niunia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku! Ten Pierniczek jest taki smutniutki. Trzeba, żeby jak najszybciej trafił do domeczku:). Ja zawsze mogę pomóc w wizytach w Tarnowie i bliskiej okolicy - jakby co:) Quote
iwoniam Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 na razie to tak średnio zmierza, bo pani musi porozmawiać z właścicielem mieszkania czy zgodzi się na psa. Ma do mnie oddzwonić w sprawie psinki. Mam nadzieję, że tak będzie. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No a DT w Łodzi, czy łódzkim? Był chyba chętny jakiś domek? Quote
sylwuś Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 iwoniam napisał(a):na razie to tak średnio zmierza, bo pani musi porozmawiać z właścicielem mieszkania czy zgodzi się na psa. Ma do mnie oddzwonić w sprawie psinki. Mam nadzieję, że tak będzie. Tylko żeby nie było, że właściciel teraz się zgodzi a potem mu się odwidzi... Quote
paulinken Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ja dostałam kolejnego maila w sprawie jamniczka: "z przyjemnościa zaadoptujemy pierniczka , mamy dwuletnią czarną wysterylizowaną jamniczkę Pipi,dom z ogrodem na granicy Krakowa i Wieliczki i ogromną miłośc do psów,dzieci już odchowane, poszły na swoje.Czekamy na wiadomośc" Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to chyba fajna oferta....?! Myślę, że trzeba wizytę, zbyt długo nie zwlekając, żeby Państwo się nie niecierpliwili i Pierniczek może miałby domek? A domek z ogrodem, a do tego jeszcze koleżanka jamnisia? No z opisu, to o lepszym domku marzyc już nie można! Rozumiem, że kontakt tel Państwo podali? Paulinken - moim zdaniem trzeba szybciutko działać! Pozdrawiam! Quote
paulinken Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Właśnie nie podali telefonu... napisałam do nich maila, podałam im nr do Klauduś. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 paulinken napisał(a):Właśnie nie podali telefonu... napisałam do nich maila, podałam im nr do Klauduś. Szkoda kurcze, no. Ale z tego co Oni piszą, powinni się odezwać. Pierniczek bardzo potrzebuje domu, a już taki byłby marzeniem:).... Bardzo mocno trzymam kciuki za Maluszka. bardzo mocno!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 I co? Są jakieś nowe wieści w sprawie Pierniczka? Państwo, którzy mailowali się odezwali? Quote
iwoniam Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 czekam na adres i dane tej drugiej osoby w sprawie Pierniczka ;-) podjadę i sprawdzę :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 paulinken napisał(a):Ja dostałam kolejnego maila w sprawie jamniczka: "z przyjemnościa zaadoptujemy pierniczka , mamy dwuletnią czarną wysterylizowaną jamniczkę Pipi,dom z ogrodem na granicy Krakowa i Wieliczki i ogromną miłośc do psów,dzieci już odchowane, poszły na swoje.Czekamy na wiadomośc" Kurcze, a ja cały czas myślę o tej ofercie domku.... Tylko dlaczego Państwo nie dzwonili, tylko pisali? Przecież w ogłoszeniach jest nr telefonu?! Quote
paulinken Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dzwonili już podobno do Klaudus, bo dostałam od nich maila, że proszą o zdjęcia (myśleli, że mój mail to mail Klaudus). Klaudus ma im przesłać. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 To fajnie, bo jakoś mam wrażenie, że Pierniczkowi byłoby u Nich dobrze:) Trzymam zatem kciuki:) Quote
iwoniam Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jesli będziecie mieć jakieś wiadomości to dajcie znać na PW - sprawdzę domek, pozdr ! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cioteczki! Jak tam Pierniczek? Wiadomo już coś w sprawie domku? Quote
Recommended Posts