Jump to content
Dogomania

Pierniczek vel. Gustek w NOWYM DOMU w Krakowie!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwoniam napisał(a):
poproszono mnie o spr domku - pomogę - :-)
reszta już na PW, ok?
pozdr !

Ja też dostałam PW w tej samej sprawie, chciałam pomóc, ale jeśli już jest chętna...
No chyba, że we dwie lub gdyby coś nie wyszło, to proszę o kontakt :)

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku!
Ten Pierniczek jest taki smutniutki. Trzeba, żeby jak najszybciej trafił do domeczku:).
Ja zawsze mogę pomóc w wizytach w Tarnowie i bliskiej okolicy - jakby co:)

Posted

na razie to tak średnio zmierza, bo pani musi porozmawiać z właścicielem mieszkania czy zgodzi się na psa. Ma do mnie oddzwonić w sprawie psinki. Mam nadzieję, że tak będzie.

Posted

iwoniam napisał(a):
na razie to tak średnio zmierza, bo pani musi porozmawiać z właścicielem mieszkania czy zgodzi się na psa. Ma do mnie oddzwonić w sprawie psinki. Mam nadzieję, że tak będzie.

Tylko żeby nie było, że właściciel teraz się zgodzi a potem mu się odwidzi...

Posted

Ja dostałam kolejnego maila w sprawie jamniczka:
"z przyjemnościa zaadoptujemy pierniczka , mamy dwuletnią czarną wysterylizowaną jamniczkę Pipi,dom z ogrodem na granicy Krakowa i Wieliczki i ogromną miłośc do psów,dzieci już odchowane, poszły na swoje.Czekamy na wiadomośc"

Posted

No to chyba fajna oferta....?! Myślę, że trzeba wizytę, zbyt długo nie zwlekając, żeby Państwo się nie niecierpliwili i Pierniczek może miałby domek?
A domek z ogrodem, a do tego jeszcze koleżanka jamnisia? No z opisu, to o lepszym domku marzyc już nie można!
Rozumiem, że kontakt tel Państwo podali? Paulinken - moim zdaniem trzeba szybciutko działać! Pozdrawiam!

Posted

paulinken napisał(a):
Właśnie nie podali telefonu... napisałam do nich maila, podałam im nr do Klauduś.

Szkoda kurcze, no. Ale z tego co Oni piszą, powinni się odezwać. Pierniczek bardzo potrzebuje domu, a już taki byłby marzeniem:)....
Bardzo mocno trzymam kciuki za Maluszka. bardzo mocno!!!

Posted

paulinken napisał(a):
Ja dostałam kolejnego maila w sprawie jamniczka:
"z przyjemnościa zaadoptujemy pierniczka , mamy dwuletnią czarną wysterylizowaną jamniczkę Pipi,dom z ogrodem na granicy Krakowa i Wieliczki i ogromną miłośc do psów,dzieci już odchowane, poszły na swoje.Czekamy na wiadomośc"

Kurcze, a ja cały czas myślę o tej ofercie domku....
Tylko dlaczego Państwo nie dzwonili, tylko pisali? Przecież w ogłoszeniach jest nr telefonu?!