Klaudus__ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] [SIZE="5"]Dzięki Pani Teresie Pierniczek pojechał do domku w Krakowie :) I Cioteczce Iwoniam za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej! Dziękujemy! Pierniczek to około 2-3 letni jamniorek. Jest bardzo smutny. Strasznie chudy - wszystkie żebra można liczyć. Niechętnie spaceruje - dużo leży. Wygląda troszeczkę jakby miał depresję - jest bardzo spokojny. Na smyczy chwilkę pospacerował,ale po około 10 minutach położył się w trawce i leżał... Na inne psy nie reagował. Widać,że życie Go nie rozpieszczało... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
iwoniam Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Chłopak, główka do góry - na pewno Cię ktoś pokocha od pierwszego wejrzenia. będzie dobrze, nie smuć się.. Quote
Klaudus__ Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ales Mu wymyslila imie..... Spadaj... :P Quote
Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wstawie go dzisiaj na SOS DLA JAMNIKÓW Quote
omi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Klaudus-może oprócz depresji dolega mu coś fizycznie-boli?( je i pije normalnie ?) Badał go jakiś wet? Quote
Isadora7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='jofracy']Zapisuję psiaka :) i słusznie :) Quote
Klaudus__ Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='omi']Klaudus-może oprócz depresji dolega mu coś fizycznie-boli?( je i pije normalnie ?) Badał go jakiś wet? Ciężko powiedzieć... Przyjechał w piątek - i wtedy robiłam zdjęcia. W weekend tam zamknięte jest - jutro będę wiedziała co z Nim. Był przerażony - to pewne. Ma też dziwne żebra - jakby kiedyś połamane. No i to jaki jest chudy... Jutro dowiem się więcej... Quote
Isadora7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Zapomniałam wczoraj wpisać http://jamniki.eadopcje.org/psiak/397 Quote
omi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Klaudus__']Ciężko powiedzieć... Przyjechał w piątek - i wtedy robiłam zdjęcia. W weekend tam zamknięte jest - jutro będę wiedziała co z Nim. Był przerażony - to pewne. Ma też dziwne żebra - jakby kiedyś połamane. No i to jaki jest chudy... Jutro dowiem się więcej... Wiadomo coś o zdrowiu psiaczka? Quote
Jota67 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Faktycznie- żałość z pycholka patrzy...co z nim? Quote
danka1234 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 moge pomóc w ogłoszeniach ale potrze gotowej treści ogłoszeniowe by nie wpisać czegoś czego być nie powinno. Quote
Klaudus__ Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='danka1234']moge pomóc w ogłoszeniach ale potrze gotowej treści ogłoszeniowe by nie wpisać czegoś czego być nie powinno. Nie podaję tylko miasta (tylko piszę,że w schronie np. w okolicy Bielska-Białej. Chłopak bardzo smutny - nie chce wychodzić z budy - tylko zagląda smutnym i tęsknym wzrokiem :( Quote
plina Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wymyślę jakiś tekst, ale nie mam czasu na ogłaszanie.... Quote
plina Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jamniczek Pierniczek- to brzmi wesoło, radośnie. Już nie pamiętam, co to znaczy być wesołym. Od wielu dni przytłacza mnie strach…. Odkąd trafiłem do schroniska boję się, że nie opuszczę tego miejsca. Mam wrażenie, że wśród tego psiego hałasu spędzę całe swoje życie… Dookoła mnie jest tyle zwierząt! Pięknych, mądrych, żywiołowych- psów, które każdy człowiek pierwsze weźmie pod uwagę, chcąc wybrać swojego przyjaciela. Kto spojrzy na mnie chudego, smutnego jamniczka, który nie wyróżnia się urodą? Bezsilność jest straszna. Codziennie obserwuję szczęśliwe historie, codziennie płaczę i czuję w sercu, że to życie trochę mnie wykańcza. Nie mam sił chodzić na spacery. Wolę siedzieć w budzie i z ciężkim sercem wspominać dawny dom. Bo na nowy nie mam szans, prawda?? Czasami sobie myślę – mimochodem – co by było, gdyby ktoś mnie zechciał… Na tą chwilę opuszcza mnie strach, bo ze swoim człowiekiem nie musiałbym się bać! Ze swoim człowiekiem odżyłbym ponownie, zapomniał o tym strasznym miejscu, chodził na spacerki i bawił się jak na młodzika przystało. Młodzika, oczywiście! Jak dziwnie jest mieć 2 latka i czuć się jak stary pies…. Zaadoptuj mnie, proszę! Odpędź ode mnie strach, przytul do serca, pokochaj!... Po więcej informacji o mnie zadzwoń lub napisz: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='plina']Jamniczek Pierniczek- to brzmi wesoło, radośnie. Już nie pamiętam, co to znaczy być wesołym. Od wielu dni przytłacza mnie strach…. Odkąd trafiłem do schroniska boję się, że nie opuszczę tego miejsca. Mam wrażenie, że wśród tego psiego hałasu spędzę całe swoje życie… Dookoła mnie jest tyle zwierząt! Pięknych, mądrych, żywiołowych- psów, które każdy człowiek pierwsze weźmie pod uwagę, chcąc wybrać swojego przyjaciela. Kto spojrzy na mnie chudego, smutnego jamniczka, który nie wyróżnia się urodą? Bezsilność jest straszna. Codziennie obserwuję szczęśliwe historie, codziennie płaczę i czuję w sercu, że to życie trochę mnie wykańcza. Nie mam sił chodzić na spacery. Wolę siedzieć w budzie i z ciężkim sercem wspominać dawny dom. Bo na nowy nie mam szans, prawda?? Czasami sobie myślę – mimochodem – co by było, gdyby ktoś mnie zechciał… Na tą chwilę opuszcza mnie strach, bo ze swoim człowiekiem nie musiałbym się bać! Ze swoim człowiekiem odżyłbym ponownie, zapomniał o tym strasznym miejscu, chodził na spacerki i bawił się jak na młodzika przystało. Młodzika, oczywiście! Jak dziwnie jest mieć 2 latka i czuć się jak stary pies…. Zaadoptuj mnie, proszę! Odpędź ode mnie strach, przytul do serca, pokochaj!... Po więcej informacji o mnie zadzwoń lub napisz: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl Bardzo dziękuję! :) Może dzisiaj w nocy zrobię Pierniczkowi kilka ogłoszeń :) Quote
omi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jak Pierniczek się czuje? Dalej smutny siedzi w budzie? Je chociaż... Badał go weterynarz? Myślę o biedaku...coraz zimniej... Quote
Recommended Posts