Marek z Gromem Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Z głębokim żalem żegnamy Naszą wielką koleżankę, hodowczynię, kobietę o przecudnym charakterze. Kobietę, która była moim "guru" jeżeli chodzi o kynologię. Olu dziekuję Ci bardzo za wszystko. Za porady dawane czasami nawet w nocy, gdy była taka potrzeba. Za Twoją dobroć, a przede wszystkim za Twój uśmiech, którego będzie mi bardzo brakowało. Tacy ludzie jak p. Ola nie powinni odchodzić :( Pogrzeb Aleksandry Janickiej (hodowla Gold Bonzo) odbędzie się w piątek, dn. 0812.2006. roku o godzinie 09:30 w Szczecinie na cmentarzu centralnym. Dobry Bóg zabrał nam Anioła. [SIZE="2"] [SIZE="2"]Olu odejdź spokojnie. Agnieszka Quote
hun Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 SZCZERE KONDOLENCJE I WYRAZY WSPółCZUCIA - BRAK MI SłóW............ Ewa,Andrzej Tokoń Quote
staff-ka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ['][']['] - żal i smutek i niedowierzenie.. :shake: Łączę się w bólu z Rodziną .. Oli :-( Quote
agastaffbull Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Nie mogę i nie chcę w to uwierzyć...Najszczersze wyrazy współczucia... Quote
caminada Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Olenko, pozostaniesz na zawsze w naszych sercach i pamieci. Spoczywaj w spokoju. ['] Quote
Recommended Posts