Pinczax Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No bo tak:cool1:Tak się składa ,że za 2lata w wakacje dostane (wreście!) Pinczerka Miniaturowego:multi: No i wtedy pojade na wakacje nad jezioro i czy mogę pinczerka zabrać ze sobą? Jak znam życie będzie to wyjazd na tydzień;) I moje pytania to : jak go przetransportować? Czy może z nami jechać? Czy zrobić jakąś kontrolke u weterynarza przed wyjazdem?( czy nie ma choroby lokomocyjnej) Czy pinczer miniaturowy może być z nami na plaży przy przykładowo 28*C? ( raczej nie będzie się wtedy kąpał- dopiero po 18:00 ;p jak ratownicy pójdą do domu) A i czy ja moge takiego szczeniaczka zabrać do hotelu? Nie naroby szkód - a szczególnie - nie nasiusia? No bo w tym hotelu jest wykładzina... Muszę zabrać coś- jakaś książeczke zdrowia psa? A i co zabrać dla pupila?:razz: Licze na pomocne odpowiedzi! :) Quote
Pinczax Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Boże.... tyle odwiedzin a ani jednej odpowiedzi... :roll: Może byście się pofatygowali i mi pomogli :shake::angryy::roll: Quote
rottaska Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 no może i by się ktoś pofatygował,jakbyś już miała psa ,a tak masz dwa lata na szukanie informacji.Odezwij się jak już będzie szczenie Quote
Pinczax Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 rottaska napisał(a):no może i by się ktoś pofatygował,jakbyś już miała psa ,a tak masz dwa lata na szukanie informacji.Odezwij się jak już będzie szczenie Może 2 lata a może 1 rok.... a jak będzie szczenie to będzię tylko ok 3 tygodni na znalezienie informacji na ten temat. A ja chciałabym jeszcze wszystko przemyśleć i ustalić. Chyba rozumiesz :cool1: Quote
Recommended Posts