pralinka94 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kamila, wiesz, mu bardzo spodobał się tunel i widać, że był bardzo zadowolony, gdy przeszedł go i dostał za to pochwałę :D tylko potem już mu się to nudziło... Quote
madzia.uje93 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No bo co to za frajda dla takiego psa jak Szejk, cały czas robić to samo?On potrzebuje wyzwań:P Quote
pralinka94 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Istar19 napisał(a):banerek jasne :) na pon - wtorek ok?:) jutro wieczorem wracam do domu od Arona a na necie znów pewnie będę w pon u mamy :D Okej, pewnie :) Quote
pralinka94 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 madzia.uje93 napisał(a):No bo co to za frajda dla takiego psa jak Szejk, cały czas robić to samo?On potrzebuje wyzwań:P Chyba masz rację :D zobaczymy jak to pójdzie Quote
Istar19 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 banerek zrobiłam...ale został w domu wraz z kartą Bariego i firmówką....nie ma jak skleroza :D jutro już na pewno będzie..na czole sobie napiszę by nie zapomnieć :) Quote
pralinka94 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 okej, dzięki :loveu::D Szejk, hop do góry! Pomału będę musiała się wziąć za ogłoszenia młodego, ale chcę jeszcze z nim w czwartek wyjść i pomyślę nad jakimś fajnym tekstem, oby przyniosły jakiś skutek :roll: Quote
whyou Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 On jest przepiękny, na pewno znajdzie szybko dom! :D Jak tylko go zobaczyłam na wybiegu, jeszcze przed remontem pawilonu, to normalnie sie w nim zakochałam! :} Quote
Meeaw Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Piękny, przykuwa uwagę, powinien więc szybko znaleźć dom, zwłaszcza, skoro dostał się pod opiekę wolontariuszy :) Quote
Istar19 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 banerki dla Szejka :) mogę zrobić inne jak coś Quote
pralinka94 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Istar19']banerki dla Szejka :) mogę zrobić inne jak coś dziękuję bardzo, wszystkie świetne, sama nie wiem który chcę... :D Quote
pralinka94 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Istar... a przypomnisz, jak mam podlinkować banerek ? :oops: Quote
Istar19 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 klikasz prawym na banerek i dajesz "kopiuj adres linku" czy coś podobnego...i... albo po porostu wklej w sygnature..będzie prościej chyba :) [url=http://www.dogomania.pl/threads/214357-Szejk-inteligenty-pi%C4%99kny-psiak-kt%C3%B3ry-czeka-na-sw%C3%B3j-k%C4%85t.[url] :) wpisz tylko na końcu tak by było /url Quote
pralinka94 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='Istar19']klikasz prawym na banerek i dajesz "kopiuj adres linku" czy coś podobnego...i... albo po porostu wklej w sygnature..będzie prościej chyba :) [url=http://www.dogomania.pl/threads/214357-Szejk-inteligenty-pi%C4%99kny-psiak-kt%C3%B3ry-czeka-na-sw%C3%B3j-k%C4%85t.[url] :) wpisz tylko na końcu tak by było /url coś mi chyba jednak nie wyszło :D Quote
Istar19 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zamknij url na końccu czyli zrób [ /url ] tylko bez spacji :) Quote
pralinka94 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Kiedyś umiałam, ale teraz jakoś z głowy mi wyleciało... dzięki, po raz kolejny Marzena :) Quote
madzia.uje93 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No, Szejk już się pewnie nie może doczekać spacerku:)W góre kochany:) Quote
pralinka94 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Taak Szejk doczekał się dzisiaj spaceru, chociaż był on zagrożony, bo zmienili mi plan zajęć w ostatniej chwili... ale czego nie robi się dla psa :D Był bardzo szczęśliwy, gdy zobaczył mnie przy boksach, wyskoczył z bosku jak rakieta i do wyjścia :) Potem chwila na agility, długo nie poćwiczył, bo wolał bawić się z innymi psami :D ale jak dał się zmobilizować, to ładnie pokonywał hopki i tunel :) Potem spacer i odpoczynek. Na odpoczynku nawet nadstawiał łepek do głaskania. Szejk jest jeszcze troszkę nieśmiały, chyba sam do końca nie wie, czy może mi zaufać...:roll: nie wiadomo, co go w życiu spotkało. Nawet ładnie znosi czesanie, jedynie mam problem z jego pięknym puszystym ogonem, próbowałam go rozczesać, ale niezbyt mi to idzie... on nie lubi i łapie lekko zębami, jak rozczesuję jakiś kołtun :mad: Do soboty! :D Quote
pralinka94 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Ach i zapomniałam dodać, że jak oddałam go do boksu, to został zaatakowany przez 2 psy, ze swojego boksu... Ginger, która jest w boksie obok, ma cieczkę i chyba o to poszło... ale też Szejk jest jedynym psem wychodzącym ze swojego boksu, więc pewnie tamte były zazdrosne...:-( dość mocno musiało mu się oberwać, widziałam tylko, jak 2 psy dosłownie wiszą na jego karku... zaraz wkroczyła P.Ania i je rozdzieliła, jeden psiak został przeniesiony na wybieg, teraz Szejk jest tylko z jednym... dobrze, że przynajmniej był większy od nich :roll: Quote
kimiji Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Biedny Szejk :( Chyba nic mu się nie stało? A nad ogonem popracujemy w sobotę;) Już ja mu dam łapanie zębami:evil_lol: Quote
pralinka94 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 No zostałam przy boksie, krwi chyba nie było, ale cały kark miał obśliniony i podszedł do mnie do krat taki spanikowany... wtedy myślałam, że się poryczę... :( ale chyba jest okej, bynajmniej nie wyglądał na zranionego. Quote
pralinka94 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Okej, chętnie skorzystam z pomocy :D Quote
pralinka94 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dzisiaj kolejny wolontariacki dzień i kolejne spotkanie :) Szejk pokazuje mi coraz bardziej swój charakterek, nie lubi niektórych psów :mad: - samców. Jednak w większości przypadków potrafi się zachować, no chyba, że zostanie sprowokowany. Po ok. godzinnym spacerze Szejk ładnie chodził na smyczy, nie ciągnął już jak parowóz :multi: Dzisiaj dość dużo szczekał, ma bardzo gruby i donośny szczek, z pewnością nadałby się na stróża przy domu, oczywiście biorąc jednocześnie udział w życiu jakiejś rodzinki :) zauważyłam, że szczekając daje mi znać, że nie ma ochoty stać w miejscu, tylko po prostu iść przed siebie :lol::evil_lol: albo gdy miał dość czesania, również dawał baaaaardzo wyraźnie znać, chłopak wie czego chce i już :razz: Dzisiaj na agility super ćwiczył tunel, wystarczyła jedna komenda i Szejk już w tunelu :) gorzej z resztą przeszkód, bo te wymagają większego skupienia i tutaj jest największy problem (może po kastracji się poprawi, już niedługo :evil_lol:). Szejk gdzieś nauczył się bardzo ładnie podawać łapkę :) Tutaj taki mały się wydaje :D Nie wiem nawet jak to skomentować :D I jak tu go nie pokochać :-( Zaraz wymyślę jakiś tekst do ogłoszeń i ruszam z ogłaszaniem :) Quote
kimiji Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 dobiło mnie to przedostatnie zdjęcie :D:D:D To on nie był jeszcze kastrowany? Quote
saphira18 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 sesja zdjęciowa super- jestem pod wrażeniem:) Quote
Recommended Posts