Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

banerek zrobiłam...ale został w domu wraz z kartą Bariego i firmówką....nie ma jak skleroza :D jutro już na pewno będzie..na czole sobie napiszę by nie zapomnieć :)

Posted

okej, dzięki :loveu::D

Szejk, hop do góry! Pomału będę musiała się wziąć za ogłoszenia młodego, ale chcę jeszcze z nim w czwartek wyjść i pomyślę nad jakimś fajnym tekstem, oby przyniosły jakiś skutek :roll:

Posted

On jest przepiękny, na pewno znajdzie szybko dom! :D Jak tylko go zobaczyłam na wybiegu, jeszcze przed remontem pawilonu, to normalnie sie w nim zakochałam! :}

Posted

klikasz prawym na banerek i dajesz "kopiuj adres linku" czy coś podobnego...i...

albo po porostu wklej w sygnature..będzie prościej chyba :)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/214357-Szejk-inteligenty-pi%C4%99kny-psiak-kt%C3%B3ry-czeka-na-sw%C3%B3j-k%C4%85t.[url]

:) wpisz tylko na końcu tak by było /url

Posted

[quote name='Istar19']klikasz prawym na banerek i dajesz "kopiuj adres linku" czy coś podobnego...i...

albo po porostu wklej w sygnature..będzie prościej chyba :)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/214357-Szejk-inteligenty-pi%C4%99kny-psiak-kt%C3%B3ry-czeka-na-sw%C3%B3j-k%C4%85t.[url]

:) wpisz tylko na końcu tak by było /url

coś mi chyba jednak nie wyszło :D

Posted

Taak Szejk doczekał się dzisiaj spaceru, chociaż był on zagrożony, bo zmienili mi plan zajęć w ostatniej chwili... ale czego nie robi się dla psa :D Był bardzo szczęśliwy, gdy zobaczył mnie przy boksach, wyskoczył z bosku jak rakieta i do wyjścia :) Potem chwila na agility, długo nie poćwiczył, bo wolał bawić się z innymi psami :D ale jak dał się zmobilizować, to ładnie pokonywał hopki i tunel :) Potem spacer i odpoczynek. Na odpoczynku nawet nadstawiał łepek do głaskania. Szejk jest jeszcze troszkę nieśmiały, chyba sam do końca nie wie, czy może mi zaufać...:roll: nie wiadomo, co go w życiu spotkało. Nawet ładnie znosi czesanie, jedynie mam problem z jego pięknym puszystym ogonem, próbowałam go rozczesać, ale niezbyt mi to idzie... on nie lubi i łapie lekko zębami, jak rozczesuję jakiś kołtun :mad:

Do soboty! :D

Posted

Ach i zapomniałam dodać, że jak oddałam go do boksu, to został zaatakowany przez 2 psy, ze swojego boksu... Ginger, która jest w boksie obok, ma cieczkę i chyba o to poszło... ale też Szejk jest jedynym psem wychodzącym ze swojego boksu, więc pewnie tamte były zazdrosne...:-( dość mocno musiało mu się oberwać, widziałam tylko, jak 2 psy dosłownie wiszą na jego karku... zaraz wkroczyła P.Ania i je rozdzieliła, jeden psiak został przeniesiony na wybieg, teraz Szejk jest tylko z jednym... dobrze, że przynajmniej był większy od nich :roll:

Posted

No zostałam przy boksie, krwi chyba nie było, ale cały kark miał obśliniony i podszedł do mnie do krat taki spanikowany... wtedy myślałam, że się poryczę... :( ale chyba jest okej, bynajmniej nie wyglądał na zranionego.

Posted

Dzisiaj kolejny wolontariacki dzień i kolejne spotkanie :)
Szejk pokazuje mi coraz bardziej swój charakterek, nie lubi niektórych psów :mad: - samców. Jednak w większości przypadków potrafi się zachować, no chyba, że zostanie sprowokowany. Po ok. godzinnym spacerze Szejk ładnie chodził na smyczy, nie ciągnął już jak parowóz :multi: Dzisiaj dość dużo szczekał, ma bardzo gruby i donośny szczek, z pewnością nadałby się na stróża przy domu, oczywiście biorąc jednocześnie udział w życiu jakiejś rodzinki :) zauważyłam, że szczekając daje mi znać, że nie ma ochoty stać w miejscu, tylko po prostu iść przed siebie :lol::evil_lol:
albo gdy miał dość czesania, również dawał baaaaardzo wyraźnie znać, chłopak wie czego chce i już :razz:
Dzisiaj na agility super ćwiczył tunel, wystarczyła jedna komenda i Szejk już w tunelu :) gorzej z resztą przeszkód, bo te wymagają większego skupienia i tutaj jest największy problem (może po kastracji się poprawi, już niedługo :evil_lol:).

Szejk gdzieś nauczył się bardzo ładnie podawać łapkę :)

Tutaj taki mały się wydaje :D

Nie wiem nawet jak to skomentować :D

I jak tu go nie pokochać :-(

Zaraz wymyślę jakiś tekst do ogłoszeń i ruszam z ogłaszaniem :)