Lucy* Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Opisy poda Janka (Jotka) a ja daję zdjęcia : KUDŁACZEK DUŻY KUDŁACZEK MAŁY Quote
Ambra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 OOOOOOOOOooooooooo i sa sierściuszki śliczne! ten mały z izolatki nr 7 prawda? ma szczeniaka włochatego za towarzysza!:cool3: jest taki smutny w boksie.....:placz: młodziutki napewno! o tym duzym za duzo nie wiem - :shake: Quote
mila_2 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 o mamo...ten Mały wygląda jak moja ś.p. Tuśka... Można coś więcej na jego temat??? Quote
Ulka18 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jezooo, jakie piekne...ten pierwszy jak nasz Sprocket, ktory od kilku dni mieszka w Ustroniu. Lucy, te pieski powinny szybko znalezc domki...wiekszosc ludzikow lubi kudlate czworonogi. Ktos na "przygarne psa" szukal pon-ka, wiec moze ten drugi kudlatek by sie nadawal. Quote
Ambra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 wlasnie tez myslalam zeby tego 2go pokazac na tym watku szukam pona:cool3: wg mnie wiadomo tyle ze jest mlody przebywa w boksie z mlodzieza - spokojny z tego co widzialam przez kraty, hmm Jotka! halloooo! opis prosimy!:helo: Quote
Lucy* Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Janka doda opis bo wczoraj nie dała rady poczekajmy na opis i numerki aż bęzdiemy gdzieś wystawiać :p Quote
mila_2 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wiadomo już coś o kudłatych pięknościach?? Quote
Ambra Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 tak wiadomo! WCZORAJ PRZY NAS MAłY KUDłACZEK ZOSTAł ADOPTOWANY PRZEZ SUPER RODZINKE KTORA MIAłA JUZ PODOBNEGO PIESKA KTORY ODSZEDł 4LATA TEmU ZA TM! NAPEWNO BEDZIE MU BARDZO DOBRZE!:multi::multi::multi::multi: Pozostał duzy kudłaczek!:-( Quote
aisaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Duży tez jest piekny i te stojące uszy!!! Poprostu cudo... Quote
Lucy* Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='Ambra']tak wiadomo! WCZORAJ PRZY NAS MAłY KUDłACZEK ZOSTAł ADOPTOWANY PRZEZ SUPER RODZINKE KTORA MIAłA JUZ PODOBNEGO PIESKA KTORY ODSZEDł 4LATA TEmU ZA TM! NAPEWNO BEDZIE MU BARDZO DOBRZE!:multi::multi::multi::multi: Pozostał duzy kudłaczek!:-( Rewelacja !!! :loveu: :multi: Quote
Ulka18 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Super wiadomosc :multi: Oby i duży kudlacz znalazl rownie dobry dom :kciuki: Quote
ma_ruda Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ulka18 napisał(a):Super wiadomosc :multi: Oby i duży kudlacz znalazl rownie dobry dom :kciuki: Na pewno szybko znajdzie ale lepiej, żeby szukał na górze:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nikt juz nie zagląda do kudłatka :-( Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No właśnie... a on czeka i czeka taki fajny w boksie nr 41 :kciuki: :kciuki: Quote
Lucy* Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ostatnio nie widziałam Kudłaczka Dużego ale jeszcze sprawdzę na 100% :kciuki: :kciuki: Quote
Lucy* Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Kudłaczek duży też ma dom !!! :laola: :laola: Quote
Recommended Posts