Vutz Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jakie macie wydatki? ile wam kasy poszło, a ile potrzeba? poproszę o konto. Quote
Havanka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 sunia2000 napisał(a):Chcecie dobre to macie dobre:) Jak na razie jest wszystko ok, Hugo próbował coś z siebie wycisnąć (zbytnio nie miał co po dwóch dniach głodówki) ale parę kropelek poleciało i nic na szczęście nie popuściło. Lekarz mówił, że jak na te wyniki krwi to on się czuje i wygląda bardzo dobrze, ale psiak ma już nerki w nienajlepszym stanie, enzymy wątrobowe też nie są w normie, największy problem to z tą anemią. Ale jak zaczęliśmy walkę o Hugo to ją skończymy i mam nadzieję, że wygramy razem z Hugiem:) Wieści optymistyczne !!! Masz rację Suniu; teraz nie można odpuścić ! Musimy tą walkę wygrać ! Chciałabym dziś przelać obiecaną kasę na Hugo. Czy Zosia zbiera kasę na psinke? jeżeli tak, to namiary mam. Quote
sunia2000 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Vutz napisał(a):jakie macie wydatki? ile wam kasy poszło, a ile potrzeba? poproszę o konto. Jakie wydatki?no więc za kilka dni pojedzie do hotelu - 400zł/m-c Może do tego jakieś preparaty wzmacniajace by się przydały, na razie lekarz doradził mi, żebym mu kupiła Falvit, ale wiem, że są lepsze psie suplementy, ale jak na razie mnie na nie stać. Przyjedzie Zosia-skarbnik to ona rozporządzi pieniędzmi Huga Quote
Guest _Kamila Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Biedaczysko...tak mi szkoda tych wszystkich psiurków...podnosimy i życzymy szczęścia :) Quote
Cantadorra Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 To cieszymy się, że wieści na dziś są bardzo dobre :) Quote
DONnka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Vutz']jakie macie wydatki? ile wam kasy poszło, a ile potrzeba? poproszę o konto. Cioteczko Vutz, z tego co wiem to skarbniczka Hugonka na parę dni musiała wyjechać i będzie na wątku dopiero w poniedziałek, ale jeśli chcesz mogę wysłać Ci na PW Jej numer konta, bo ja załapałam się na nie jeszcze przed Jej wyjazdem :) Quote
DONnka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 sunia2000 napisał(a):Chcecie dobre to macie dobre:) Jak na razie jest wszystko ok, Hugo próbował coś z siebie wycisnąć (zbytnio nie miał co po dwóch dniach głodówki) ale parę kropelek poleciało i nic na szczęście nie popuściło. Lekarz mówił, że jak na te wyniki krwi to on się czuje i wygląda bardzo dobrze, ale psiak ma już nerki w nienajlepszym stanie, enzymy wątrobowe też nie są w normie, największy problem to z tą anemią. Ale jak zaczęliśmy walkę o Hugo to ją skończymy i mam nadzieję, że wygramy razem z Hugiem:) Takie wieści to miód na moje serce :multi: :multi: :multi: Zdrowiej psino kochana :loveu: Wal śliczne quupki :) Trzymamy mocno kciuki !!! Quote
Soko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mam ogromną prośbę do osób bliżej znających sprawę i zajmujących się Hugo. Mogłybyście mi streścić to, co koniecznie i mniej koniecznie mam zamieścić na tablicy ogłoszeń w szkole? Koszty wydatków, stan, zachowanie, nie znam sytuacji dokładnie i boję się, że mogłabym coś zgubić, a przecież chodzi o to, by zamieścić wszystkie ważne szczegóły. :) Quote
sunia2000 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wydatki Hugo to bedzie ok 450 zł/m-c (hotel + witaminki), przydały by się też jakieś dodatkowe pieniążki na dokładniejsze badanie krwi,stan zdrowia jak na razie zły, najbliższe dni pokażą czy chłopak wyjdzie z tego, jak nabierze sił, to będzie dobrze. Przeszedl bolesną operację usuwania zaawansowanej przepukliny odbytu, do tego ma silną anemię i problemy z nerkami. Nie biorąc pod uwagę stanu zdrowia to pies ideał, spokojny do innych psów, do suk BARDZO miły:) Przy człowieku to wielki przytulak proszący o pieszczoty:) Na dzień dzisiejszy są potrzebne pieniądze, a jak Hugo dojdzie do siebie to spokojny dom, nawet u starszej osoby, ruchu zbyt dużo nie potrzebuje więc spokojnie może to być nawet małe mieszkanie, no i przede wszystkim Hugo potrzebuje duuuużo miłości i ciepła na swe stare lata:) Quote
Zosia123 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Udalo mi sie na chwile dostac do internetu i oczywiscie weszlam od razu na watek Hugo :) Strasznie sie ciesze, ze biedaczek na razie daje rade :) Bardzo Wam dziekuje za obecnosc na watku i za pomoc dla biedaka!!! Wszystkie wplaty uzupelnie w poniedzialek! Quote
sunia2000 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Hugo wyspacerowany, kupki niestety nie zrobił, ale za to wciągnął cała michę jedzenia z parafinką i witaminkami:) Troszkę biedak powłóczy tylnymi nogami, ale po takiej operacji nie ma się co dziwić, pewnie każdy krok go boli:( Dobrze, że ma apetyt, szybciej sił nabierze:) Quote
Cantadorra Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 No to jak sobie pojadł to czekamy na koopę. Hugo, załatw sprawę jak należy. Wszyscy trzymamy kciuki. Quote
DONnka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cantadorra napisał(a):No to jak sobie pojadł to czekamy na koopę. Hugo, załatw sprawę jak należy. Wszyscy trzymamy kciuki. Z ust mi to wyjęłaś cioteczko :) Nic dodać nic ująć ;) Hugo, nie każ nam długo czekać ;) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kuuupa, kuuupa, kuuupaa!!!!!!!!!:) Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Tylko się nie spinaj Hugo! Wyluzuj chłopaku ;) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :iloveyou::modla:Hugonku trzymaj sieeeee! Quote
unixena Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zagladam do Huga ...widze ,ze oczekiwanie trwa .... Quote
Havanka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Czekam razem z Wami na to wydarzenie;). Oby wszystko "poszło" jak z "płatka" ! Quote
iwstar58 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zdrowiej chłopaku, trzymam kciuki.. za koopę również Quote
Marycha35 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ponownie na Dogo kupa tematem priorytetowym;) I jak, poszła????? Quote
BERKANO Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 no przecież chyba już powinno dojść do rozwiązania tej sprawy... Quote
DONnka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Przychodzę z nadzieją na ... piękną koopę w wykonaniu Hugo ;););) Quote
Recommended Posts