Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Operacja Hugo przeniesiona na jutro. Biedak ma tak wypełnione jelita, że dziś kolejny dzień głodówki i jutro kolejne czyszczenie jelit. Jak uda się wyczyścić do końca to wtedy idzie na operację. Nie polecam nikomu widoku opróżniania psiego jelita!

Posted

Dziś z Sonką666 zrobimy bazara, z którego cześć przekażemy na Huga. Niestety nie mogę powiedzieć jaki procent, bo mój psiak nie ma żadnych deklaracji stałych i opłacamy Mu czynsz tylko z bazarków i darowizn, ale coś dla Dziadka wyskrobiemy.
Jak bazar pójdzie w ruch to damy Wam znać na watku.

Posted

Jestem na zaproszenie DONki, psiaku trzymaj się dzielnie, cholera, ile on musi wycierpieć, aż mnie boli jak sobie pomyślę o oczyszczaniu jelit.......auć!!!! Trzymaj się Przyjacielu!!!!

Posted

A ja mam diabelnie dobre wieści :diabloti:
Załatwiłam w szkole tablicę ogłoszeń o psach i co miesiąc będę tam wywieszać 3 psiaki z dogo. Na pierwszy ogień poszli Hugo, Bella i Balto :diabloti: niedługo robię materiały.

Posted

Soko napisał(a):
A ja mam diabelnie dobre wieści :diabloti:
Załatwiłam w szkole tablicę ogłoszeń o psach i co miesiąc będę tam wywieszać 3 psiaki z dogo. Na pierwszy ogień poszli Hugo, Bella i Balto :diabloti: niedługo robię materiały.

Soko, super !!! Świetny pomysł !!!

Posted

Hugo przeżył operację, zabieg się udał:) Ale teraz znów trzeba czekać.....czy podwiązane jelitka wytrzymają (mogą puścić za kilka godzin, za kilka tygodni) i wtedy operacja na nic.....czy Hugo próbując się wypróżnić nie rozwali sobie tego co się naprawiło?
Dodatkowo okazało się, że Hugo ma bardzo złą hemoglobinę:( Nie wiadomo czy z wyniszczenia, czy to nowotwór, tego w schronie się nie dowiemy, trzeba by mu bylo zbadać krew na własny koszt. Jutro, pojutrze głodówka, wlewy z parafiny, a od poniedziałku Hugo będzie na moim wikcie:ryż+kurczaczek+jarzynki+trochę parafinki, wszystko z dodatkiem witaminek:) Zobaczymy za kilka dni jak to z tym Hugiem będzie. Może się okazać, że operacja to była sztuka dla sztuki i jego stan okaże się na tyle zły, że nie będzie innego wyjścia jak ulżyć mu w bólu. Ale mam nadzieję, że to twardziel i da radę!:)

Posted

super że przetrwał operację, bo martwilam się o staruszka.
Dziś Sonka666 powinna otworzyć nasz bazarek i procent dla Huga będzie obowiązkowy- oczywiście dam znać na wątku, że już można wchodzić i się rozglądać ;-)