giselle4 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zosia123 napisał(a):Tak, miejsce ma zaklepane u ZuziaM, za 400 zł miesięcznie. Zuzia ma hotelik pod Zgorzelcem i psiaki mają tam naprawdę dobrze - wiem, bo jest tam też Emka z Wrocławia (z mojego banerka) :) nasze 2 tez sa u Zuzi...trzymam kciuki Quote
danusiadanusia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 dzięki Kocurku za zaproszenie, policzę i pewnie, że coś wpłacę, odezwę się wieczorkiem Quote
Beta&Czata Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dawajcie, Ciotki, ten numer konta... A po zabiegu proponuję mu do jedzenia dodawać Debridat (w aptece, na receptę od veta - najlepiej w zawiesinie). Ten preparat ma dość ciekawe działanie - przy zatwardzeniach rozluźnia, a przy rozwolnieniach zagęszcza. Efekt jest taki, że pies robi koo bez wysiłku, a konsystencja jest zwarta, ale miękka i łatwo wychodzi (sprawdzone na mojej Psicy, która miała - naprzemiennie - obie przypadłosci, a teraz na dodatek ma słabiutki zad i jak się zbytnio napnie, to przewraca się w to, co wyprodukowała. Ja jej podaję 2 albo 3 x dziennie po 5 ml). Po zabiegu, przy szwach, bedzie mu lżej. Pozdrawiam Elżbieta Quote
bela51 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 W góre Hugo , po zdrowie i lepsze zycie ! Quote
fochu Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zosiu będziesz może jutro w schronie? Kasę bym Ci dała Quote
Bazyli3101 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witam Jestem na zaproszenie. Nie mogę dać stałej deklaracji bo "mam" trzy starowinki w hotelach i jak sie pewnie domyślacie słabe szanse na domki ale jednorazowo wesprę biedaka i obiecuję zaglądać. Trzymam kciuki za operację aby tylko sie udała dalej będzie dobrze. Napewno Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dziękuję wszystkim za odwiedzinki u bąbelka :):loveu: [quote name='daga31081980']jestem na zaproszenie Kocurek.Mogę zadeklarować stałe 50 zł od października a hotelik u zuziaM blisko mnie to będę na bierząco:) Bardzo dziękuję w imieniu Hugo :):loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='DONnka']Tym bardziej trzeba szybko działać !!! Zosiu123 to na co czekasz, rozsyłaj na PW numer konta ;) :):):) No nie chciałam się narzucać :) Zaraz roześlę - tylko uprzedzam, że ja jutro znikam na parę dni, wracam w poniedziałek, więc wszelkie wpłaty uzupełnię w 1. poście dopiero wtedy :) No chyba że uda mi się jakoś zalogować z daleka :) [quote name='Beta&Czata']Dawajcie, Ciotki, ten numer konta... A po zabiegu proponuję mu do jedzenia dodawać Debridat (w aptece, na receptę od veta - najlepiej w zawiesinie). Ten preparat ma dość ciekawe działanie - przy zatwardzeniach rozluźnia, a przy rozwolnieniach zagęszcza. Efekt jest taki, że pies robi koo bez wysiłku, a konsystencja jest zwarta, ale miękka i łatwo wychodzi (sprawdzone na mojej Psicy, która miała - naprzemiennie - obie przypadłosci, a teraz na dodatek ma słabiutki zad i jak się zbytnio napnie, to przewraca się w to, co wyprodukowała. Ja jej podaję 2 albo 3 x dziennie po 5 ml). Po zabiegu, przy szwach, bedzie mu lżej. Pozdrawiam Elżbieta Może uda się wydębić od schroniskowego weta za darmo, zobaczymy, dzięki za radę :) [quote name='fochu']Zosiu będziesz może jutro w schronie? Kasę bym Ci dała Nie Gosiu, ja już jestem dzisiaj prawie na wylocie :) Wracam w poniedziałek :) Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Tu jeszcze Hugo z kolegą Brutusem - także psem bezdomnego... Quote
sunia2000 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Hugo miał dziś oczyszczane jelitka, trochę chłopakowi lżej, od dziś zaczął głodówke, jutro jeszcze raz oczyszczanie jelitek i mam nadzieję, że już zabieg. Quote
daga31081980 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 trzymam mocna kciuki za chłopaka Quote
DONnka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oby wszystko się udało :modla: :modla: :modla: Przesyłam dobre myśli i trzymam z całej siły kciuki :):):) No i czekam na ten numer konta ;) Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 DONnka napisał(a):Oby wszystko się udało :modla: :modla: :modla: Przesyłam dobre myśli i trzymam z całej siły kciuki :):):) No i czekam na ten numer konta ;) Już już :) -- Ale z góry przepraszam, potwierdzę wpłaty dopiero w poniedziałek, bo jutro znikam :) (jak w moim podpisie) Oby się tylko udało!!! Quote
Havanka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 sunia2000 napisał(a):Hugo miał dziś oczyszczane jelitka, trochę chłopakowi lżej, od dziś zaczął głodówke, jutro jeszcze raz oczyszczanie jelitek i mam nadzieję, że już zabieg. Czyli zabieg przewidziany jest na jutro? Oby wszystko dobrze poszło. Trzymam kciuki ! Quote
unixena Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Hugo trzymamy kciukasy .;)..musi byc dobrze ...:bluepaw::bluepaw: Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 :thumbs:I my zaciskamy z całych sił......bądź dzielny chłopaku:bluepaw: Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Bazyli3101 napisał(a):Witam Jestem na zaproszenie. Nie mogę dać stałej deklaracji bo "mam" trzy starowinki w hotelach i jak sie pewnie domyślacie słabe szanse na domki ale jednorazowo wesprę biedaka i obiecuję zaglądać. Trzymam kciuki za operację aby tylko sie udała dalej będzie dobrze. Napewno Przepraszam, nie zauważyłam Twojego wpisu :) Dziękuję w imieniu Hugo :):loveu: Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zaglądam do ślicznego i trzymam kciuki!!! Quote
Soko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Podnoszę, trzymam kciuki i życzę szybkiego DT! Quote
DONnka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zosia123 napisał(a):Dane rozesłane :) Pieniążki przelane :) Wyskrobałam 50 zł :) Hugo trzymaj się chłopaku :loveu: Już niedługo będziesz mógł walnąć normalną, bezbolesną quupkę :) Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dzięki DONnka :):loveu::loveu::loveu: Jest już wpłata od daga31081980 - 50 zł :) :loveu::loveu::loveu: Hugo przesyła buziaki :) Kochane ja znikam z Dogo na 5 dni, tzn. może uda mi się czasem zalogować z rzadka :) Podnoście proszę wątek i rozsyłajcie dalej :) Quote
myszorek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jestem na zaproszenie kocurka.W tym miesiącu już nie mogę pomóc ale zobaczę za dwa tygodnie.Z moją sunią znajdą chodzę co miesiąc do weta na wyciskanie gruczołów bo tez miała by taki problem.I co miesiąc to jest 28 zł:(Trzymam za Ciebie malutki... Quote
Beta&Czata Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 W ramach podnoszenia pod nieobecność Zosi123: wczoraj puściłam zadeklarowaną jednorazówkę. Quote
Recommended Posts