fochu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ja jednorazowo dorzucę 50 zł w miarę możliwości będę wspierać chłopaka Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 lika1771 napisał(a):Przydałby sie allegro cegiełkowe Dobry pomysł :) - czy któraś Cioteczka potrafi zrobić? :) Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 fochu napisał(a):ja jednorazowo dorzucę 50 zł w miarę możliwości będę wspierać chłopaka Dzięki kochana :):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lika1771 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zosia123 napisał(a):Dobry pomysł :) - czy któraś Cioteczka potrafi zrobić? :) Popros Selenge robi super Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='lika1771']Popros Selenge robi super Już napisalam PW :) A tak przy okazji, skoro jest tutaj tyle "onkolubnych" Cioteczek - mamy we Wrocku śliczne onkowate dziewczynki i chłopaków :) http://www.dogomania.pl/threads/206927-Takie-fajne-suczki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko http://www.dogomania.pl/threads/212021-Wroc%C5%82awskie-stare-du%C5%BCe-zapomniane-Misie!!! Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 unixena napisał(a):Mnie sie zawsze podobalo imie dla psa ..IKAR ..w drugiej kolejnosci Hugo ..i w trzeciej Fero . bros napisał(a):Bari, Gero, Semi.............. edit: KALIF (uwielbiam, pies mojej coici, za TM, przemądry psiak ze schronu, mój psi idol) Kocurek napisał(a):Brycz-tez jest ladne....:) PaSja Hera napisał(a):IKARKU trzymam za Ciebie kciuki! To jak wreszcie? ;) Quote
DONnka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jestem znowu u chłopaka i widzę, że ONkolubne ciotki po raz kolejny nie zawiodły :multi: Beta&Czata, Cantadorra - wielkie dzięki :modla: Czy cioteczka fochu zrobi bannerek ? Jeśli chodzi o imię, to ja jestem za Ikarem lub Hugo :):):) Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 To może jednak Hugo ;) Czekamy jeszcze na Cioteczkę fochu :) bros - masz skrzynkę zatkaną :) I prosimy oczywiście o dalsze deklaracje :) Quote
DONnka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Zosia123']To może jednak Hugo ;) Czekamy jeszcze na Cioteczkę fochu :) bros - masz skrzynkę zatkaną :) I prosimy oczywiście o dalsze deklaracje :) Hugo :loveu: :loveu: :loveu: Doszło do tego, że myślę ciągle o ... tych Twoich bolesnych quupach :shake: Ciotki dajcie konto na PW, może jednak coś wyskrobię dla chłopaka Ale jednorazowo, bo stałych mam już zbyt dużo :shake: Trzeba Go zoperować Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dziękuję DONnka :) To jeszcze zapytam, czy ja mam być skarbnikiem, czy wybieramy kogoś innego :) I bardzo proszę o mobilizowanie dalszych sił, bo sunia2000 będzie jutro rozmawiać z wetem, a na razie nie mamy stałych deklaracji... :( Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Boziu co za bida...tego właściciela to za jaja............. Quote
Selenga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zosia123 napisał(a):Już napisalam PW :) Dostałam :) Żeby zrobić sensowne allegro cegiełkowe potrzebuję zdjęcia. Jeśli widać tę przepuklinę, to zdjęcia tej przepukliny też, a jeśli nie widać to może dałoby się sfotografować orzeczenie weta. Inaczej ciężko będzie z wpłatami. Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Agula - właściciel to bezdomny... :( Selenga - jutro jadę specjalnie do schroniska zrobić mu więcej zdjęć, przepuklinę widać bardzo wyraźnie :( Quote
Vutz Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie no Ciotki - uśpienie psa i wyprawa za TM to wogóle nie wchodzi w grę... !!! Tak jak któraś z Was napisała - jeśli nie będzie stałych deklaracji to po operacji i wyleczeniu najwyżej znów wróci do schroniska. Przykre to, ale i tak lepsze niż TM... !!! Także z vet'e, proszę gadać o leczeniu a uśpieniu. Jak trzeba będzie to się konkretnie dołożę. Quote
DONnka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='fochu']banerek podlinkowany Piękne bannerki cioteczko fochu :) Jak zwykle ;) Quote
DONnka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Cioteczki, jak tylko wybierzecie skarbnika wyślijcie PW z danymi do wpłaty do ciotki buniaaga Na wątku wyadoptowanej właśnie suni Elzy ciotka pędzelopka poprosiła, żeby 50 zł, które wpłaciła Elzie przekazać na ONeczka :):):) Quote
Havanka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='fochu']banerek podlinkowany Gosiu, piękne te banery ! Quote
Soko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wstawiłabym w sygnaturę ale nie wiem dlaczego wyświetla mi, że mam już 3 obrazki w podpisie... Quote
Beta&Czata Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Fajnie, że juz jest trochę deklaracji . Bannerek dodany:multi: Tym razem udało się bez problemu (bo ja jakaś tępa jestemw tym temacie). Quote
Zosia123 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Vutz']Nie no Ciotki - uśpienie psa i wyprawa za TM to wogóle nie wchodzi w grę... !!! Tak jak któraś z Was napisała - jeśli nie będzie stałych deklaracji to po operacji i wyleczeniu najwyżej znów wróci do schroniska. Przykre to, ale i tak lepsze niż TM... !!! Także z vet'e, proszę gadać o leczeniu a uśpieniu. Jak trzeba będzie to się konkretnie dołożę. Dzisiaj sunia2000 ma zapytać, jak schronisko widzi ewentualny powrót psa po wyleczeniu. Napisz proszę ile to będzie to "konkretnie" :) mam już jednego psiaka w hotelu i wolę być ostrożna ;) [quote name='DONnka']Cioteczki, jak tylko wybierzecie skarbnika wyślijcie PW z danymi do wpłaty do ciotki buniaaga Na wątku wyadoptowanej właśnie suni Elzy ciotka pędzelopka poprosiła, żeby 50 zł, które wpłaciła Elzie przekazać na ONeczka :):):) Bardzo dziękujemy Cioteczce, już zapisuję w pierwszym poście. :) Gosiu - śliczny banerek :) - Czy to ten sam pies jest na zdjęciu? ;) Ja piszę teraz z pracy, po poludniu będę w schronisku to obfocę tę jego biedną pupę... Quote
bela51 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A czy macie juz miejsce / hotel, gdzie będzie mogł przebywac po operacji ? Czy dalej nalezy skoncentrowac sie na poszukiwaniach ? Quote
Recommended Posts