Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Popros Selenge robi super

Już napisalam PW :)

A tak przy okazji, skoro jest tutaj tyle "onkolubnych" Cioteczek - mamy we Wrocku śliczne onkowate dziewczynki i chłopaków :)
http://www.dogomania.pl/threads/206927-Takie-fajne-suczki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko
http://www.dogomania.pl/threads/212021-Wroc%C5%82awskie-stare-du%C5%BCe-zapomniane-Misie!!!

Posted

unixena napisał(a):
Mnie sie zawsze podobalo imie dla psa ..IKAR ..w drugiej kolejnosci Hugo ..i w trzeciej Fero .

bros napisał(a):
Bari, Gero, Semi..............

edit: KALIF (uwielbiam, pies mojej coici, za TM, przemądry psiak ze schronu, mój psi idol)

Kocurek napisał(a):
Brycz-tez jest ladne....:)

PaSja Hera napisał(a):
IKARKU trzymam za Ciebie kciuki!

To jak wreszcie? ;)

Posted

Jestem znowu u chłopaka i widzę, że ONkolubne ciotki po raz kolejny nie zawiodły :multi:
Beta&Czata, Cantadorra - wielkie dzięki :modla:
Czy cioteczka fochu zrobi bannerek ?
Jeśli chodzi o imię, to ja jestem za Ikarem lub Hugo :):):)

Posted

[quote name='Zosia123']To może jednak Hugo ;)
Czekamy jeszcze na Cioteczkę fochu :)
bros - masz skrzynkę zatkaną :)

I prosimy oczywiście o dalsze deklaracje :)

Hugo :loveu: :loveu: :loveu:
Doszło do tego, że myślę ciągle o ... tych Twoich bolesnych quupach :shake:
Ciotki dajcie konto na PW, może jednak coś wyskrobię dla chłopaka
Ale jednorazowo, bo stałych mam już zbyt dużo :shake:
Trzeba Go zoperować

Posted

Dziękuję DONnka :)
To jeszcze zapytam, czy ja mam być skarbnikiem, czy wybieramy kogoś innego :)
I bardzo proszę o mobilizowanie dalszych sił, bo sunia2000 będzie jutro rozmawiać z wetem, a na razie nie mamy stałych deklaracji... :(

Posted

Zosia123 napisał(a):
Już napisalam PW :)

Dostałam :)
Żeby zrobić sensowne allegro cegiełkowe potrzebuję zdjęcia. Jeśli widać tę przepuklinę, to zdjęcia tej przepukliny też, a jeśli nie widać to może dałoby się sfotografować orzeczenie weta. Inaczej ciężko będzie z wpłatami.

Posted

Nie no Ciotki - uśpienie psa i wyprawa za TM to wogóle nie wchodzi w grę... !!!
Tak jak któraś z Was napisała - jeśli nie będzie stałych deklaracji to po operacji i wyleczeniu najwyżej znów wróci do schroniska.
Przykre to, ale i tak lepsze niż TM... !!!
Także z vet'e, proszę gadać o leczeniu a uśpieniu. Jak trzeba będzie to się konkretnie dołożę.

Posted

Cioteczki, jak tylko wybierzecie skarbnika wyślijcie PW z danymi do wpłaty do ciotki buniaaga
Na wątku wyadoptowanej właśnie suni Elzy ciotka pędzelopka poprosiła, żeby 50 zł, które wpłaciła Elzie przekazać na ONeczka :):):)

Posted

[quote name='Vutz']Nie no Ciotki - uśpienie psa i wyprawa za TM to wogóle nie wchodzi w grę... !!!
Tak jak któraś z Was napisała - jeśli nie będzie stałych deklaracji to po operacji i wyleczeniu najwyżej znów wróci do schroniska.
Przykre to, ale i tak lepsze niż TM... !!!
Także z vet'e, proszę gadać o leczeniu a uśpieniu. Jak trzeba będzie to się konkretnie dołożę.
Dzisiaj sunia2000 ma zapytać, jak schronisko widzi ewentualny powrót psa po wyleczeniu.
Napisz proszę ile to będzie to "konkretnie" :) mam już jednego psiaka w hotelu i wolę być ostrożna ;)

[quote name='DONnka']Cioteczki, jak tylko wybierzecie skarbnika wyślijcie PW z danymi do wpłaty do ciotki buniaaga
Na wątku wyadoptowanej właśnie suni Elzy ciotka pędzelopka poprosiła, żeby 50 zł, które wpłaciła Elzie przekazać na ONeczka :):):)
Bardzo dziękujemy Cioteczce, już zapisuję w pierwszym poście. :)

Gosiu - śliczny banerek :) - Czy to ten sam pies jest na zdjęciu? ;)

Ja piszę teraz z pracy, po poludniu będę w schronisku to obfocę tę jego biedną pupę...