Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli się zdecydujecie na dt dla Niego to mogę jedynie zaproponować udziały z każdego mojego i sonkowego bazarku na Reksika.
Tylko błagam wtedy o info na pw- bom zakręcona jest jak ruski termos i mogę zapomnieć wejśc na wątek żeby sprawdzić.

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

unixena napisał(a):
Mnie sie zawsze podobalo imie dla psa ..IKAR ..w drugiej kolejnosci Hugo ..i w trzeciej Fero .

Mnie też się podoba Ikar :):):)
Napiszcie do fochu z prośbą o bannerek

Posted

Vutz napisał(a):
DONKA - mnie też miło Cię znów spotkać. :)

skontaktujcie się z EWA36 - ona może się szybko skontaktować z Czarną Andą...

Wysłałam PW do ewa36, ale tak jak pisałam wcześniej rozmawiałam z inną ciotką, która jest blisko z czarną andą i usłyszałam, że aktualnie czarna anda ma u siebie 14 psów i drugie tyle kotów :shake:
Czy wiecie cioteczki, jaki nasz ONuś - ciągle jeszcze bezimienny - ma stosunek do kotów ???

Cioteczko Vutz, a na wątku Łatki już byłam :)

Posted

Witamy w niedzielny poranek! Przypominam Cioteczkom o deklaracjach... Byłoby dobrze, gdyby dzisiaj rozstrzygnęły się losy misiaczka - dzisiaj nie będzie weta w schronisku, ale nie wiadomo, co będzie jutro z Ikarem/Kalifem/Bryczem... :(

DONnka - najwięcej o piesku wie sunia2000, wszelkie pytania kieruj do niej.

Posted

Na koty nie był sprawdzony, jutro zrobimy spacer do kociarni.:)

Zosia123 napisał(a):
Witamy w niedzielny poranek! Przypominam Cioteczkom o deklaracjach... Byłoby dobrze, gdyby dzisiaj rozstrzygnęły się losy misiaczka - dzisiaj nie będzie weta w schronisku, ale nie wiadomo, co będzie jutro z Ikarem/Kalifem/Bryczem... :(

DONnka - najwięcej o piesku wie sunia2000, wszelkie pytania kieruj do niej.

Zosia ma rację, potrzebne są deklaracje i to tak na wczoraj. Jeśli uzbierałoby się choć połowe to jutro idę rozmawiać z wetem i pies idzie na operację i żyję:) Jeśli będziemy z tym zwlekać to mogę nie zdążyć przed igłą:( Lekarzowi też nie mogę powiedzieć "poczekaj pan, może uda nam się zebrać pieniądze, to wtedy go zabierzemy", albo go zabieramy, albo odpuszczamy i pies idzie za TM, więc cioteczki co która może proszę deklarować!!!

Posted

Beta&Czata napisał(a):
Proszę o nr konta (jeśli już ktoś zbiera, a jeśli jeszcze nie - dopiszcie do deklaracji). Jenorazowo wpłacę 100 zł. Stałej nie mogę...
Elżbieta

Bardzo dziękujemy! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Wpisuję w pierwszym poście :)
Skarbnik nie został jeszcze wybrany :)

Posted

Havanka napisał(a):
Nie wiem jak to zrobię, ale na razie przez dwa miesiące dam po 20 zł. Potem zobaczymy.

Dzięki Havanko :)
Ostatecznie odwieziemy go z powrotem do schroniska jak już będzie zdrowy, a deklaracji nie będzie...

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja też jednorazowo mogę wpłacić 100 zł. Stałej na razie wolę nie deklarować.

Suuuuuper, dzięki! :):loveu::loveu::loveu: No to bąbelek już kawałeczek dalej od śmierci :)