BERKANO Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jeśli się zdecydujecie na dt dla Niego to mogę jedynie zaproponować udziały z każdego mojego i sonkowego bazarku na Reksika. Tylko błagam wtedy o info na pw- bom zakręcona jest jak ruski termos i mogę zapomnieć wejśc na wątek żeby sprawdzić. Quote
Zosia123 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Za bazarki dziękujemy i czekamy na kolejne oferty ;) Quote
lika1771 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tutaj jeszcze jest nowy hotelik dzwoniłam 15zł z karma Pani mowiła, ze mozna jeszcze sie dogagac. http://www.dogomania.pl/threads/214379-Hotel-dla-psów-i-kotków-Ostoja-pod-Krakowem-zaprasza! Jeszcze zapytajcie Ginn ostatnio miała miejsce dla psiaka i tez mozna negocjowac ceny http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/ Quote
Zosia123 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Tak czy owak najpierw potrzebne są deklaracje. I drugie zadanie dla Cioteczek: wymyślamy imię dla psiura ;) Quote
unixena Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Mnie sie zawsze podobalo imie dla psa ..IKAR ..w drugiej kolejnosci Hugo ..i w trzeciej Fero . Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Wszystkie imiona sa super......:) Quote
bros Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Bari, Gero, Semi.............. edit: KALIF (uwielbiam, pies mojej coici, za TM, przemądry psiak ze schronu, mój psi idol) Quote
DONnka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 unixena napisał(a):Mnie sie zawsze podobalo imie dla psa ..IKAR ..w drugiej kolejnosci Hugo ..i w trzeciej Fero . Mnie też się podoba Ikar :):):) Napiszcie do fochu z prośbą o bannerek Quote
Vutz Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 DONKA - mnie też miło Cię znów spotkać. :) skontaktujcie się z EWA36 - ona może się szybko skontaktować z Czarną Andą... ciotki pomóżcie rozsyłać poniższy wątek i ściągnąć tam jak najwięcej ludzi - proszę... http://www.dogomania.pl/threads/214391-O-suchym-chlebie-wodzie-bez-budy-na-łańcuchu-ile-jeszcze-wytrzyma-Łatka Quote
DONnka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Vutz napisał(a):DONKA - mnie też miło Cię znów spotkać. :) skontaktujcie się z EWA36 - ona może się szybko skontaktować z Czarną Andą... Wysłałam PW do ewa36, ale tak jak pisałam wcześniej rozmawiałam z inną ciotką, która jest blisko z czarną andą i usłyszałam, że aktualnie czarna anda ma u siebie 14 psów i drugie tyle kotów :shake: Czy wiecie cioteczki, jaki nasz ONuś - ciągle jeszcze bezimienny - ma stosunek do kotów ??? Cioteczko Vutz, a na wątku Łatki już byłam :) Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Witamy w niedzielny poranek! Przypominam Cioteczkom o deklaracjach... Byłoby dobrze, gdyby dzisiaj rozstrzygnęły się losy misiaczka - dzisiaj nie będzie weta w schronisku, ale nie wiadomo, co będzie jutro z Ikarem/Kalifem/Bryczem... :( DONnka - najwięcej o piesku wie sunia2000, wszelkie pytania kieruj do niej. Quote
sunia2000 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Na koty nie był sprawdzony, jutro zrobimy spacer do kociarni.:) Zosia123 napisał(a):Witamy w niedzielny poranek! Przypominam Cioteczkom o deklaracjach... Byłoby dobrze, gdyby dzisiaj rozstrzygnęły się losy misiaczka - dzisiaj nie będzie weta w schronisku, ale nie wiadomo, co będzie jutro z Ikarem/Kalifem/Bryczem... :( DONnka - najwięcej o piesku wie sunia2000, wszelkie pytania kieruj do niej. Zosia ma rację, potrzebne są deklaracje i to tak na wczoraj. Jeśli uzbierałoby się choć połowe to jutro idę rozmawiać z wetem i pies idzie na operację i żyję:) Jeśli będziemy z tym zwlekać to mogę nie zdążyć przed igłą:( Lekarzowi też nie mogę powiedzieć "poczekaj pan, może uda nam się zebrać pieniądze, to wtedy go zabierzemy", albo go zabieramy, albo odpuszczamy i pies idzie za TM, więc cioteczki co która może proszę deklarować!!! Quote
PaSja Hera Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 IKARKU trzymam za Ciebie kciuki! Quote
Nadziejka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 oj trzymamy piesiu trzymamyyyyyyyy:modla: Quote
Beta&Czata Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Proszę o nr konta (jeśli już ktoś zbiera, a jeśli jeszcze nie - dopiszcie do deklaracji). Jenorazowo wpłacę 100 zł. Stałej nie mogę... Elżbieta Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Beta&Czata napisał(a):Proszę o nr konta (jeśli już ktoś zbiera, a jeśli jeszcze nie - dopiszcie do deklaracji). Jenorazowo wpłacę 100 zł. Stałej nie mogę... Elżbieta Bardzo dziękujemy! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Wpisuję w pierwszym poście :) Skarbnik nie został jeszcze wybrany :) Quote
ania shirley Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jestem, unixeno. Ale finansowo leżę:oops:. Jak coś się zmieni , to zgłosze sie po nr konta, ale nie szybko... Quote
Havanka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie wiem jak to zrobię, ale na razie przez dwa miesiące dam po 20 zł. Potem zobaczymy. Quote
ataK Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Biedulek :( Ja niestety też leżę z finansami, a nawet się zapadam... Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Havanka napisał(a):Nie wiem jak to zrobię, ale na razie przez dwa miesiące dam po 20 zł. Potem zobaczymy. Dzięki Havanko :) Ostatecznie odwieziemy go z powrotem do schroniska jak już będzie zdrowy, a deklaracji nie będzie... Quote
Cantadorra Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja też jednorazowo mogę wpłacić 100 zł. Stałej na razie wolę nie deklarować. Quote
Zosia123 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Cantadorra napisał(a):Ja też jednorazowo mogę wpłacić 100 zł. Stałej na razie wolę nie deklarować. Suuuuuper, dzięki! :):loveu::loveu::loveu: No to bąbelek już kawałeczek dalej od śmierci :) Quote
Soko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niewiele mogę zrobić ale podnoszę i ściskam z całych sił psiaka Quote
Recommended Posts