DONnka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 fochu napisał(a):widok Hugo dziś był naprawdę przygnębiający :( nie pozostaje nic jak trzymać kciuki aby chłopak się pozbierał w sobie i znalazł siłę na rekonwalescencję ! Hugo nie wygłupiaj się, uszy do góry !!! Musisz wyzdrowieć :modla: :modla: :modla: Ciotki kciuki trzymają i dobre myśli wysyłają :loveu: :loveu: :loveu: A chłopak dostaje coś na wzmocnienie, może ten koktajl witaminowy, o którym pisała BERKANO, pomógłby Mu się pozbierać ??? Quote
bela51 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To naprawde okropnie smutne wiesci. Dziewczyny, to naprawde moze byc zakazenie.( tfu, tfu ) Czy on jest cały czas pod opieka weta ? Quote
BERKANO Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 błagam Was skontaktujcie się z wetem jeszcze dziś, bo w przypadku potencjalnego zakażenia/ sepsy stary organizm przegrywa bez pomocy z zewnątrz w ciągu kilku godzin!!!! Quote
sunia2000 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Hugo codziennie chodzi na zastrzyki do weta, ponadto badał go i mówił, że w środku wszystko w porządku, na zewnatrz też wygląda ok. Będę się dzisiaj jeszcze widziała ze schroniskowym wetem to bąkne mu o zakażeniu Quote
DONnka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 BERKANO napisał(a):błagam Was skontaktujcie się z wetem jeszcze dziś, bo w przypadku potencjalnego zakażenia/ sepsy stary organizm przegrywa bez pomocy z zewnątrz w ciągu kilku godzin!!!! To prawda niestety :(:(:( Trzeba by zrobić badania i wykluczyć zakażenie :shake: I to szybko !!! Quote
unixena Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja tu przychodze z pracy ..i pedem na watek Hugonka ...a tu takie smutki .Chlopaczku kochany co jest z Toba? Nie poddawaj sie ,walcz ....i znow kciukasy zaciskam .... Quote
anula42 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 witajcie-jestem na zaproszenie Unixeny i też trzymam kciuki za chłopaka (jak trzeba bedzie to podeślę coś pieniążków) Quote
Cantadorra Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Chłopczyk słabnie z godziny na godzinę. Wet nie zwraca na to uwagi??? Nie rozumiem. Quote
Soko Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Walcz Hugo! Wszyscy w Ciebie wierzymy! Quote
Zosia123 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Jestem nareszcie... tak się cieszyłam, że chłopak dzielnie przeszedł operację, a tu takie wieści... :( Quote
Zosia123 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Kochane, jest mnóstwo wpłat na koncie Hugo, zaraz uzupełnię w pierwszym poście! Bardzo dziękuję w imieniu Hugo. Żeby tylko chłopaczek wyzdrowiał!!!:-( Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Strasznie smutne te wiadomości .....Hugo dzielny chłopaku będzie jeszcze dobrze psiaku !!!!!!!! Quote
Agula99 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Śliczny nie poddawaj się!!!! Nie dawaj się, cioteczki tutaj za tobą się wstawiają!!! Quote
sylwija Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 o rany, myślałam, że już będzie tylko lepiej. Trzymaj się, Hugo dajcie znać, co wet mówi.. Quote
Kocurek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Hugo...dasz rade psino....Mocno zaciskam kciuki.... Quote
DONnka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nie mogłabym zasnąć nie sprawdziwszy co u Hugonka Ciotki piszcie nam tu często, jak chłopak się czuje, bo nerwy mamy jak postronki :shake: Walcz psino kochana :loveu: Nie poddawaj się :modla: Quote
anett Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Też zaglądam stale... Hugo teraz będzie już lepiej! Biedaczek tyle wycierpiał:placz::placz: boję się, że to może być bardziej rezygnacja niż stan fizyczny... Dziewczyny błagam molestujcie weta - jeżeli można podać mu coś dodatkowego, niech to będzie płatne - nazbieramy kasę, tylko niech ma najlepszą opiekę... I oczywiście jakby się dało go tak ulokować, żeby miał kontakt z człowiekiem.... Quote
Beta&Czata Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Byłam od piątku bez dostępu do netu. Dzis wchodzę, a tu takie wieści... Hugo, nie rezygnuj. Nie możesz, nie teraz!!! Quote
bela51 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziewczyny, co z Hugiem ??? Czy jest poprawa ? Quote
Cantadorra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dajcie znać. Denerwujemy się tu wszystkie. Pieniądze są. Zabierzcie go może do innego weta. Jesli pies cierpi, trzeba mu pomóc. Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Również zaglądam z niepokojem :( ale cały czas z nadzieją .... Quote
Drzagodha Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Skoro pies jest we Wrocławiu, zabierzcie go na UP - może będzie trochę drożej, ale wszelkie badania mu zrobią. Jeździłam tam z naszą schroniskową Kropką, jestem bardzo zadowolona z opieki i fachowości tamtejszych lekarzy. W najbliższym czasie wybieram się z innym psem z naszego schroniska, ufam tym lekarzom. Mają naprawdę mnóstwo trudnych przypadków, tam do póki można to się o zwierzaka walczy. Oczywiście można się ze mną nie zgodzić, to tylko moja opinia ;) Quote
Zosia123 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Mam najnowsze wieści z linii frontu: Hugo został zbadany, zakażenia nie ma, jest na kroplówce. Dzisiaj jest ciut lepiej, bo zjadł ociupinkę i przeszedł kawałeczek. Weterynarz przypuszcza, że może to być stres pooperacyjny. Quote
Recommended Posts