Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Chcę przesłać zdjęcia Kamulca rodzince z Krakowa.
Kiedy mogą być nowe fotki ?
Czy on zachowuje czystość (rodzinka z 2 dzieci - jedno 1,5 drugie 5 lat- pisałm na ogólnym Ostrowskim)

Posted

Kamyk zdecydowanie wie, do czego służą spacerki. Jest baaardzo kontaktowy i przylepny. No i odważny, więc krzyczącego dziecka się nie przestraszy ;-)

Posted

Nie wiem... Raczej nie.Bo to są ludzie, a raczej Ludzie wielkiego serca, ale maja małe mieszkanko... A w nim już swojego psiaka, papugę i 2 króliki...A Kamyk miniaturką to raczej nie będzie...Więc, hmmm....Raczej, na 99,9% zostać tam nie może.:-(

Posted

No więc.....Mam dla Was niespodzianke....Kamyk już w nowym domu!Na linii Otwockiej, u młodych ludzi, takich ok. 30-tki...Szczegóły będę znała wieczorem.Umowa adopcyjna podpisana, póki co nie dzwonili ze skargą, że coś im się w psie nie podoba, czy że coś zbroił, a adopcja była w piątek, więc.... No, nie mówmy hop, ale...Trzymamy kciuki! A już teraz szukam jakiejś zmotoryzowanej Ciotki na wspólną wycieczkę w odwiedziny do Kamyka... Może w ten weekend, jeśli mi się uda do tych nowych Państwa Kamyka wprosić.

Posted

no ładnie.cisza cisza i niespodzianka.Powodzenia Kamyczku!!!!

dziewczyny jak jest możliwosc to siostra Kamyka Iskierka bardzo by sie chciała z nim spotkac:):):)

Posted

Zmotoryzowana Ciotka zgłasza się na ochotnika :razz:
Możemy wybrać się na wycieczkę w sobotę ( w niedzielę nie możemy :shake: - oficjalna impreza u Teściowej brrrrr).
Kinga zadzwoń jakby co :loveu:

Posted

Zgłasza się kolejna ciotka chętna na wycieczkę, w dodatku nie sama, ale z siostrą Kamyka :). Obydwa maluchy wyglądają dosłownie jak dwie krople wody :mdrmed:. Bardzo się cieszę, że Kamyk znalazł nowy dom :). Będę trzymać za niego kciuki :).