beam6 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pewnie marzy o domku - tymczas jest OK ale dom to DOM :loveu: Quote
Fela Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czy jest jakaś szansa na nowe zdjęcia Kamyczka? Bardzo by się przydały :roll: Quote
KingaW Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sie postaram albo wprosić i sama zrobię(ale to jutro najwcześniej), albo wyprosić te z telefonu od 'Państwa Tymczasowstwa'... Quote
beka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Chcę przesłać zdjęcia Kamulca rodzince z Krakowa. Kiedy mogą być nowe fotki ? Czy on zachowuje czystość (rodzinka z 2 dzieci - jedno 1,5 drugie 5 lat- pisałm na ogólnym Ostrowskim) Quote
netti1 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 w byłym domu podobno zachowywał czystosc,wołał na dwór jak chciał siku. Quote
Fela Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kamyk zdecydowanie wie, do czego służą spacerki. Jest baaardzo kontaktowy i przylepny. No i odważny, więc krzyczącego dziecka się nie przestraszy ;-) Quote
netti1 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ciotki napiszcie cos wiecej o nim.....i może foteczki?? Quote
KingaW Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Spróbuje się jakos wprosić do DT na sesję zdjeciową, ale na prawdę nie mam czasu...Bokami robię. Quote
netti1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 czy ja dobrze przeczuwam,że DT niespecjalnie chce się rozstac z Kamulkiem? Quote
KingaW Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie wiem... Raczej nie.Bo to są ludzie, a raczej Ludzie wielkiego serca, ale maja małe mieszkanko... A w nim już swojego psiaka, papugę i 2 króliki...A Kamyk miniaturką to raczej nie będzie...Więc, hmmm....Raczej, na 99,9% zostać tam nie może.:-( Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kinga, ja myślę, że Państwo Tymczasostwo powinni wybrać się na wizytę do morii, a doceniliby ten niewielki tłok w swoim mieszkanku ;) może jednak?.. Quote
KingaW Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No więc.....Mam dla Was niespodzianke....Kamyk już w nowym domu!Na linii Otwockiej, u młodych ludzi, takich ok. 30-tki...Szczegóły będę znała wieczorem.Umowa adopcyjna podpisana, póki co nie dzwonili ze skargą, że coś im się w psie nie podoba, czy że coś zbroił, a adopcja była w piątek, więc.... No, nie mówmy hop, ale...Trzymamy kciuki! A już teraz szukam jakiejś zmotoryzowanej Ciotki na wspólną wycieczkę w odwiedziny do Kamyka... Może w ten weekend, jeśli mi się uda do tych nowych Państwa Kamyka wprosić. Quote
netti1 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 no ładnie.cisza cisza i niespodzianka.Powodzenia Kamyczku!!!! dziewczyny jak jest możliwosc to siostra Kamyka Iskierka bardzo by sie chciała z nim spotkac:):):) Quote
Fela Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy ktoś da radę zobaczyć na oczy własne, jak Kamyk miewa się we własnym (wreszcie) domu? Quote
beam6 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zmotoryzowana Ciotka zgłasza się na ochotnika :razz: Możemy wybrać się na wycieczkę w sobotę ( w niedzielę nie możemy :shake: - oficjalna impreza u Teściowej brrrrr). Kinga zadzwoń jakby co :loveu: Quote
beam6 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='gdgt']Kinga kazała mi cos wstawić, więc wstawiam: Zwyciężyłem wroga i teraz go zjem :evil_lol: Quote
dotta1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Zgłasza się kolejna ciotka chętna na wycieczkę, w dodatku nie sama, ale z siostrą Kamyka :). Obydwa maluchy wyglądają dosłownie jak dwie krople wody :mdrmed:. Bardzo się cieszę, że Kamyk znalazł nowy dom :). Będę trzymać za niego kciuki :). Quote
Recommended Posts