netti1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 o Pańcia Iskiereczki na forum:)witamy ,witamy.mam nadzieję,ze dojdzie do spotkania rodzeństwa:multi: Quote
KingaW Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Zobaczymy. Póki co Pani Kamyka na mojego długaśnego maila odpowiedziała mi b. lakonicznie, dosłownie jedneym zdaniem, ale może akurat czasu nie miała, czy coś... Jestem do końca tego tygodnia b. zajęta, ale jak ktoś chce mogę przekazać kontakt do Pani Kamyka (adres mailowy, bo umowy adopcyjnej jeszcze nie odebrałam z DT-a w umowie mam pozostałe dane), i może byśmy wtedy mieli relację wcześniej...:cool3: Hę? Quote
dotta1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 netti1 napisał(a):o Pańcia Iskiereczki na forum:)witamy ,witamy.mam nadzieję,ze dojdzie do spotkania rodzeństwa:multi: Dziękuję :). Iskrze przydałoby się to spotkanie. Podejrzewam, że przynajmniej brata nie bałaby się... . Nie wiem z jakiej przyczyny, ale ucieka nawet przed mniejszymi od siebie... . Mam nadzieję, że jej to minie :). Ponadto ciekawa jestem jak w nowym domu miewa się Kamyk i pozostałe rodzeństwo. KingaW, daj jej ciutkę czasu. Ja również od razu obszernie nie odpowiadałam Netti. Quote
netti1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 no,ale w Waszym przypadku to było oczywiste,że nie odpowiadasz bo zakochaliście się w Iskierce i nie masz czasu na nic innego poza maleństwem. Quote
netti1 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 a co u Kamulka??????????jak mu w nowym domku??????? Quote
KingaW Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 U Kamysia wsio O.K. - Domek Tymczasowy kontroluje sytuację... Ale się odezwę do tych Państwa adopcyjnych telefonicznie (mam umowę adopcyjną z wszystkimi namiarami, do tej pory dysponowałam tylko adresem mailowym). Se nie myślcie! :cool3: Quote
Recommended Posts