Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczymy.
Póki co Pani Kamyka na mojego długaśnego maila odpowiedziała mi b. lakonicznie, dosłownie jedneym zdaniem, ale może akurat czasu nie miała, czy coś...
Jestem do końca tego tygodnia b. zajęta, ale jak ktoś chce mogę przekazać kontakt do Pani Kamyka (adres mailowy, bo umowy adopcyjnej jeszcze nie odebrałam z DT-a w umowie mam pozostałe dane), i może byśmy wtedy mieli relację wcześniej...:cool3:
Hę?

Posted

netti1 napisał(a):
o Pańcia Iskiereczki na forum:)witamy ,witamy.mam nadzieję,ze dojdzie do spotkania rodzeństwa:multi:

Dziękuję :). Iskrze przydałoby się to spotkanie. Podejrzewam, że przynajmniej brata nie bałaby się... . Nie wiem z jakiej przyczyny, ale ucieka nawet przed mniejszymi od siebie... . Mam nadzieję, że jej to minie :). Ponadto ciekawa jestem jak w nowym domu miewa się Kamyk i pozostałe rodzeństwo.

KingaW, daj jej ciutkę czasu. Ja również od razu obszernie nie odpowiadałam Netti.

Posted

U Kamysia wsio O.K. - Domek Tymczasowy kontroluje sytuację... Ale się odezwę do tych Państwa adopcyjnych telefonicznie (mam umowę adopcyjną z wszystkimi namiarami, do tej pory dysponowałam tylko adresem mailowym). Se nie myślcie! :cool3: