Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odważny nie jest bo czasem w połowie drogi drze sie jakby mu skóre obdzierano,wejdzie na bok kanapy a stamtąd boi się skoczyc.więc siedzi wysoko i rozpacza wniebogłosy:)

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkrótce wszystko się ustabilizuje i maluch się przyzwyczai. Cieszmy się z jego adopcji :multi:
Wielkie podziękowania nett1, ze przyjełaś piątkę maluchów pod swój dach, uratowałaś im życie :Rose::cool2:

Posted

nie ma za co dziękowac,na początku było cięzko jak wołały jesc co 2 godziny i chciały zebym siedziała z nimii w koszyku ,ale pózniej to juz sama radosc .teraz troche smutno ze juz ich nie ma ,ale musze wam powiedziec ze kot odetchnął z ulgą i umył obsliniony i poszarpany ogon ,bo Kamyk go ganiał i na tym ogonie się uwieszał.a ten kotek sie nienawidzi myc to jaka musi byc jego radosc :evil_lol:

Posted

Netti no wspaniałe wieści !!! nie dziwię Ci się, że łzy stają w oczach, mi wystarczy że mam szczeniaka tydzień i płaczę a co dopiero jak miałaś Kamyczka tyle czasu. Dziękuję Netti za opiekę nad małymi, jesteś nieoceniona !!!

Posted

Super wieści, gratulacje za aż pięć udanych (mam nadzieję na 100%) adopcji!!! Mnie się jeszcze żadna nie udała, więc strasznie zazdroszczę talentu i może małe przeszkolenie dla mnie w tym zakresie?

Posted

agusiazet napisał(a):
Super wieści, gratulacje za aż pięć udanych (mam nadzieję na 100%) adopcji!!! Mnie się jeszcze żadna nie udała, więc strasznie zazdroszczę talentu i może małe przeszkolenie dla mnie w tym zakresie?

Agusia popros Mackę o allegro bo ona ma talent do tego:)

• 5 weeks later...
Posted

ok, zaklepane:)jak tylko strzelę mu pare foteczek to wkleję a to trudne bo Kamyk-imie zostało- pała do mnie wyjątkową miłością:roll: i musze go pieścic i nawet na sekundę nie przestwac!!!