Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy nikogo nie interesuje ,ze malenstwo jest nadal bezdomne??????jedynie Macka i Fela interesuje się jego losem..ja wiem ze szczeniaków jest duzo ,ale czy to dyskwalifikuje Kamyka?

Posted

Kamyczek sobie teraz słodko śpi myśląc że ma już swój własny domek a to dom tymczasowy, jaka będzie jego rozpacz i Netti przy rozstaniu. Ludzie, słodziak, piękny maluch do adopcji !!!

Posted

Kamyczek dzis dokonał tego o czym marzyl bardzo długo a mianowicie udało mu sie pokonac antykamykową zaporę i ukradł wędlinę ze stolika.przełamał nawet strach przed skokiem z łózka i zwiał ze zdobyczą

Posted

netti1 napisał(a):
no i sami powiedzcie czy jest na dogo szczeniak o piękniejszych oczkach

Kamulek jest piękny i wogóle naj naj, zaraz tą fotkę wstawię na allegro.

A ja mam Pakerkowe wieści, a więc do Wigilii był u Asi i Darka, ale przecież Pakerek to był prezencik choinkowy dla taty Asi, tak więc, malec podbił serca wszystkich domowników, nie zmienił jeszcze imienia bo rodzina się licytuje jakie wybrać.
Był też na wizycie u weterynarza, dostał szczepionkę, dostał preparat wapienny bo miał braki i wcinał schody u Asi bo są jeszcze w trakcie wykańczania domu, jutro ma być odrobaczony ponownie.
Czyli posumowując Pakerek cieszy się beztroskim szczeniactwem a Asia przyznała, że przez te 4 dni które psiak u nich spędził już się do niego przyzwyczaiła i tęskni.

Posted

Nikt Cię maleństwo nie odwiedza :( Szukamy domku, szukamy, dałam nowe zdjęcie na allegro, jakaś dusza napewno się znajdzie.

Netti mam sprawę, proszę wyślij mi fotki kotów, prześlę je do Jayo która pomoże w szukaniu im domów, ja o nich cały czas pamiętam !!!!

Posted

A dziś w schronisku to niemalże kamykowe rodzeństwo spotkałam. Dwie dziewczyny wyglądają prawie tak samo jak Kamyk kilka tygodni temu. Na szczęście są z mamą i jeszcze czwórką rodzeństwa.

Kamyczku, masz przepiękne modre oczka. i jesteś bardzo mądry i odważny, skoro antykamykowe zapory pokonujesz :loveu: