Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale powaznie ,a nie jak ten cymbał od,,prosze mi przywiezc pod wskazany adres psa!,,czekam az ktos sie zakocha,bo chce by mial taki dom fajny jak pozostałe psiaki

Posted

netti1 napisał(a):
ale powaznie ,a nie jak ten cymbał od,,prosze mi przywiezc pod wskazany adres psa!,,czekam az ktos sie zakocha,bo chce by mial taki dom fajny jak pozostałe psiaki

No właśnie o to mi chodziło :)

Posted

Ten domek jest, teraz poprostu myślą czy będą w stanie dać tyle miłości Kamyczkowi na ile on zasługuje, dojdą wreszcie do wniosku że tak będzie i wezmą do siebie Kamyczka. Ciotka bez pesymizmu to odbiera wiarę !! Kamyczek jest uroczy i napewno znajdzie domek.

Posted

nie,to nie pesymizm,ja wiem ze on znajdzie dom,jednak chciałabym zeby to było jak najszybciej..on sie juz bardzo przywiązal choc jest malenki,będzie pózniej cierpiał,jak Iskierka:(
http://niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?t=132
Tak mi szkoda Iskiereczki,cały czas mysle o niej i choc wiem ze ma dobrze to żal mi ze juz nie jest ze mną,martwie sie ze może płacze...Tez tak macie jak oddacie psiaka?

Posted

Słuchajcie mam domek!
Moja taka ciocia-babcia kilka dni temu musiała uśpić swoją ponad 15 letnia suczke - była ciężko chora i cierpiała... Ciocia jest po 50, mieszka w Łodzi(!)
z mężem w mieszkaniu. Psy mieli od zawsze...Kamyk by miał dobrze. Są cały dzien w domu i wolą szczeniaczka niż starszego psa... dadzą sobie rade w wychowaniem Kamyka - będe ich 'nawiedzac':D w razie czego. Czy to nie dobry prezent dla Kamyczka??? Mojemu wujkowi (synowi tej pani) podałam nr. telefonu z Allegro,zadzwoni, chciałby go zobaczyć. Dzisiaj byli w schronisku i chyba nie mogli sie zdecydować to ja im na to ...Kamyczka:).
To dobry domek...Pozdrawiam Karilka... moje gg 6090204 kom(moje): 887723510.

Posted

Maćka napisał(a):
Kabli było sporo bo był pół dnia w pracy z Asią, więc dlatego tyle kabli, w domu nie wystają żadne :)

no to Paker nawet w pracy juz był:):):)a co do kabli to Kamyk zmobilizował męża do uporządkowania swoich rzeczy i pochowania kabelków,pogryzł kable od prostownika i slicznie się bawił:eviltong::eviltong::eviltong:poza tym pozrywał nizej wiszące bomki więc choinka tez jest nietypowo ubrana ,bo dolne gałązki są puste:eviltong::eviltong::eviltong:śmieszny jest i kochany-przegląda sie w lustrze i szczeka bo mysli ze tam jest inny psiak