Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę maleństwa, mam nadzieję, że zechcą rozważyc adopcję łaciatka wtedy pewnie bedzie trzeba coś z transportem kominasić.
Tymczasem szukamy nadal domków !!!

Posted

umówiłysmy sie ,ze w weekend przyjadą zobaczyc psiaka.Pani bardzo miła,juz mysli o sterylce jak tylko sunia dorosnie,rozmowa była bardzo miła .ma się odezwac jeszcze i konkretnie ustalic dzien w którym odwiedzą sunie.ale nie zapeszam ,bo od rozmowy do adopcji to troche drogi.

Posted

netti1 napisał(a):
Karola a dałas juz ogłoszenia ?bo nie dałam ci kontaktu 512 581 586 no i gg

Netti telefon podałaś mi na gg. Ogłoszenia poszły już ze 3 dni temu, ale jeszcze popatrzę, gdzie jeszcz wstawić. Jednak chyba allegro ma największą siłę, ale trzeba próbować gdzie sią da:lol: .

Posted

Kar0la napisał(a):
Netti telefon podałaś mi na gg. Ogłoszenia poszły już ze 3 dni temu, ale jeszcze popatrzę, gdzie jeszcz wstawić. Jednak chyba allegro ma największą siłę, ale trzeba próbować gdzie sią da:lol: .

Tak umieszczać gdzie się da, ale przyznam, że jak ja szukałam psa dla siebie to pierwsze co to zerknęłam właśnie na allegro i tam znalazłam Grasika z Ostrowi no i tak to się zaczęło hehehe
Tak samo Państwo którzy adoptowałi moją Pręgulkę też szukali w pierwszej kolejności na allegro.

Małe maja jednego obserwatora na allegro, ale nie wiem czy to nie Państwo zainteresowane adopcja małej.