Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"hodowce kundelków" :angryy: -wysłać do lekarza coby się leczył na nogi gdyż na głowę to już chyba za późno !! natomiast maluchy na samą górę celem znalezienia domku

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bukowski paczka doszła,wielkie dzięki:)
paczka oczywiscie była na dole podarta ale tak pokleiłas tasmą ze nie zniechęciłas do grzebania w niej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.a psiaki tak szaleją za piłeczką ze sobie na plecy wskakują,szalenstwo!

Posted

ale padły gdzie który stał i spią jak zabite:):)do zabawy im pasuje wszystko ,oby tylko biegac i podskakiwac.a najszybciej pomyka najmniejszy pręgusek,sunia.Paker za to z tej racji ze jest gruby nie nadąża czasem i bardzo sie złosci ,drze sie w niebogłosy jak go rodzenstwo wyprzedza,szczególnie w biegu do miseczki

Posted

nie było łatwo ubrac choinke bo córcia razem z psiakami wszystko psuli,a stluczona bombka byla o wiele ciekawsza niz cała,musialam bardzo uwazac zeby się nie pokaleczyli.psiaki solidarnie waliły kupy w sam srodek choinkowego zamieszania.ale udało się i było bardzo miło.mała sunka pręguska strasznie męczy kota,tak szybko biega na malenkich nózkach ,kocur ewakuuje sie gdzie moze,ale zawsze mała go dorwie,np podczas drzemki.gryzie i szarpie za siersc,a kocur przerazony ucieka.

Posted

Maluchy na allegro, będę na bierząco informowac o stanie obserwatorów, tylko ciotka Netti zapomniała mi podać adres mailowy :mad: Narazie więc napisałam tak jak napisałam,jak mi Netti poda adres to zmienie w tekscie.