Maćka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Słodkie pulpeciki :) No najwiekszy to prawdziwy kudłacz hehehe Quote
netti1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 nikt sie nie cieszy ,ze psiaki zdrowieją i rosną?????????? Quote
Bukowski Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :multi: Ja też się bardzo cieszę!!:multi: Ciotka, paczka doszła? Bo kompletnie olałaś moją wiadomość :-( Drugie pytanko - czy jest już jakieś zainteresowanie psiakami? Quote
netti1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 nie olałam,przeciez odpisałam i podziękowałam ładnie.niestety nie doszła jeszcze .jeden psiak ma juz domek,łaciaty piesek,reszta nie i zainteresowania tez nie ma:( Quote
Bukowski Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :crazyeye: Nic nie doszło! Ani do mnie, ani do Ciebie! Ładne rzeczy... :mad: Tym bardziej, że w paczce maczał paluchy św. Mikołaj. Może na Gwiazdkę dojdzie :roll: Podnoszę śliczną ferajnę! Quote
netti1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 dobranoc!!! na pewno dojdzie niebawem,dzięki :)ciekawe co tam maluchom Mikołaj sprawił:) Quote
netti1 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 maluchy maja ogromny apetyt,dupcie rosną:)zaczeły wyłazic z koszyka ,wyciągac rozne rzeczy do zabawy,szaleją i gryzą się w każdej wolnej chwili.widac duzą róznicę charakterów,mała biała dziwczynka jest najspokojniejsza,mało się bawi i uwielbia się przytulac.brat jest najgłosniejszy i najbardziej aktywny,wymusza krzykiem.duzy gruby kaukazowaty psiak jest niesamowicie wesoły i pogodny,cały czas podskakuje i bryka.Dostał imię Paker,ze względu na rozmiary(to ten który spi z kaczuszką)sredni jest ambitny i stara się dorównac w szalenstwach ale gamon jest ,a malestwo jest przytulasne ale dzielnie walczy o swoje:) Quote
agusiazet Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Taki maleństwa są przekochane!!! Tylko, co z nich wyrośnie i czy znajdą domki, dobre domki? Netti ja tych materacy nie wyślę paczki nie da się podnieść - nie mówiąc o zaniesieniu na pocztę - poczekam na męża i może wtedy. Ręczniki wyślę w poniedziałek - taka nieczasowa jestem, sorki!!! Quote
netti1 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 nie wysyłaj jak sie nie da podniesc to pomysl jaki byłby koszt wysyłki wielki? ja sie tez martwie o domki :( Quote
agusiazet Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 na przygarnę dom ktoś szuka szczeniaka - powklejaj tam swoich podopiecznych i powodzenia!!1 Z domkami ciężko, ja swojej tymczasowej duni przez trzy tygodnie nic nie znalazłam i już mam strach, co z nią bedzie!!! Quote
netti1 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 jeszcze nie,ale domków już szukamy,biały łaciatek juz podbił serca i codziennie nowi panstwo go odwiedzają:).więc proszę rezerwowac :):):) Quote
netti1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 widzę,ze ten wątek tez nie ma powodzenia.:(nikt nie zagląda tutaj:(a psiaki lada moment będą do odbioru .pomózcie im znalezc dom,nie zostawiajcie mnie samej z 5 szczeniakami!!!!!!!rosną jak na drożdżach,tyją,rozrabiają,ale nie mogą tu zostac!kto wystawi allegro?? Quote
agusiazet Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja, netti nie martw się. Przyslij oddzielne zdjęcia maluszków, a ja je dam na Allegro. Mój mail krzysiek.z@wp.pl Zawsze jesteśmy z Tobą!!! Quote
netti1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 o dzięki wielkie!!!!!zaraz porobie im fotki i wyslę Quote
netti1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 wczoraj miły pan z żoną oglądali pieski i byli zainteresowani 2.pieskiem i suczką ,stwierdzili -ładne są ,można by otworzyc hodowle kundelków,po 50 zł by poszły,a pani za darmo chce oddac??????podziękowałam ,ale załamka mnie trzyma do dzis. Quote
esperanza Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ludzie mają czasem bardzo głupie pomysły. :mad: Quote
Maćka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 netti1 napisał(a):wczoraj miły pan z żoną oglądali pieski i byli zainteresowani 2.pieskiem i suczką ,stwierdzili -ładne są ,można by otworzyc hodowle kundelków,po 50 zł by poszły,a pani za darmo chce oddac??????podziękowałam ,ale załamka mnie trzyma do dzis. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko jedyna, jakby kundelków brakowało i jeszcze hodowle się zakłada. Co za ludzie. Quote
Fela Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A tak krasnale podróżowały do netti ;) "] Quote
Recommended Posts