Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: Ja też się bardzo cieszę!!:multi: Ciotka, paczka doszła? Bo kompletnie olałaś moją wiadomość :-( Drugie pytanko - czy jest już jakieś zainteresowanie psiakami?

Posted

nie olałam,przeciez odpisałam i podziękowałam ładnie.niestety nie doszła jeszcze .jeden psiak ma juz domek,łaciaty piesek,reszta nie i zainteresowania tez nie ma:(

Posted

:crazyeye: Nic nie doszło! Ani do mnie, ani do Ciebie! Ładne rzeczy... :mad: Tym bardziej, że w paczce maczał paluchy św. Mikołaj. Może na Gwiazdkę dojdzie :roll: Podnoszę śliczną ferajnę!

Posted

maluchy maja ogromny apetyt,dupcie rosną:)zaczeły wyłazic z koszyka ,wyciągac rozne rzeczy do zabawy,szaleją i gryzą się w każdej wolnej chwili.widac duzą róznicę charakterów,mała biała dziwczynka jest najspokojniejsza,mało się bawi i uwielbia się przytulac.brat jest najgłosniejszy i najbardziej aktywny,wymusza krzykiem.duzy gruby kaukazowaty psiak jest niesamowicie wesoły i pogodny,cały czas podskakuje i bryka.Dostał imię Paker,ze względu na rozmiary(to ten który spi z kaczuszką)sredni jest ambitny i stara się dorównac w szalenstwach ale gamon jest ,a malestwo jest przytulasne ale dzielnie walczy o swoje:)

Posted

Taki maleństwa są przekochane!!! Tylko, co z nich wyrośnie i czy znajdą domki, dobre domki?
Netti ja tych materacy nie wyślę paczki nie da się podnieść - nie mówiąc o zaniesieniu na pocztę - poczekam na męża i może wtedy. Ręczniki wyślę w poniedziałek - taka nieczasowa jestem, sorki!!!

Posted

na przygarnę dom ktoś szuka szczeniaka - powklejaj tam swoich podopiecznych i powodzenia!!1

Z domkami ciężko, ja swojej tymczasowej duni przez trzy tygodnie nic nie znalazłam i już mam strach, co z nią bedzie!!!

Posted

widzę,ze ten wątek tez nie ma powodzenia.:(nikt nie zagląda tutaj:(a psiaki lada moment będą do odbioru .pomózcie im znalezc dom,nie zostawiajcie mnie samej z 5 szczeniakami!!!!!!!rosną jak na drożdżach,tyją,rozrabiają,ale nie mogą tu zostac!kto wystawi allegro??

Posted

wczoraj miły pan z żoną oglądali pieski i byli zainteresowani 2.pieskiem i suczką ,stwierdzili -ładne są ,można by otworzyc hodowle kundelków,po 50 zł by poszły,a pani za darmo chce oddac??????podziękowałam ,ale załamka mnie trzyma do dzis.

Posted

netti1 napisał(a):
wczoraj miły pan z żoną oglądali pieski i byli zainteresowani 2.pieskiem i suczką ,stwierdzili -ładne są ,można by otworzyc hodowle kundelków,po 50 zł by poszły,a pani za darmo chce oddac??????podziękowałam ,ale załamka mnie trzyma do dzis.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko jedyna, jakby kundelków brakowało i jeszcze hodowle się zakłada. Co za ludzie.