Niewiasta_21 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Boże,takie malutkie,niewinne i bezbronne... Quote
agusiazet Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Neti, jeśli przydadzą ci się dwa duże materace gąbkowe, jeśli uda mi się w coś je spakować lub jak wolisz stare ręcznik, prześcieradła. Podaj adres na priwa. Quote
Maćka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jak tam kluseczki dzisiaj ? U mojej jest lekka poprawa, kupki nie są już żółte i gęściejsze. Ma apetyt i rozrabia na całego a już napewno ma zamiłowania do opery hehehe Quote
netti1 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 jemy sobie:):) dostawiałam po 2 do jednej miseczki ale ze jest nie do pary ,to ten wielkolud i grubas 1 z prawej napada na jedzące rodzenstwo.jak widac łapką przyciska za szyje .:).Apetyt maja ogromny,od wczoraj poszło całe opakowanie kleiku,i piers z kurczaka.po jedzeniu jest ogólne sikanie i kupkanie,a pózniej spanie.a zaczym zasną to jeszcze jakis czas urządzają sobie zapasy .kupy są dzis dosc gęste i juz z malenkim dodatkiem robaków,na szczęscie. a tu zdjęcie przed snem(nieprzyzwoite):):) http://img156.imageshack.us/my.php?image=spiwk8.png Quote
netti1 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 co do śpiewu to biały ,którego córka ochrzciła Reksio no i gruby są pierwsi.szczególnie w nocy.Trzeba jakos je nazwac ,pomózcie bo jak dzieci to zrobią to będą imiona z bajek,Gruby juz ma szanse zostac Cliffordem chociaz kolor nie ten:) Quote
Kar0la Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale cudne bąble. :loveu: Bunia wie co robi. Quote
Maćka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A to jest Pręgusia, siostra piątki bąbli od Netti :) Na szczęście nie mam dywanów a mała nie jest w żadnym kartoniku, więc ze szmatkami u mnie w miarę spokojnie :) Jeszcze nie muszę szukać ich na gwałt bo wystarczy, że mopem kilka razy przejadę mieszkanie :) Quote
netti1 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 ja je kłade do koszyka spac ,bez koszyka się rozłażą po całym domu i brudzą wszędzie .musze je bardzo pilnowac bo wczoraj jeden wlazł pod łózko i tam zasnał.długo go szukalismy.piątke trzeba jednak bardzo pilnowac .uwielbiają polowac na stopy,wystarczy poruszyc palcem a juz z śmiesznym szczekaniem i warczeniem obgryzają .jak cała ferajna napadnie to sie podskakuje jak pajac bo ząbki i pazurki ostre są:):) Quote
Maćka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No mała na szczęście pazurki ma już przycięte, ale jak złapie ząbkami za palce u stóp to nie powiem żeby było super, lubi też ciągnąć za nogawki od spodni :) Quote
netti1 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 ona jest bardziej,,uczesana,,niz reszta pręgusów,szczególnie gruby ma taką siersc napuszoną na głowie ,jak kaukaz . Quote
Maćka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Tak, ten nawiększy ma czuprynę jakich mało a Pręgula ma takie aksamitne futerko z ciemniejszą pręgą na grzbiecie. Szeroko rozstawione tylne łapki, ogólnie jest dość mocnej budowy a przy tym niewielka. Myślę, że ona może być podobnej budowy jak beagle czy jak się to pisze. Quote
Bukowski Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Netti, wysłałam Ci wiadomość, jeżeli już odczytałaś to sorry, ale dla mnie to wszystko to nowość, nie wiem jak to działa! :oops: Quote
netti1 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 maluchy własnie poszły spac ,i to zupełnie tak jak moja córka z głosnym protestem.wczesniej rozrabiały ,podgryzały,i szarpały się między sobą:):)jak ze snu budzi je głód to na oslep szukają jedzenia wiec szybko dostawiam je do miseczek.gruby często wykorzystuje rodzenstwo i jak chce sie przytulic to kładzie sie na ,,górze piramidy,,i tak śpią.a wczoraj przytulał sie do brzuszka brata i ..zaczął ssac siusiaczka ,myslał ze to cycuszek:Pjest najbardziej rozwinięty i bystry.mała czarno-biała suczka i najmniejszy pręgusek są najsłabsze.jutro wizyta u weta to napisze co i jak. Quote
Moriaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dzieciaki wskakują na góre...a ty tam cioteczko nie popijaj rannej kawki tylko pisz co tam maluchy nabroiły;) Quote
netti1 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 cała noc wymuszały bym siedziała z nimi w koszyku ,darły sie tak ze az skóra cierpła.ok 6 jak byłam juz gotowa sie poddac i wejsc do tego koszyka,zeby tylko pospac choc chwilkę to ułozyły sie ladnie i śpią do tej pory. Quote
Moriaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ciotka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maćka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='netti1'] Bachhhh i największy na łopatki :evil_lol: Quote
beam6 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ło mamusiu ale kluchy fantastyczne. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moriaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hihihi wczoraj byłam z kluskami u weta....hahaha...ale łaciata dziewczynka histeryczka jest ;) Quote
netti1 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 piramida:) a ja spię sam bo tam ciasno,za to mam kaczkę do gryzienia Quote
Recommended Posts