Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na rozpacz po ukochanym psie, wiek nie ma znaczenia. Jestem starsza od ciebie, a też nie mogłam sobie z tym poradzić. Moja sunia miała 10 lat i także swoim odejściem zaskoczyła nas wszystkich. Nie wiem czy kiedykolwiek jesteśmy przygotowani na odejście kogokolwiek z rodziny,w tym psa, który jest jej pełnoprawnym członkiem.
Nie tak łatwo sobie z tym poradzic, a w szczególnosci, gdy sie nie wie co było tak nagłą przyczyna odejścia. Wiem jak ci cieżko i twojej córeczce.Darzyłas go miłościa i on juz na zawsze zostanie w twoim sercu i twoich wspomnieniach. Jest mi naprawdę przykro.
Porozmawiaj z córeczka, może drugi piesek byłby w stanie ją pocieszyć. U mnie to zdało egzamin. Trzymajcie się.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Itab,

Przepiękna Gwiazdka spadła Wam z nieba. Na pewno to Baducha szybkciutko zadbał, żeby Kochana Rodzina nie żyła w wielkim smutku i poczuciu pustki. Teraz masz już dwie kochane gwiazdeczki, jedna szaleje w domu, druga harcuje za Tęczowym Mostem...
Obie są blisko przy Tobie...

Badi czuwa nad Wami i cieszy się Waszym szczęściem.
" class="ipsImage" alt="">

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Codziennie myślę o Tobie, codziennie jesteś z nami, tak bardzo tęsknimy...
Mała Capri leży teraz obok mnie na Twoim fotelu, dzielnie się spisuje, ma tylko 3 miesiace ale szczeka na obcych przy płocie tak jak TY. Tylko nie polubiła jeszcze jazd samochodem. Tak bardzo chciałabym mieć Was oboje...Wczoraj była u nas Twoja przyjaciółka Koda, szukała Cię po całym ogrodzie, była zdezorientowana, zawsze razem szaleliście, nie spodziewała sie małego szczeniaczka, nie chciała z nią ganiać, szukała Ciebie...
Tak mi smutno, tak żal...

Posted

jest mi tez bardzo przykro... tez stracilam sunie, udusila sie a nie wiem czemu tak do konca.... miala 15 lat a boli to tak strasznie i tak samo czuje sie winna ze nie uratowalam jej... bol okropny, placze codziennie i tez nie wierze ze jej ze mna nie ma...
Badi! Kochany, jestes bardzo piekny, bardzo! badz tam szczesliwy ....
no trudno uwierzyc ze taki mlody piesek tak nagle odszedl...

• 2 weeks later...
Posted

dziś mijają dwa miesiące, boli tak samo, oj boli!

tulę Cię do serduszka, miziam po Twoim pyszczku kochanym, spij spokojnie, kocham Cię!!! i nigdy nie przestanę

• 4 weeks later...
Posted

dziś mijają trzy miesiące bez Ciebie...

dla Ciebie kochany, nie opuszczasz naszych myśli i serc. Wierzę że spotkamy się kiedyś i pomiziam Cię jeszcze i co ja zobaczę w Twoich oczach? Zawiodłam Cię, nie dopilnowałam, a Ty mi uwierzyłeś. Żebym mogła cofnąć czas!

• 1 month later...