izabela.szczepaniak Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Proszę bardzo moja mała fotorelacja http://foto.onet.pl/cg53f,ocee2jgwo2rc miłego oglądania :p Quote
panienkabubu Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Proszę bardzo moja mała fotorelacja http://foto.onet.pl/cg53f,ocee2jgwo2rc miłego oglądania :p Kradnę Franię :) Quote
izabela.szczepaniak Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A chcesz w orginalnym rozmiarze? :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']A chcesz w orginalnym rozmiarze? :cool3:[/QUOTE] Nie :) Wystarczy takie, jest ładne :) To i tak tylko do domowego albumu :) Quote
Drixon Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 mam jakieś Bernardynki ładne :razz: mina suki bezcenna :loveu: ruch urzeka :kciuki: i Benrusie kl. Championów od lewej Tertzo's DARWIN I dosk.(dziadek mojego Ozika), Harry Milenijna Rodzina II dosk.(wujek Ozika) i ORSON Degli Antichi Mulini III dosk.(Tatuś mojego Bzika ;)) Orsi (oba z Darwinkiem skończyły 7 lat) i Darwin BOS,BOB :) Quote
Marihuana Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Natula']i równiesnik Amelki - MAURO CON AMORE Volturi tez powtórzył Rybnik CWC, Zw. BOB plus BOG IV ! :multi: A na 1 miejscu MOJE DZIECKO :) !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Drixon, a mojej Frani brakło........ ;( Quote
Jagoodka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Lofty']No to my też się pochwalimy:) Lofty Brigite Bardot w wieku 16 miesięcy na swojej drugiej wystawie :) - ZwMł, NJwR, BIS Junior IV i BOB !!! córcia okazała się lepsza od taty:) Irish Melody Lucky Luke (tata) - ex.I, CWC[/QUOTE] Gratulacje, gratulacje :) Bibi jest super :) Uwielbiam tą małą łobuzicę :) Z tego wniosek, że Lucek jest doskonałym reproduktorem, skoro jego dzieciaki lepsze od tatusia :) Quote
Drixon Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='panienkabubu']Drixon, a mojej Frani brakło........ ;([/QUOTE] :flaming: tak to jest jak się lata między ringami i przegapia to co najlepsze :oops: jeśli będę w Cz-wie narobię 'sesje' z nawiązką :fadein: (jak bym nie poznała to mnie zaczepcie bo głowę często trace na wystawach :roll:) Quote
panienkabubu Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Drixon']:flaming: tak to jest jak się lata między ringami i przegapia to co najlepsze :oops: jeśli będę w Cz-wie narobię 'sesje' z nawiązką :fadein: (jak bym nie poznała to mnie zaczepcie bo głowę często trace na wystawach :roll:)[/QUOTE] W Częstochowie Frania jako jedyna krótkowłosa, więc.....nie sposób nas nie zauważyć na ringu ;-) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Lofty']Podziękował:) radość była ogromna bo w rudych tak rzadko suki wygrywają z chłopakami, nie wspominając suki z klasy młodzieży która w porównaniu odprawia championy :) Pękam z dumy :) A zdjęcia chętnie zobaczę :) bo nie ma to jak zobaczyć własną "głupawą" minę:) a podejrzewam że min miałam nietęgą hihihi na razie na szybko tylko jedno :) Quote
Lofty Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']na razie na szybko tylko jedno :) Heheheh dzieki:) a niemowilam ze mina bedzie "glopkawa" hihihi Quote
panienkabubu Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Lofty']Heheheh dzieki:) a niemowilam ze mina bedzie "glopkawa" hihihi[/QUOTE] Ewa, ale ta mina mówi wszystko! Twoje szczęście na niej widać :-) Quote
pawelg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Link do filmy PIES.TV - http://pies.tv/index/movie/id/185/rywalizacja-na-ringach.html Milego ogladania ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Oglądnełam filmik, fajny :p tylko szkoda że nie ma jedynego przedstawiciela na tej wystawie rasy Dog de Bordeaux w klasie baby mojego Bazylka :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 cała fotorelacja http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html :razz: Quote
Recommended Posts