Gosia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Moja wymarzona, wypatrzona przepiękna Tattoi- jest u nas w domu!!! Alez jestem szczęśliwa! Zdjęcia za dwa dni na www.siba.pl Quote
ktrebor Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Super! A więc w skarpetę i nad kominek ją - mikołajkowa niespodzianka:) grzeczna byłw w podróży? Jak pierwsze kontakty ze stadem? Quote
filonek_bezogonek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 yyyy:crazyeye: ale ja mam pytanie czy podałas dobra stronę ??? bo ze strony wynika ze wlasnie masz w domu szweckie orynnowanie ?? czyzbys byla szczesliwa posiadaczka rynny ?? czy psa ?? bo juz nie wiem ??:razz: Quote
ktrebor Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 He, he, jak komuś dach cieknie to może być wniebowzięty, z nowych dachówek czy rynny. Ale tak na poważnie to chodzi o stronę www.shiba.pl Quote
Hayne Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hellowwwwwwwww.... Hop Hop... Ktoś tu obiecał zdjęcia... Quote
Gosia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Może dzisiaj- mam dostać aparat cyfrowy na kilka dni. Quote
Hayne Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A oto Tattoi :loveu: i suńka z wystawy... Quote
Gosia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Uff- dzięki wielkie Kasia i Robert :multi: Quote
filonek_bezogonek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 oooo super :) ja tez od miesiąca jestem szczesliwa posiadaczka suczki szpica miniaturowego - wiec wiem co czujesz:) pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts