Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Crys napisał(a):
Ludzie są dziwni :/

Roki jutro jedzie na kastracje :)

już ?? Mi wet powiedział , że u tak dużych psów kastracja powinna być przynajmniej w wieku półtora roku . Mój Fafel np nadal nie podnosi łapy do sikania .

Posted

Roki wczoraj wrócił do domku po kastracji. Czuje się dobrze już ma ochotę dobrać się do rany :P
W nocy nie dał mi spać, ciągle piszczał :( w sobotę jedzie na kontrolę.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja rozmawiałam w sobotę z Basią- u Sary wszystko ok, mieszka w domu z ogrodem, własciciele mieli wcześniej też bojaźliwego psiaka, także mają doświadczenie w pracy z takim psem. Sara była niedawno sterylizowana. Basia jest w stałym kontakcie z właścicielami.
Także został jeszcze tylko Faflun do adopcji, Anja napisz co u Was?

Posted

U nas wszystko ok , Faflun rośnie:), dzwoni sporo ludzi , ale albo malutkie dzieci , albo kawalerka w bloku i państwo pracujący po 12 h .Na wątku mojego hospicjum (w podpisie ) są zdjęcia nowe :)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Faflunkowi zrobił się paskudny ropień na ogonie , trzeba go usunąć , można zabieg połączyć z kastracją , wtedy wyjdzie taniej bo jedna narkoza , ale ropień trzeba usunąć jak najszybciej , chciała bym prosić o pomoc finansową na zabieg , bo sama nie dam rady tego udźwignąć .