Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fafluś dzisiaj był na wycieczce w Łodzi , byliśmy u moich dziadków , Fafel zapraszał do zabawy ich psiaka , był bardzo grzeczny , w nim nie ma cienia agresji kocha wszystko i wszystkich , mam problem na spacerze , żeby go utrzymać jak ktoś obcy się do niego odezwie :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Fafluś dzisiaj był na wycieczce w Łodzi , byliśmy u moich dziadków , Fafel zapraszał do zabawy ich psiaka , był bardzo grzeczny , w nim nie ma cienia agresji kocha wszystko i wszystkich , mam problem na spacerze , żeby go utrzymać jak ktoś obcy się do niego odezwie :)

To całe szczęście, że nie jest agresywny bo u tych ludzi w domu to była masakra.

Posted

Crys napisał(a):
To całe szczęście, że nie jest agresywny bo u tych ludzi w domu to była masakra.

Dzisiaj wieczorem Fafluś biegał po podwórku , przyjechał mój szwagier (ma czasem dziwne pomysły ) i przeskoczył przez płot , Faflun widząc , że jakiś facet skacze na jego podwórko bardzo odważnie ... schował się w dziurę między płotem a domem (jakieś pół metra na pół metra ) :D:D Mój obrońca kochany :D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Dzisiaj wieczorem Fafluś biegał po podwórku , przyjechał mój szwagier (ma czasem dziwne pomysły ) i przeskoczył przez płot , Faflun widząc , że jakiś facet skacze na jego podwórko bardzo odważnie ... schował się w dziurę między płotem a domem (jakieś pół metra na pół metra ) :D:D Mój obrońca kochany :D

Hehe :P Mój Roki bardziej odważny :P Widział jakąś panią siedzącą na schodach na dworze to stanął w miejscu i zaczął szczekać na nią :P

Posted

szukamy bardzo pilnie Domu Tymczasowego dla Sary mamy chlopaków !!!! Dom musi mieć doświadczenie w socjalizacji trudnych psów, Sara musi miec szansę, to młoda, piękna suka.

Posted

Słuchajcie,ja mogę zająć się socjalizacją i szkoleniem suki,ale nie mogę jej dać DT ze względu na kota i psa,które mam w domu. Jeśli ktoś z okolic Zagórza może ją mieć u siebie,ja będę zabierać ją o ile czas pozwoli to codziennie na szkolenie,ale noclegu dać jej niestety nie mogę :(

Posted

magdyska25 napisał(a):
nie mam teraz czasu przeczytać całości ale tytuł chyba coś mylny ;)

Rozumiem, że oba szczeniaki już bezpieczne.
Natomiast potrzebny dt/ds odpowiedzialny dla suki?

Tak, szczeniaki już są w DT.
Sunia potrzebuje DT albo DS gdzie ludzie poświęcą jej czas i zajmą się socjalizacja z pomocą Basi trenerki z Wesołej Łapki.

Posted

Domek jednak nie wypalił , szukamy dalej , Faflusiowi kończy się karma , chciała bym prosić o pomoc , ostatnio mam bardzo ciężką sytuację finansową i nie stać mnie na dobre jedzonko dla fafla :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Domek jednak nie wypalił , szukamy dalej , Faflusiowi kończy się karma , chciała bym prosić o pomoc , ostatnio mam bardzo ciężką sytuację finansową i nie stać mnie na dobre jedzonko dla fafla :(

Przekazałam dalej.