Pinesk@ Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Pszczółek jest to około 6-letni pies znaleziony w pobliskiej miejscowości. Błąkał się samotnie w poszukiwaniu jedzenia i picia. Był zdany tylko na siebie i nie wiadomo co by się z nim stało, gdyby nie trafił do schroniska. Pszczółek, choć potrafi narobić dużo hałasu, skacze na ogrodzenie i sprawia wrażenie bardzo groźnego psa - to w rzeczywistości jest łagodny jak baranek. Spokojny, wrażliwy, uśmiechnięty- nie ma w nim cienia agresji. Uwielbia spacery i towarzystwo człowieka. Oczekuje uwagi i zaangażowania ze strony nowego właściciela. Będzie wspaniałym i wiernym towarzyszem na wiele lat. Potrzebuje miłości, której być może nigdy nie zaznał. Pies został odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany. Obecnie przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Tczewie prowadzonym przez OTOZ Animals przy ul. Malinowskiej. Telefon kontaktowy 58 531 96 56 adopcjeschronisko@interia.eu Quote
plina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Niemożliwe, mój ukochaniec ma taakie śliczne zdjęcia!! :-o Cholera, dużo tych psiaków, które zbieram do mega pakietasów.. :evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Te zdjecia są chyba sprzed roku plina.. na nowe czas go wyciagnąc trzeba bedzie kiedyś ;) Quote
annavera Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 TATOooooooo !!!!! Qrcze, odnalazłam tatę mojego psa :) Niesamowite podobieństwo. A mój błąkał się w okolicach Gdańska głównego, więc nie wykluczone, że to rodzinka :) Zapisuję. Quote
Recommended Posts