Lila & Gracja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam, Serdecznie zapraszam wszystkich na wspólne treningi Agility, które będą odbywały się w szkole dla psów Temperament. Zajęcia będą odbywały się na ogrodzonej działeczce na terenie Lublina :) Planowane są dwie grupy : dla początkujących i średnio-zaawansowanych. Mam nadzieję także, że uda mi się zorganizować jak najwięcej ciekawych seminariów i wszyscy uczestnicy będą mogli się nieustająco rozwijać pod kątem Agility (i nie tylko :) ) Ruszamy od września :) Wkrótce postaram się wstawić jakieś zdjęcia :) www.temperament.com.pl Quote
LadyS Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ooo, witajcie :) Serdecznie polecam szkołę, bo treningi nadzoruje Lila, która ma świetne podejscie psów - pracowała i pracuje z moją byłą tymczaską Rozi/Zoe :) Quote
Lila & Gracja Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dziękuję za miłe słowa :) Quote
Estowa Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kurcze, rozwijajcie się, rozwijajcie, a ja do Was za dwa lata dołączę :loveu: Byłaby możliwość czasem wpaść gościnnie na trening, jak tylko byłabym u babci w Lbl? Czyli okres okołoświąteczny! :) Quote
Lila & Gracja Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Wysłałam Ci prv na FB :) Quote
Lila & Gracja Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jakoś tu tak smutno :) Wstawię kilka fotek naszych ciężko pracujących psów ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts