Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou:Lusienko jedz jedz kochana , jak dobrze ze powolunku zaczyna potroszenku papusiac! dzis bede wyniki krwi ciotenko , trzymamy za pomyslne wyniki :thumbs::thumbs:

Posted

Jak przyszła do mnie do domu to jadła to samo jedzenie co moja Kayra dla psów powyżej 2ch miesiecy
i podjadała mojemu Doratowi jedzenie dla trzustkowców i cukrzyków.

Je biszkopty i puszkę dla szczeniaków.
Dzisiaj już się bawi z moja Kayrą cały kosz mi poprzeglądały w pokoju i porozwalały po podłodze xD

Posted

doszły wpłaty dla Lusi, kochana sunieczka bardzo dziękuje i niesmiało prosi , żeby o niej nie zapominac. Jeszcze dużo pieniązków trzeba żeby spłacić dlug

Krzemińska 3,-
Siwik 15,-

razem 18.- dziękujemy

Posted

Dobrze, że w ogóle coś je, że zaczęła.

Może to miejsce po usunięciu oczka tak jej bardzo dokucza, boli i dlatego nie jadła.

Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.

A o Lusi cały czas pamiętam! W poniedziałek będzie bazarek i już teraz zapraszam do zaglądania, podnoszenia i przede wszystkim kupowania!

Posted

betty_labrador też wpłacała 15zł dla Lusi.

Mała już nie ma wenflonu, na razie spokój z wizytami u weterynarza.
Ciągle je to samo i zaczęła pić.

Posted

[quote name='filomen'][SIZE="5"] Lusi potrzebuje też wsparcia finansowego -

lekarz schroniskowy ma bardzo ograniczone środki na leczenie podstawowe - Lusi została przy okazji przez panią wetkę wysterylizowana, codziennie jest zaopatrywana w leki.
Prosimy o pieniążki na jej leczenie
PKO BP SA
Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami "Nadzieja na Dom"
65 1020 2313 0000 3102 0402 7082

41-216 Sosnowiec
ul. Dojazdowa

każda złotówka Lusi pomoże !!!

[quote name='abra64']doszły wpłaty dla Lusi, kochana sunieczka bardzo dziękuje i niesmiało prosi , żeby o niej nie zapominac. Jeszcze dużo pieniązków trzeba żeby spłacić dlug

A gdzie jest suńka leczona? Ile wynosi dług? Przydałby się post rozliczeniowy. Wymyślę jakiś bazarek dla ślepotki.

Posted

abra64 napisał(a):
doszły wpłaty dla Lusi, kochana sunieczka bardzo dziękuje i niesmiało prosi , żeby o niej nie zapominac. Jeszcze dużo pieniązków trzeba żeby spłacić dlug

Krzemińska 3,-
Siwik 15,-

razem 18.- dziękujemy

:multi::loveu::loveu::loveu:ciocia Siwik - to kochana ciotenka Aimez, ktora na bazareczku kupila serdunko dla Lusi:iloveyou::modla::modla::modla:dzieki serdeczneeeee ciotenko , trzymamy mocno za Lusienkeeeeee!

Posted

Leczona jest u naszej Pani weterynarz z którą współpracujemy w schronisku :)
Dług wynosi 280zł na tą chwile, ale leczenie ciągle trwa więc dług rośnie.
Na szczęście zaczęła już jest :)

Posted

Crys napisał(a):
Je je ale teraz pluje śluzem :/
Jak wyjdzie z czegoś to zaraz coś nowego się przy pląta.

Biedna mała!

Jestem za tym, aby w 1 poście zrobić rozliczenie: wpisać kto i ile wpłacił, i ile wynosi teraz dług. I na czerowno, żeby po
oczach dawało. W tytule wątku też bym wpisała, ze jest dług, to więcej osob ściągnie do siebie.

Posted

A ja w przerwie zapraszam na coś słodkiego - czyli wyroby Emiś, muffinki i naleśniki :)

Zapraszam na realny-kulinarny bazarek z wyrobami Emiś !
W menu muffinki z orzechami i białą czekoladą oraz przepyszne naleśniki do wyboru z nutellą lub powidłami domowej roboty (Emiś oczywiście). Ewentualny dochód zostanie przekazany na hotelowanie Barego :)

http://www.dogomania.pl/threads/214783-REALNY-KULINARNY-!-Muffininki-i-nale%C5%9Bniki-domowej-roboty-Emi%C5%9B-!-na-Barego-do-23-09?p=17649153#post17649153