Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Dzisiaj przelałam kwotę 79,05 zł z mojego bazarku, który robiłam na Łatkę i Lusię. Łacznie z bazarku uzbierałam 158,10 zł, i stąd połowa to 79,05 zł.

Podaję link bazarku, w którym znajduje się rozliczenie i proszę o potwierdzenie wpływu pieniędzy na konto, zarówno na wątku jak i na bazarku.

Pozdrawiam Wszystkich wspierających Lusię . MALWA

[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/214933-Książki-i-Biżu-na-potrzeby-Łatki-i-Lusi!-ROZLICZAM?p=17668316#post17668316[/FONT]

Posted

[quote name='iza']tak Lusi bardzo zadowolana , ona jest strasznie wesoła i jak nawet sie zasmuci na chwilke to zaraz wraca do niej radośc zycia . aha i ona bardzo lubi jezdzic samochodem jak ktos szykuje sie do jazdy to trzeba ja trzymać by zaraz by sie zapkaowała ;)

A 3 PONy są "pożyczone" tylko te dwa ogoniste są nasze, a ta bardziej u góru zdjęcia ( z ogonem) mieszka z Liśka[/QUOTE]

Witaj ;)
Mogłabym Cię jeszcze raz prosić o adres maila na pw??
Zapodziałam gdzieś go :(

• 3 weeks later...
Posted

Lusi ma się dobrze z tego co iza pisała :)
Maleńka ma zmienione imię na Fiona :)

"Lusi a własciwie to FIONA bo tak na nią wałamy , (bardzo to imie jej sie podoba musiała mieć jakos podobnie na imie bo od razu zaczeła na nie reagowac) ma sie super . czasem juz nawet biega luzem na spacerku , bardzo sie pilnuje chyba boi sie zgibic , wiec nie ma z nia problemu . Troche jeszcze problem mamy z kurami wprawdzie ich nie zagryza ale uwielbia je ganiac chyba dlatego ze one uciekaja a ona jest bardzo zabawowa , ale jak kurze wytłumaczyc zeby nie uciekała ???
He HE !
No nic moze sie w koncu do siebie przezwyczaja .
po kaszelku nie ma juz sladu .
Pozdrawiam"

Posted

Lusi - Fiona juz od dwóch dni biega sobie z kurami:multi: , czasem jeszcze pogoni, ale juz wie , ze one tez tam muszą byc i najczesciej biega po podwórku i się bawi. Bardzo sie cieszymy bo wreszcie Fiona może pobiegac sobie bez smyczy ;)
I była na długim spacerku w lesie (jak doszlismy do drogi i usłyszala samochody to trochę sie zaniepokoiła, ale szła odwaznie dalej)
Postaram sie wstawić zdjecia, ale przy moim połaczeniu bedzie to trudne(może wieczorem)

PS i dziekujemy pięknie za pozdrowienia

Posted

Aż się uśmiech sam ciśnie jak się czyta takie wieści, super mała trafiła, oby więcej takich zakończeń :)

Mam pytanie - czy można zdjęcia z nowego domu umieścić na schroniskowym FB? ;)

Posted

a to obiecane zdjecia ze spacerku

(oczywiście zdjecia Lusi - Fiony można umiescić na FB)

Fiona ma obecnie taki widok z za płotu (znaczy w niedzielę miała)

Posted

Dziękujemy bardzo za foteczki :)
Cieszy nas bardzo że Lusi - Fiona jest taka wesoła i dużo radości wnosi do domku :loveu:

Pozdrawiamy Serdecznie ja wraz z rodzicami :cool3:

• 11 months later...
Posted

Cięzko był, ale udało sie odszukać wątek Fiony!
Fiona oczywiście ma sie dobrze , czasem nawet chodzi do lasu na spacery choc dalej czuje sie tam nieswojo.
Udąło mi sie zrobic jej zdjecia z bliska , choć to bardzo trudne - ma jakies obawy przed "okiem" aparatu
Pozdrawiamy wszytkich przyjaciłół lusio-FIONY , szczególnie jej DT - przemiła rodzinka i jedną Pancie, która zawitała tez n PONIe forum

Posted

Dziękujemy bardzo za wieści od Lusi/Fionki :)
Jesteśmy bardzo szczęśliwi że mała się ma dobrze i jest tak uśmiechnięta.
Z tym okiem "aparatu" może jakiś uraz z przeszłości .
Jestem ciekawa czy Fionka by poznała moją Kayrę po tak sporym okresie czasu :)

Dziękujemy za pozdrowienia :)
My również pozdrawiamy całą rodzinką ludzką i psią :)