Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']moja mała briardka Abi super zadebiutowała i mamy 1 lokatę, WO i Best Baby z fajnym opisem :) Bardzo się cieszę z występu małej, może komuś wpadliśmy w obiektyw? ;)[/QUOTE]

ja mam chyba 5 fotek Abiśki :D mała jest świetna, wymiziałyśmy ją z Molową z każdej strony :loveu: szkoda, że jeszcze Prince'a nie wziełaś, miałybyśmy jak w raju :D

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogółem wystawa była świetna, dobra organizacja, pogoda dopisała i właściciele psów bardzo cierpliwi :loveu: mam nadzieje, że w kwietniu znowu będzie w Konopiskach, bardzo mi się podobało :D

Posted

tak Abiśka jest przekochana taka mała przesłodka kulka ciesząca się do wszystkiego :loveu: zakochałam się w sierści briardów można by miziać i miziać:evil_lol:

Posted

beda, ale mam jakis problem z serwerem, nie moglem dodac wszystkich fotek ;) zglosilem to juz programistom, maja to naprawic ;) tylko nie wiem, czy jeszcze tej nocy...

Posted

[quote name='pawelg']beda, ale mam jakis problem z serwerem, nie moglem dodac wszystkich fotek ;) zglosilem to juz programistom, maja to naprawic ;) tylko nie wiem, czy jeszcze tej nocy...[/QUOTE]
fajnie, dzięki, poczekam;)

Posted

[SIZE="2"][SIZE="3"][SIZE="3"][SIZE="4"]BALDUR Braterstwo Wilczaków - ocena doskonała, lokata I/II, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i BOB[SIZE="3"]:cunao::cunao:
[SIZE="1"][SIZE="2"][SIZE="3"]Tym samym Baldur ukończył Młodzieżowy Championat Polski ( w trzy wystawy, przed ukończeniem jedenastego miesiąca życia ) :multi::multi::multi:

Posted

My z sukcesami wrocilismy skromnymi (CWC, Naj. Suka), ale na prawde bylam pod wrazeniem wystawy :) Moze to i zasluga pieknej pogody ( nastawialam sie od tygodnia na zimno, deszcz i wiatr !), malowniczego miejsca i swietnych ludzi, ale zdecydowanie bylo lepiej niz rok temu pod sama Jasna Gora! Grochówka goraca i niezawodna! Wydaje mi sie, ze czestochowskie wystawy z roku na rok sa coraz lepsze co mnie bardzo cieszy! Po cichu mam tylko nadzieje na "lepszych" sedziow i obiecuje - bede jezdzic! :)
Gratulacje dla wygranych!

Posted

wystawa super zorganizowana, swietny teren - kilka lat nie jezdzilam do Czestochowy bo sie zrazilam ale jak organizatorzy beda trzymali poziom to ja bede tam czesto wracac :)

BISy zaczete o czasie co w Polsce sie nie czesto zdaza :evil_lol: szybko, sprawnie i sponsorzy dopisali :)

OGROMNE GRATULACJE dla calego komitetu organizacyjnego !!

nasza 18 miesieczna FELICJA Elitesse - V1 CWC, NSwR i Zwyciezca Rasy :multi::multi:

a jej mama 9-letnia TOLERANT TESSIE ze Zahrabske - V1 Najlepszy Weteran i BEST IN SHOW Weteranow :multi::multi:

Posted

[quote name='Merrick'][SIZE="2"][SIZE="3"][SIZE="3"][SIZE="4"]BALDUR Braterstwo Wilczaków - ocena doskonała, lokata I/II, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i BOB[SIZE="3"]:cunao::cunao:
[SIZE="1"][SIZE="2"][SIZE="3"]Tym samym Baldur ukończył Młodzieżowy Championat Polski ( w trzy wystawy, przed ukończeniem jedenastego miesiąca życia ) :multi::multi::multi:

Mam kilka waszych zdjęć z ringu :)

Gratulacje dla wszystkich ;)

Posted

[quote name='canossa']res.BOG[/QUOTE]
A co to jest za skrócik? :)

U nas tez fajnie, chozicaz zmarzlem diablelnie...
ELLA Haniccina Zahradka 1 lok, dosk, CWC, Zwyciezca, BOB i BOG III :)
Briskebyens Z PASTOROWEJ SFORY - 1 lok, w.o, Best Puppy :)

Pozdrawiam i gratuluje wygranym :)
p.s. Paweł fajnie było na żywo poznać :) :) :)

Posted

Astarciaki zaszalały :):)

shih tzu
Briliance Girl Astarte Gold- 1/7 zw.ml, bob junior
Lady Gold Astarte Gold- 2/7
Genialny Gustaw Astarte Gold- CWC, BOS, BOB (ukonczyl championat)

lhasa apso
Elefantino Astarte Gold- dosk 3
Evans Astarte Gold-dosk 1, Zw.Ml, Bob junior, BEST IN SHOW JUNIOR 3!! (ukonczyl championat w 3 wystawy)
pekińczyk
Christmas Time Astarte Gold- dosk 1, Zw.Ml, Bob junior, BOB, BEST OF GROUP IX !!!