z_pastorowej_sfory Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 i my juz zgloszeni, nas w Konopiskach nie moze zabraknac :) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Merrick napisał(a):Będę trzymała mocno kciuki :) Młody jeszcze w baby czy już w szczeniakach ? Barzdo dziękuję w imieniu Bazylka i swoim a my narazie baby pierwsze szczeniakowe wystawianie będzie w Kielcach :cool3: Quote
Jula i Dengi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pociąg...Hmm mam około 200km w 1 stronę. Znając polskie koleje to bym musiała chyba dzień wcześniej wyjechać, żeby zdążyć. haha Quote
izabela.szczepaniak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Jula i Dengi']Pociąg...Hmm mam około 200km w 1 stronę. Znając polskie koleje to bym musiała chyba dzień wcześniej wyjechać, żeby zdążyć. haha A może tu coś będzie odpowiedniego z PKP http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=1&ident=gg.0782829.1317382770&OK#focus Link nie aktywny Quote
Jula i Dengi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tak jak myślałam...Przyjazd koło 5 rano, albo 12 po południu. Nic konkretnego. I sama podróż około 6-8h. Ale bardzo dzięki za pomoc. Quote
rashelek Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nam się w kwietniu nie udało dotrzeć, ale teraz chciałabym się pojawić jako obserwator. Koszt 10zł, a o której zaczyna się cała impreza i można wchodzić? I jak długo mniej-więcej trwa? (pytania laika, ale na wystawie nigdy nie byłam...) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Jula i Dengi']Tak jak myślałam...Przyjazd koło 5 rano, albo 12 po południu. Nic konkretnego. I sama podróż około 6-8h. Ale bardzo dzięki za pomoc. A ja znalazłam coś takiego Zapytanie Z: Wrocław Główny Do: CZĘSTOCHOWA- Data: Nd, 16.10.11Czas: 04:00 (Odjazd) Wrocław Główny Częstochowa Osobowa 16.10.11 odj 04:26 przyj 07:15 Czas przejazdu 2:49; przesiadek : 0 Wrocław Główny Kursuje codziennie Quote
izabela.szczepaniak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 rashelek napisał(a):Nam się w kwietniu nie udało dotrzeć, ale teraz chciałabym się pojawić jako obserwator. Koszt 10zł, a o której zaczyna się cała impreza i można wchodzić? I jak długo mniej-więcej trwa? (pytania laika, ale na wystawie nigdy nie byłam...) Zaczyna sie o dziesiątej a kończy ok. 16-17 w zależności jak idzie sędziowanie na poszczególnych ringach. Widzów wpuszczają bez problemu ale nie mam pojęcia po ile bilety ale tak 10-12 zł Quote
Monalisa4 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Podobają mi się te Częstochowskie wystawy ;) ale w Tym terminie 15-16 mamy Hubertusa w Świerklańcu ;) będziemy za was trzymać kciuki i łapki ;) Quote
szysz Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 O to nawet zdążę zapłacić normalnie ;) Jakby co to dalej oferuje jamnika szorstkowłosego miniaturę do MP. Quote
pawelg Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 We wtorek (4 pazdziernika), jeszcze nie wiem o ktorej (prawdopodobnie o 18:15), prezes naszego oddzialu bedzie opowiadal o tej wystawie w TVP INFO Katowice i zaprosi wszystkich widzow do czynnego udzialu w czestochowskim show :) nagranie odbylo sie w czwartek :) ogladajcie :evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Monalisa4 napisał(a):Podobają mi się te Częstochowskie wystawy ;) ale w Tym terminie 15-16 mamy Hubertusa w Świerklańcu ;) będziemy za was trzymać kciuki i łapki ;) 15 jest Hubertus w Świerklańcu w parku?! od której się zaczyna na priva napisz. Quote
Monalisa4 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 tu ci napisze ;))) Może i inni przyjadą ;)) o 11 msza polowa dla myśliwych Nastepnie pokazy jazdy konnej kaskaderskie,Bęndą sokolnicy,pokazy psów ras polskich ! oczywiście wlasciciele w strojach szlachty polskiej ;) pokazy pracy psów ż myśliwskich ;) Pogon za lisem dobre żarełko Myśliwskie ;) i wiele innych atrakcji a na koniec Wyścigi hartów. Quote
panienkabubu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Monalisa4']tu ci napisze ;))) Może i inni przyjadą ;)) o 11 msza polowa dla myśliwych Nastepnie pokazy jazdy konnej kaskaderskie,Bęndą sokolnicy,pokazy psów ras polskich ! oczywiście wlasciciele w strojach szlachty polskiej ;) pokazy pracy psów ż myśliwskich ;) Pogon za lisem dobre żarełko Myśliwskie ;) i wiele innych atrakcji a na koniec Wyścigi hartów.[/QUOTE] Super! Może i ja przyjadę ;) Quote
Merrick Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nie wiem jak Was, ale mnie to co wyczytałam właśnie na stronie oddziału częstochowskiego mocno wkurzyło :angryy: Gdy zgłaszałam Baldura na wystawę było napisane, że za pierwszego psa 80 zł, a w dniu wystawy 100 zł. Teraz nagle patrzę, a cenę 100 zamieniono na 150 :angryy: Rozumiem, że może nastąpić zmiana obsady sędziowskiej z niespodziewanych przyczyn, ale nie może być tak, że nagle podwyższa się cenę zgłoszenia :shake: Dodatkowe 50 zł to dla mnie dużo, i gdyby coś mnie nie podkusiło do przejrzenia jeszcze raz opłat, to przeżyłabym niezły szok przy wyciąganiu potwierdzenia ze skrzynki :shake: Tak się nie robi. Wielki minus dla oddziału :shake: Quote
Elitesse Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 o prosze - a na stronie ZG w info o wystawie w dalszym ciagu jest 100 zl Quote
Merrick Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Tym bardziej to śmieszne, prawda ? :shake: Jutro zamierzam zadzwonić do Częstochowy i wyjaśnić czemu robią ludzi w balona, nie wiem czy uda mi się zapłacić przed wystawą, a jeśli nie to na pewno nie zgodzę się na te 50 zł więcej :angryy: Quote
Zuza i Noddy Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Merrick']Tym bardziej to śmieszne, prawda ? :shake: Jutro zamierzam zadzwonić do Częstochowy i wyjaśnić czemu robią ludzi w balona, nie wiem czy uda mi się zapłacić przed wystawą, a jeśli nie to na pewno nie zgodzę się na te 50 zł więcej :angryy:[/QUOTE] Ale wystarczy zrobić przelew chociaż dzień przed wystawą i wtedy płacisz 80 zł. Quote
panienkabubu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Merrick']Nie wiem jak Was, ale mnie to co wyczytałam właśnie na stronie oddziału częstochowskiego mocno wkurzyło :angryy: Gdy zgłaszałam Baldura na wystawę było napisane, że za pierwszego psa 80 zł, a w dniu wystawy 100 zł. Teraz nagle patrzę, a cenę 100 zamieniono na 150 :angryy: Rozumiem, że może nastąpić zmiana obsady sędziowskiej z niespodziewanych przyczyn, ale nie może być tak, że nagle podwyższa się cenę zgłoszenia :shake: Dodatkowe 50 zł to dla mnie dużo, i gdyby coś mnie nie podkusiło do przejrzenia jeszcze raz opłat, to przeżyłabym niezły szok przy wyciąganiu potwierdzenia ze skrzynki :shake: Tak się nie robi. Wielki minus dla oddziału :shake:[/QUOTE] W kwietniu zrobili tak, że cały czas było napisane, że Interchampiony za darmo, a potem wrzucili 50zł :) Wycofałam. Widzę, że żerowanie na wystawcach to atut tego oddziału. Quote
Jula i Dengi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No ładnie! Nieźle zrobili. A do kiedy można wpłacić pieniądze tak, aby wynosiło to 80zł? Quote
izabela.szczepaniak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Termin przedłużony do 03.10[/QUOTE] Do dziś niestety. Quote
ajcka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ja szukam transportu z Warszawy do Częstochowy z małymi psiakami. Quote
gidelskie-psy Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Do dziś niestety.[/QUOTE] Nieprawda jeszcze dzień przed wystawą opłata 80 zł dopiero w dzień wystawy i na wystawie 150/100 Quote
Recommended Posts