Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martita napisał(a):
A niektorzy na szczescie maja to za soba...oj losie...Dzieki ci!

a ja milo wspominam spotkanie z prof Strzezkiem :cool1: i zajecia z biochemi...picie wody destylowanej na kacu....

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
a ja milo wspominam spotkanie z prof Strzezkiem :cool1: i zajecia z biochemi...picie wody destylowanej na kacu....

grzeszysz kobieto, herezje tu jakieś wypisujesz. To jest chory człowiek, który powinien sie leczyć:stupid: i ja to mówie zupełnie serio. Jesli chcesz sie pozbyc już swoich notatek to możesz je wrzucic do auta dzis i przywieść:p

Posted

alantani napisał(a):
To jest chory człowiek, który powinien sie leczyć:stupid: i ja to mówie zupełnie serio.

Nie twierdze, ze jest normalny :eviltong: twierdze, ze milo wpsominam egzamin :eviltong:

alantani napisał(a):
Jesli chcesz sie pozbyc już swoich notatek to możesz je wrzucic do auta dzis i przywieść:p

Taki mam wlasnie niecny plan :cool1:

Posted

alantani napisał(a):
ale ja to dobiero po sesji bo na razie to....:flaming::wallbash::grab:

O tak dokładam sie do tego postulatu :shake:

I PRZESTAŃCIE GADAĆ O BIOCHEMII!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Saba napisał(a):

I PRZESTAŃCIE GADAĆ O BIOCHEMII!!!!!!!!!!!!!!!

ale jak tu nie gadać, skoro ona wypełnia me życie po brzegi:cool1: a najlepsze jest to że juz wiem kiedy mam egzamin - 12 czerwca, co jest kompletna bzdurą, bo ja nawet nie pamietam juz tego co na ostatnim kolokwium było, i do 12 to ja sobie zdąże co najwyżej palcem w bucie pokiwac:evil_lol: powinnaś sie cieszyć, przynajmniej wiesz że nie tylko Ciebie ten przedmiot tak uszczęśliwia:p

Posted

Marciashka

Nie odpisujesz na gg, nie odbierasz tel., napisalam majla, ale napisze jeszcze tutaj: na ktora mam sie umowic z pozorantem?? Napisz mi jak najszybciej, bo mialam juz wczoraj do niego zadzwonic. Tylko daj znac na komorke, bo zaraz wychodze z domu i bede pewnie dopiero wieczorem.

Posted

Uwaga!!

Z Wiktorem umowilam sie na jutro na 14:00, wiec sceniaki gryza szmatke, a my walczymy z nasza nadpobudliwoscia :placz:

Hopki sa zarowno w sobote, jak i w niedziele, w ustalonych godzinach i grupach. Trening prowadzi Renata. Szczeniaki przychodza na 17:00 (obojetnie w jaki dzien, mozecie nawet przyjsc w obydwa dni)

Czy ktos ma ochote w sobote pobiegac z Gnojkiem?? :razz: Bo ja mam rodzicow na glowie i z jednej strony chcialabym spedzic z nimi caly dzien, bo ostatnio zadko sie widujemy, z drugiej strony nie chcialabym aby psy siedzialy caly dzien same... :razz:

Kto jedzie jutro na tropienie??

Posted

[quote name='saJo']Uwaga!!

Z Wiktorem umowilam sie na jutro na 14:00, wiec sceniaki gryza szmatke, a my walczymy z nasza nadpobudliwoscia :placz:

Hopki sa zarowno w sobote, jak i w niedziele, w ustalonych godzinach i grupach. Trening prowadzi Renata. Szczeniaki przychodza na 17:00 (obojetnie w jaki dzien, mozecie nawet przyjsc w obydwa dni)

Czy ktos ma ochote w sobote pobiegac z Gnojkiem?? :razz: Bo ja mam rodzicow na glowie i z jednej strony chcialabym spedzic z nimi caly dzien, bo ostatnio zadko sie widujemy, z drugiej strony nie chcialabym aby psy siedzialy caly dzien same... :razz:

Kto jedzie jutro na tropienie??
na którą tropienie i gdzie??

Posted

[quote name='alantani']na którą tropienie

a rozpiski nie dostalas?? :mad:

[quote name='alantani'] i gdzie??

[quote name='saJo']Wszystkich bardzo przepraszam, ale pomylilam sie!!![SIZE=2]
Rozdanie dyplomow mam w sobote, w zwiazku z czym w sobote, ale rowniez w niedziele zajec nie ma!! Sa tylko treningi agility, poprowadzi je Renata, no i w piatek w takim ukladzie tropienie odbywa sie w ustalonych godzinach, w Stawigudzie.
:mad:

Spotykamy sie 15 minut wczesniej na Orlenie obok Hotel Parku.

Posted

alantani napisał(a):
saJo, rozumiem że o 14 Ty zaczynasz z pozorantem, tak?? i oprócz Gabra są jeszcze 2 szczeniaki?? czy jak przyjdziemy na 15 to bedzie dobrze??

ale na to już nie dam rady a bardzo żałuję :-(

Posted

[quote name='alantani']saJo, rozumiem że o 14 Ty zaczynasz z pozorantem, tak?? i oprócz Gabra są jeszcze 2 szczeniaki?? czy jak przyjdziemy na 15 to bedzie dobrze??

Zaczynamy od Gnojka, ale prawdopodobnie szybko wejdzie nastepny pies, bo mamy ustalona pewna nowa taktyke, wiec masz byc na 14:00. Sceniaki sa dwa, Gabro i Haker (jesli Haker dotrze :roll: ).

Bedziecie na tropieniu?? :razz: juz wiecie na ktora jest ?? :cool3:

Saba
Jak masz za duzo kasy, to marsz na seminarium z Fuchsem :mad:

Posted

[quote name='saJo']Zaczynamy od Gnojka, ale prawdopodobnie szybko wejdzie nastepny pies, bo mamy ustalona pewna nowa taktyke, wiec masz byc na 14:00. Sceniaki sa dwa, Gabro i Haker (jesli Haker dotrze :roll: ).

Bedziecie na tropieniu?? :razz: juz wiecie na ktora jest ?? :cool3:

W takim razie bedziemy na 14, a o tropieniu porozmawiamy jutro. Owszem wiemy na którą jest:cool3:

Posted

alantani napisał(a):
a o tropieniu porozmawiamy jutro. Owszem wiemy na którą jest:cool3:

Oooooook, bo nad tropieniem musimy sie powaznie zastanowic. Jak cos, to mozecie jechac ze mna, ale Gabro jedzie w bagazniku :eviltong:

Posted

[quote name='saJo']
Saba
Jak masz za duzo kasy, to marsz na seminarium z Fuchsem :mad:
Ale ja przecież nie po to aby z Fioną trenować, nie chce z nią kombinować z IPO. Ja chce popatrzeć.
A jak wiesz to teraz już na pewno za dużo kasy nie mam. Strzeżek rządzi.

Posted

[quote name='Saba']Ale ja przecież nie po to aby z Fioną trenować, nie chce z nią kombinować z IPO. Ja chce popatrzeć.

W takim ukladzie to ok i zaluj, bo sceniaki na smatce sa bosssssskie :loveu: (dlaczego ja nie mialam nikogo, kto by mi Gnojka nagral/sfotografowal :placz: ) A Haker z tymi jego klapciejacymi uszami to norrrrrmalnie :loveu: Ja chce malego łonka :placz: Takieno normalnego łonka, a nie nadpobudliwa maline :angryy: mam trudne dni

Posted

Robie zamowienie w www.gryzaki.pl , ktos cos chce??

alantani
Pomylilam sie i zamowilam Ci pilki bez sznurka :oops: z przyzwyczajenia, bo ja zawsze sama sznurki dorabiam. Dorobic ci sznureczki do tych pilek, czy koniecznie chcesz miec oridzinal sznureczki :razz:

Posted

saJo napisał(a):

alantani
Pomylilam sie i zamowilam Ci pilki bez sznurka :oops: z przyzwyczajenia, bo ja zawsze sama sznurki dorabiam. Dorobic ci sznureczki do tych pilek, czy koniecznie chcesz miec oridzinal sznureczki :razz:

ja oszaleje z tymi piłkami:placz:jak możesz to dorób, mnie zwisa co to są za sznurki, po prostu chce już mieć normalne piłeczki na sznurku dla Gabra:-( teraz tak: szelki Gabra zostały w samochodzie, a samochód pojechał do włocławka:cool1: możesz wziąć te Bolsa stare?? bo jak nie to chyba Gabro w obroży + pozorant to nie jest dobry pomysł:-(, on sobie głowe urwie. a co do podróżowania z Twoimi psami w bagażniku, to przepraszam jak Ty sobie to wyobrażasz?? już widze jak łysy całą droge kopuluje gabrowi na głowie:evil_lol:

Posted

Nic nie bedzie, po prostu pojada razem. Gnojek ma wazniejsze sprawy niz zajmowanie sie Gabrem (glownie piszczenie: jupiiiiii, jedziemy na szkolonko!!)

Pilki przyniose ci dzis gotowe, ze sznureczkami. Szelki tez jakies wezme.

Posted

[quote name='alantani']saJo, skąd sie bierze takie linki co Gabro na niej kica wokół pozoranta?? musze przestać Cie wykorzystywać i kupić se swoją:eviltong:

Sklep zeglarski na starej warszawskiej (tyl Hotelu Kopernik, troche bardziej w strone starowki).

W poniedzialek tropienie o 18:00, kto chetny?? Tropimy w Stawigudzie, godzina i miejsce spotkanie takie, jak mialo byc dzis.
Od czerwca tropienie bedzie o 19:00!!

Posted

zdecydowanie taniej jest w jasamie (wiem bo sam porowynalem oferta :D ) na al. Piłsudskiego 66 sam,zem tam linke kupil a nawet dwie :D i zaplacilem cale 15 zl rok temu ,a w zeglarskim chcieli 30 zl za to samo i za tyle samo.

Posted

[quote name='saJo']
W poniedzialek tropienie o 18:00, kto chetny??
widze że dziś śledzenie umarło dziś śmiercią naturalną:cool1: Mój pies niestety przy tej pogodzie, przy wedrowaniu na stadion do pozoranta 40 min w jedną stronę, o tej porze dnia, po tym co z tym pozorantem tam wyprawia, jest całkowicie nie do użytku. W takich warunkach może być tylko albo - albo. A w poniedziałek jest znów na 14, znów ide piechotą w dwie strony i dalej jest upał. Także tropienie w poniedziałek odpada jak dla nas:shake: