Agnes B. Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 cyber_zbir śliczna latająca krówka:loveu: O nazwiesz Go terminator i... zdrobniale będziesz nazywał go... Termi:evil_lol: :new-bday::BIG::tort: ada89 wszystkiego najlepsiejszego :Rose::cunao::knajpa::drink1::drinking::drinka: (jak się już Wam wtabaraniłam w wątek to na całego:evil_lol:) Quote
kasia_kate Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='cyber_zbir']hmmm w sumie wiesz... może i masz racje z tymi krowami http://wm.pl/edytor/ukasz/dimico/img/cowballoon.jpg :megagrin: no ale nie nazwe go przecież, terminator czy nie wiem, turbokiller :D oo..nie wiedzialam ze krowy jednak latają :evil_lol: Ada...ja rowniez wszystkie naj..duzo zdrówka, szczęscia :cool3:...a moja osiemnastka dopiero w czerwcu...:angryy: Quote
cyber_zbir Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Agnes B.']cyber_zbir śliczna latająca krówka:loveu: O nazwiesz Go terminator i... zdrobniale będziesz nazywał go... Termi:evil_lol: taaa terminator :P a może batman ? :P albo nie wiem Rambo 3 ? :lol::lol::lol: Quote
cyber_zbir Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a tak w ogóle, to wiecie może gdzie w olsztynie lub w okolicach można jeszcze psy szkolić ? Quote
saJo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja poznalam mlodego i jest zajefajny :loveu: Quote
cyber_zbir Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 eh... ciesze się że jestem w miare przyzwyczajony do 'porannego' wstawania :lol: Quote
Agnes B. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Młody Paskud już jest:loveu: Cierpliwości życzę, byś szybko nie mordował:evil_lol: Zazdroszczę:diabloti: Quote
cyber_zbir Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 saJo napisał(a):6:39.....mlody byl laskawy :evil_lol: ta... 6:39.... ja bym celował w jakąś 5:20 :P :) Quote
kasia_kate Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cyber_zbir'] http://wm.pl/edytor/ukasz/dimico/img/IMG_0231.jpg ;) JAKIE CUDO!! :loveu::loveu: Quote
Rafal84 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 superacki Maliniak ,zreszta jak wszystkie Maliniaki ;) Quote
cyber_zbir Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 taaaa, szkoda tylko że ma takie ostre zęby :diabloti: :mad: Quote
Saba Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='cyber_zbir'] http://wm.pl/edytor/ukasz/dimico/img/IMG_0249x.jpg jejciu ale fota :loveu::loveu::loveu: żeby modowi naszemu nie podpaść jak to na link zamienić ?? Quote
Rafal84 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ta fota jest z cyklu pan ale ja nic nie zrobilem zlego :D Quote
saJo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://wm.pl/edytor/ukasz/dimico/img/IMG_0249x.jpg Taaaaa, newiniatko....:diabloti: Quote
ada89 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 sama słodycz, napewno dobry dzieciak, taki... aniołek :diabloti: :diabloti: :diabloti: klucha taka strasznaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cyber_zbir Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ada89 napisał(a):sama słodycz, napewno dobry dzieciak, taki... aniołek :diabloti: :diabloti: :diabloti: klucha taka strasznaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: no niestety młody jest dosyć bardzo agresywny... a te oczka to całkiem dobra zmyłka :P ale zobaczymy co będzie :baddevil: Quote
Agnes B. Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 On jest cudowny:loveu: jakieś relacje z wspólnego żywota? Proszę :Rose: Quote
cyber_zbir Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Agnes B. napisał(a):On jest cudowny:loveu: jakieś relacje z wspólnego żywota? Proszę :Rose: hmmm z wspólnego żywota? ;), ćwiczymy sobie, na co raz dłuższe spacerki wyskakujemy, bawimy się jak widać itd ;) Quote
Łaciataa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czesc wszystkim :razz: Mam takie pytanko... czy jeste to tropinionko w sobote na 7?? Bo sie wybieramy, a nie wiemy czy mamy po co ;) Quote
Recommended Posts