saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ze tez musialam zapomniec czapeczki akurat w najmnije odpowiednim momencie :angryy: :oops: PS. zmnijesz troche foty, bo zaraz nam mod wparuje i zamieni je na linki (maks 640x640 pikseli), a szkoda by bylo, bo foty super i chcemy wiecej :cool3: Quote
cyber_zbir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 no co Ty, bez czapeczki też nie jest źle :lol: ja nie moge się doczekać 'obrony' jak one Was gryzą i w ogóle może być ciekawie :mdrmed: Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://dimico.pl/gfx/IMG_7720_ok.jpg Chyba mamy do pogadania :mad: Bosh, ale ta nasza kladka odrapana, do pazdziernika bedzie trzeba pomalowac przeszkody. Noooo na gryzieniu to mamy pana do gryzienia :evil_lol: wiec nas psy nie gryza :eviltong: noooooooo wyjatkiem sa nadpobudliwe maliniaki :placz: ale ostatnio moj pies byl dla mnie laskawy pod tym wzgledem :cool1: Quote
cyber_zbir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 tak z kijem od razu ? :) no jak to Was nie gryzą ? :) phi to nie ma tak że ten kto się najbardziej obija zostaje ubierany w odpowiedni strój i w nagrodę ma za zadanie jak najszybciej przebierać nogami ? :eviltong: :ghost_2: Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Stroj jest mnije istotny, wazniejsze jest to cos na reke :diabloti: a pan do gryzienia wyglada tak http://images12.fotosik.pl/53/411e57fbe06b31b2.jpg Quote
cyber_zbir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ładnie :) ale Łysy sie chyba nie postarał bo tam ten gołąb jakiś taki niewzruszony dosyć :evil_lol: swoją drogą chyba trzeba mieć niezłe nerwy aby czekać na zwierzaka i mieć świadomość że ten zwierzak chce Ci odgryźć rękę :scared: :) Quote
Rafal84 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cyber Zbir jak masz wiecej zdjec tego mojego paskudy to poprosilbym o wyslanie mi ich na maila :) umo1984@gmail.com :) z gory dziekowac :) Quote
Saba Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='saJo']http://dimico.pl/gfx/IMG_7720_ok.jpg Chyba mamy do pogadania :mad: eee tam niezłe, tylko jakaś taka zamyślona jesteś, bądź nie wyspana :cool3: A ja się nie mogę doczekać jak pobiegamy po tej brzydkiej, podrapanej kładce :loveu: Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cyber_zbir napisał(a):ale Łysy sie chyba nie postarał bo tam ten gołąb jakiś taki niewzruszony dosyć :evil_lol: Bo to ptasia grypa, wiec osowilosc, zagrzebywanie sie w sciolke i te sprawy :lol: cyber_zbir napisał(a):swoją drogą chyba trzeba mieć niezłe nerwy aby czekać na zwierzaka i mieć świadomość że ten zwierzak chce Ci odgryźć rękę :scared: :) Wbrew pozorom czesto niebezpieczniej jest wlasnie po drugiej stronie, a Łysy kofffffaaaaa pozorancika :loveu: Saba napisał(a):eee tam niezłe, tylko jakaś taka zamyślona jesteś, bądź nie wyspana :cool3: Nie zamyslona, ani niewyspana, tylko skupiona na pracy :mad: Saba napisał(a):A ja się nie mogę doczekać jak pobiegamy po tej brzydkiej, podrapanej kładce :loveu: Juz myslalam ze napiszesz, jak ja pomaluje ladnie :evil_lol: Saba Odpisz mi na priv. Quote
Saba Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 saJo napisał(a): Juz myslalam ze napiszesz, jak ja pomaluje ladnie :evil_lol: Najpierw pobiegamy potem możemy malować :p Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 saba, rrrrrobaczku, oto Twoj plan zajec na najblizszy tydzien :diabloti: Poniedzialek, 18:00-21:00 tropienie + posluszenstwo Wtorek 17:00-18:00 posluszenstwo, 18:30-21:00 agility Sroda 16:00-18:00 IPO Czwartek 16:00-18:00 IPO Piatek 18:00-21:00 tropienie+posluszenstwo Sobota 8:00-9:00 przedszkole, 9:00-12:00 posluszenstwo, 16:00-18:00 agility gr I i II, 18:00-20:00 gr. III Niedziela 16:00-18:00 agility gr. II, 18:00-20:00 gr. III Edit: zaznaczylam ci kolorami Twoje funkcje, mam nadzieje, ze plan zajec jest teraz czytelniejszy :lol: zajecia w ktorych uczestniczysz z sukami zajecia w ktorych uczestniczysz z sukami, i ktore prowadzisz zajecia w ktorych oczestniczysz jako widz i/lub pomagasz od strony "technicznej" zajecia, ktore prowadzisz Quote
Saba Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='saJo']saba, rrrrrobaczku, Nie wiem czy zauważyliście ale zostałam nazwana robaczkiem :cool3: Plan zajęć mi się bardzo podoba :p Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wtorek, godz. 17:00 odrabiamy posluszenstwo, ktore nam przepadlo (zajec z tropienia, jak juz kiedys pisalam nie odrabiamy). Poniewaz przepadly nam dwa zajecia, spotykamy sie w dwa najblizsze wtorki. Komu pasuje, a komu nie pasuje? Spotykamy sie w Wietnamie. ada89 Jak odrobimy te zajecia, to podziele Was na dwie grupy, wtedy posluszenstwo piatkowe bedziesz miala przesuniete na inny dzien. Niestety na tropienie nic nie poradze, nie ma innego dnia niz poniedzialek lub piatek. Jesli jednak beda chetni, pomysle nad jakimis zajeciami ekstra na ranne godziny (np. 5:00 :diabloti: ) Quote
cyber_zbir Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 saJo napisał(a):Bo to ptasia grypa, wiec osowilosc, zagrzebywanie sie w sciolke i te sprawy :lol: taaa... ptasia grypa :P od razu widać po oczach że też chciałby spróbować :) a o 5 rano to koguty nawet jeszcze śpią :P :) pozdrawiam Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cyber_zbir napisał(a):o 5 rano to koguty nawet jeszcze śpią :P :) Ale psy maja super warunki do tropienia :eviltong: :diabloti: chcemy foooooootkiiiiii :modla: Quote
cyber_zbir Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='saJo']Ale psy maja super warunki do tropienia :eviltong: :diabloti: chcemy foooooootkiiiiii :modla: a co tu tropić jak wszystko śpi ? :eviltong: :lol: skombinuj ładna pogodę to będą fotki :razz: Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cyber_zbir napisał(a):a co tu tropić jak wszystko śpi ? :eviltong: :lol: Nie wszystko, my nie spimy :eviltong: cyber_zbir napisał(a):skombinuj ładna pogodę to będą fotki :razz: dobry fotograf i przy zlej pogodzie zrobi fajne foty :razz: Quote
cyber_zbir Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 saJo napisał(a): dobry fotograf i przy zlej pogodzie zrobi fajne foty :razz: nooooo szczególnie jak jest ciemno i nic nie widać :stupid: ;) Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Od kiedy to w sierpniu o 6:00 jest ciemno? :crazyeye: :evil_lol: Quote
cyber_zbir Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 saJo napisał(a):Od kiedy to w sierpniu o 6:00 jest ciemno? :crazyeye: :evil_lol: heheh o nieee, na 6 rano w weekend to ktoś musiał by mi porządne budzenie urządzić :P jak jest byle jakie światło to nie wyostrzysz biegnącego zwierzaka :P bo za długi czas itd jest potrzebny aby cokolwiek na fotce zobaczyć :sg168:, chyba że jest np burza i uda Ci sie zrobić fotkę w momencie błysku o.. :P :lol: Quote
Saba Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='cyber_zbir'] Super ujęcie :cool3: Quote
saJo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cyber_zbir napisał(a):heheh o nieee, na 6 rano w weekend to ktoś musiał by mi porządne budzenie urządzić :P Kto mowi o weekendzie? :cool1: cyber_zbir napisał(a):jak jest byle jakie światło to nie wyostrzysz biegnącego zwierzaka :P Na sladzie psy nie biegna, tylko powoli ida :cool1: Poza tym, ja prosilam o fotki, ktore juz zrobiles :eviltong: Quote
martita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 witka wszystkim!chcialam zobaczyc co u was slychac, ale sadzac po stronach, widze, ze duzo sie dzieje. Musze sie pochwalic, ze zapoczatkowalismy w łomży spotkanka z naszymi psiakami!!!w koncu!!! POZDRAWIAMY! Quote
Recommended Posts