Saba Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Marciashka napisał(a)::lol: A co, jak nie wstawi fot i przyjdzie na zajęcia, to jej nie rozpoznacie? :lol: Może dziewczyna chce szkolić, a nie pozować ? :evil_lol: jak się nie przyczepi to nie przeżyje :grab: my po prostu jesteśmy łasi na foty :diabloti: kodorska foty :lilangel: Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Rarunku nie wiem jak u was wstawia sie zdjecia:((((Niech ktos pomoze!!!!!!!!!!!!!! Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ale jestem zakrecona normalnie nie mam pojecia jak dodac te zdjecia mam je na pulpicie i nie wiem co z nimi zrobic:( Quote
Saba Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mozesz wstawić fotki tu Psiarze.com | galeria psów zdjęcia psów szczeniaki fotki - dodaj swoje zdjęcia - zdjęcia ras psów dostaniesz tam link do zdjęcia, wtedy pisząc odpowiedź klikasz na ikonę obrazka i wklejasz tam ten link wstawiłam sam link nie wiem czemu zamienił się on w ten cały tekst Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dzieki wielkie wlasnie sie zarejestrowala i czekam na emaila aktywujacego, jak tylko sobie z tym poradze to napewno wkleje zdjecia:) Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cos wkleila jednak nie wiem czy to dobrze zrobilam:) Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Psiarze.com | kodorska | galeria psów zdjęcia psów szczeniaki fotki - dodaj swoje zdjęcia - zdjęcia ras psów to jest adres tej strony moze w ten sposob bedzie latwiej Quote
Saba Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ciut okłamałam tam trzeba jednak kliknąć na fotę prawym przyciskiem i wybrać "kopiuj adres obrazka" Quote
kodorska Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dzieki juz chyba wiem jak to zrobic wielkie dzieki za pomoc:) Quote
saJo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kodorska napisał(a):bedziemy w ten poniedzialek na szkoleniu po poludniu zeby porozmawiac i podpatrzec:) Czekam na Was w poniedzialek :) I dziekuje za fotki, widac nie tylko chcecie sie szkolic, ale tez pozowanie was interesuje :evil_lol: Quote
kodorska Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Napewno bedziemy tylko mamy pytanko czy mamy byc sami czy z negrem??raczej sami bo on to nbedzie rozpraszal inne pieski bo bedzie chcial sie bawic a co za soba idzie bedzie szczekal:) Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kodorska - witamy, witamy ;] . a ja przychodzę z porcją pozerstwa (tak nawiasem mówiąc to ten bazgroł pojawiający się na fotkach to nie jest rysa na obiektywie ani paproch - to mój podpis - doszłyśmy z Renatą do wniosku że czas mnie oznaczyć :cool3:; a fotki oczywiście można brać). no to Jora: prawie jak stęp hiszpański (tylko że w galopie): Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 oszołomus totallus czyli Bindi: wariacje innokoncepcyjne: chwila odpoczynku: i biegamy: Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a to fotka Renaty (tak, tam na dole to jej inicjały): każący palec sprawiedliwości: blenda - met: Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a w wolnych chwilach: i z powrotem na torze: króliczek zadowolony króliczek Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 samolot bindijet melduje rozłożenie skrzydeł i prosi o zezwolenie na start: Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no i gentleman: (pocket)monster zakręcony zakręcony: Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 gwiazdy tańczą na lodzie i z gwiazdami to Baziu zatańczy na torze z Kaszami: donut rzecz cenna: wariacje tunelowe: górne i dolne Quote
gato Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no i bonusiki: dziki dziki Bazz: 7 nieszczęść Baziowych: gryzie mnie jędza, gryzie: koksik: przerywnik: Quote
kodorska Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 My z Negrem mieliśmy wczoraj przyjemność być z Jora na spacerku, przez ponad dwie godziny pieski wybiegały się za wszystkie czasy:) Quote
saJo Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kodorska napisał(a):Napewno bedziemy tylko mamy pytanko czy mamy byc sami czy z negrem?? Nie widze problemu, zebyscie przyszli z Negrem. Rozproszenia sa w cenie :evil_lol: Yyyyyyy, nie poznajemy tego pana.. Quote
Recommended Posts