gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kangubazz: pół dupy zza nogi: z dedykacją dla Renaty, zdjęcie którego przeżyć nie mogę ;( : Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i teraz bonusiki: Kasza grzebiąca w mosznie: nie mam pomysłu na tytuł: śliczny piesek: spójrz mi w oczy, bejbe: i teraz portrety Bazikowe: jednouchy: Quote
Saba Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Z baza jaki skoczny piesek się zrobił :D Na tej focie dla mnie ( :P ) jak Qazimodo wyszedł :P Wogóle Bazu jest bardzo fotogeniczny A Vegowa miniasta :P Ta fota z nogami mogła by być reklamą butów, po spotkaniu z Mali są nie naruszone ;) Quote
ceta Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No niech mnie!!! Jak nas obfocili:lol: Przepiękne foty- dziękuwki:p Dla mnie wygrywają dwa- Fion w roli mordercy i Zuzołys (znaczy- tułowiopsio i Zuzonożnie):diabloti: Quazimodo z Baza niezły- po pańci garba odziedziczył:D:D:D Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dobra, jadymy z koksem ;] . najpierwej hopeczki. Czekulada: no ile jeszcze tych zdjęć? Corgi (Ogisia?): Miś: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nasza banda, najpierw czarna Mamba: superpies: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 poszła sobie i zostawiła mnie z nimi, samego, zostawiła, wredne babsko, zostawiła, mnie, samego... Oszołom: kręcimy kółeczka: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 zupełnie nie rozumiem skąd określenie 'oszołom': język wysuwany jak kasa: więc błogosławię was, niech moc Bindi będzie z wami...: no dobrze biegam, wiem, naprawdę: no to teraz uśmiech dla reportera i koniec: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 to teraz będzie Pierrek: to kółeczko mnie peszy: zapchany: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 i przechodzimy do obikowania: kątowanie prawie jak u eksterierowego ONka: Szopen: Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bazyljan: pokochaj mordercę: turbobazz: wszędzie dobrze ale między nogami najlepiej :> : Quote
gato Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 pańcia, dobrze zrobiłem prawda? przytul: turbobazz 2: naturalna ramka: Quote
Recommended Posts