saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Axusia napisał(a):Co Agnes robi w Olsztynie ?:razz: Mieszka :evil_lol: Axusia napisał(a):Jak Ty mieszkac w Olsztynie to ja chyba Was nawiedziec :evil_lol: Zapraszamy! Axusia napisał(a):jaka pkt egzaminu IPO1 ? 64,88,96, dokladnie opisalam kila stron wczesniej jak i za co obcieli nam punkty. Quote
Axusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Widziałam filmiki ale pkt. z egzaminu sie nie dopatrzyłam :oops:;) No .. Olsztyn nie jest daleko wiec moze wpadne - ale blizej listopada jak cos. No to fajnie, ze Agnes tera mieszka tutaj - bedzie miała gdzie trenowac z Ngrą :loveu: i moze coś ciekawego z nich bedzie :multi: choc zawsze były ciekawą parą :p Quote
saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Axusia']Widziałam filmiki ale pkt. z egzaminu sie nie dopatrzyłam :oops:;) Tutaj dokladnie opisuje egzamin http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10813497&postcount=1612 Quote
Agnes B. Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jaki Szop śliczny:loveu: A na zdjęciu z koziołkiem to ona wygląda jakby się wręcz wyrywała "Daj mi koziołek, daj":evil_lol: Karuzela z Łysym:loveu: Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz: Będziemy jeszcze ciekawsze z Szopem, jak takowego złapiemy:diabloti: Quote
Axusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='saJo']Tutaj dokladnie opisuje egzamin http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10813497&postcount=1612 Dzieki za link - nie widziałam tego. Szkoda, ze nie zdaliscie - no ale zawsze to jakies doswiadczenie jest na przyszłość. Zdac byle jak to tez nie wyczyn wiec i Pani i psiak jeszcze troszke popracuje ( nad stopami :cool3: ) i bedzie pewnie b. dobry wynik. :p Czego wam życze. Quote
saJo Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Agnes B. napisał(a):Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz: Spoko, niedlugo zima, beda i nedzwiedzie (a tak w temacie to mi sie baly niedzwied dzis snil nawet :evil_lol: ) Axusia napisał(a):Dzieki za link - nie widziałam tego. Szkoda, ze nie zdaliscie - no ale zawsze to jakies doswiadczenie jest na przyszłość. Zdac byle jak to tez nie wyczyn wiec i Pani i psiak jeszcze troszke popracuje ( nad stopami :cool3: ) i bedzie pewnie b. dobry wynik. :p Czego wam życze. No generalnie ja chcialam w tym roku wystartowac w zawodach i ten egzamin byl sprawdzeniem, czy juz jestesmy gotowi. Nie jestesmy, wiec pracujemy dalej. Quote
Saba Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Agnes B.'] Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz: Będziemy jeszcze ciekawsze z Szopem, jak takowego złapiemy:diabloti: No nie a jak nie znajdzie będzie miała do mnie pretensje :shake: może jej się przyśni i nie będzie wiedziała że to był tylko sen :roll: Quote
Agnes B. Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 W temacie snów... Jak nic mi się ostatnio nie śniło, tak dziś całą noc biegałam po oddziale bytomskim za książeczkami startowymi, miałam już w "koszyku" obi, PT, agility, jak się budziłam to stałam przed "półką" z IPO... Co ja chciałam je w ramki oprawiac?:roll: P.S. Wychodząc z domu patrzę pod nogi by nie ujechac na lodzie:p A za nie-dżwiedziem się oglądam:evil_lol: Quote
gato Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 oky, to ja przynoszę trochę fotków z dzisiejszego posłuszeństwa. Pierro: zacieszamy michę: i mój problem z robieniem mu zdjęć, czyli Pierro w wersji kleks: no i Jazzik: w wersji zaciesznej ziewającej: Quote
gato Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 pracującej: chcącej-do-pańci: zostającej (tutaj fotograficzny trick saJo-sensei - to tylko dzięki niej jest to zdjęcie :P) : chcącej-żryć: nagradzanej: Quote
gato Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 pańcia nie bij już: żeby nie było - nikt psów nie bił - komentarz do fotki to głupi żart wynikający z miny Saby, która wydaje się mówić, że jest małym i strasznie zmęczonym i skrzywdzonym pieskiem ;) . Quote
gato Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 pieski katowane niestety mają tendencje do odreagowywania krzywd na oprawcy- Saba krwiożercza: Quote
Saba Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Foty może nie super jakościowo :P ale naprawdę fajne :) No a z Saby znowu się zrobił killer :P Quote
saJo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dieta odchudzajaca cioci saJo :diabloti: Quote
Agnes B. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 saJo napisał(a):Dieta odchudzajaca cioci saJo :diabloti: Póki co Szopowi się dieta podoba:evil_lol: A jak Szop będzie wyglądac jak Saba, to mnie się będzie baaardzo podobac:razz: P.S. Gdzie się podziało moje "c z kreseczką" czyli "ci" z kreską zamiast "i"... Zniknęło, nie ma, null, kaputt:-( Czy komuś też zniknęło? Serio pytam. Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no to jadziem z koksem, na początek obikowanie: Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 morderca na wolności: i za kratami: Fion obudził w sobie lwa: Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 piłeczkowanie: zdjęcie lipne ale za to mina śliczna: niestety za bardzo w siebie uwierzyłam i nie jest ostre ;( : Quote
Saba Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nie mogę zacytować, no trudno :cool1: Fion z rozdziabioną paszczą to kolejny dowód na jej potforkowatość :evil_lol: Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 morderca w trybie obi: i w trybie powabny-wiewiór: Księciunio: Quote
gato Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Łysy czesany (taki prawie że oksymoron): pańcia, ale ja nie chce irokeza na cały grzbiet: a tutaj w wersji jedno uszko bardziej: u Baziuta też czasem jest bardziej: i Vega, która prawie dogania Łysego w ilości rzeczy, które ma na sobie: i na koniec Uffbaz: Quote
Recommended Posts