Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Axusia napisał(a):
Co Agnes robi w Olsztynie ?:razz:

Mieszka :evil_lol:

Axusia napisał(a):
Jak Ty mieszkac w Olsztynie to ja chyba Was nawiedziec :evil_lol:

Zapraszamy!

Axusia napisał(a):
jaka pkt egzaminu IPO1 ?

64,88,96, dokladnie opisalam kila stron wczesniej jak i za co obcieli nam punkty.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam filmiki ale pkt. z egzaminu sie nie dopatrzyłam :oops:;)

No .. Olsztyn nie jest daleko wiec moze wpadne - ale blizej listopada jak cos.
No to fajnie, ze Agnes tera mieszka tutaj - bedzie miała gdzie trenowac z Ngrą :loveu: i moze coś ciekawego z nich bedzie :multi: choc zawsze były ciekawą parą :p

Posted

Jaki Szop śliczny:loveu: A na zdjęciu z koziołkiem to ona wygląda jakby się wręcz wyrywała "Daj mi koziołek, daj":evil_lol:

Karuzela z Łysym:loveu:

Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz: Będziemy jeszcze ciekawsze z Szopem, jak takowego złapiemy:diabloti:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz:

Spoko, niedlugo zima, beda i nedzwiedzie (a tak w temacie to mi sie baly niedzwied dzis snil nawet :evil_lol: )

Axusia napisał(a):
Dzieki za link - nie widziałam tego.
Szkoda, ze nie zdaliscie - no ale zawsze to jakies doswiadczenie jest na przyszłość. Zdac byle jak to tez nie wyczyn wiec i Pani i psiak jeszcze troszke popracuje ( nad stopami :cool3: ) i bedzie pewnie b. dobry wynik. :p
Czego wam życze.

No generalnie ja chcialam w tym roku wystartowac w zawodach i ten egzamin byl sprawdzeniem, czy juz jestesmy gotowi. Nie jestesmy, wiec pracujemy dalej.

Posted

[quote name='Agnes B.']
Co ja robię w Olsztynie? Hmmm, szukam niedźwiedzi polarnych:razz: Będziemy jeszcze ciekawsze z Szopem, jak takowego złapiemy:diabloti:
No nie a jak nie znajdzie będzie miała do mnie pretensje :shake:
może jej się przyśni i nie będzie wiedziała że to był tylko sen :roll:

Posted

W temacie snów... Jak nic mi się ostatnio nie śniło, tak dziś całą noc biegałam po oddziale bytomskim za książeczkami startowymi, miałam już w "koszyku" obi, PT, agility, jak się budziłam to stałam przed "półką" z IPO... Co ja chciałam je w ramki oprawiac?:roll:

P.S. Wychodząc z domu patrzę pod nogi by nie ujechac na lodzie:p A za nie-dżwiedziem się oglądam:evil_lol:

Posted

oky, to ja przynoszę trochę fotków z dzisiejszego posłuszeństwa.
Pierro:

zacieszamy michę:

i mój problem z robieniem mu zdjęć, czyli Pierro w wersji kleks:

no i Jazzik:
w wersji zaciesznej

ziewającej:

Posted

pracującej:

chcącej-do-pańci:

zostającej (tutaj fotograficzny trick saJo-sensei - to tylko dzięki niej jest to zdjęcie :P) :

chcącej-żryć:

nagradzanej:

Posted

pańcia nie bij już:

żeby nie było - nikt psów nie bił - komentarz do fotki to głupi żart wynikający z miny Saby, która wydaje się mówić, że jest małym i strasznie zmęczonym i skrzywdzonym pieskiem ;) .

Posted

saJo napisał(a):
Dieta odchudzajaca cioci saJo :diabloti:

Póki co Szopowi się dieta podoba:evil_lol: A jak Szop będzie wyglądac jak Saba, to mnie się będzie baaardzo podobac:razz:

P.S. Gdzie się podziało moje "c z kreseczką" czyli "ci" z kreską zamiast "i"... Zniknęło, nie ma, null, kaputt:-( Czy komuś też zniknęło? Serio pytam.

Posted

Łysy czesany (taki prawie że oksymoron):
pańcia, ale ja nie chce irokeza na cały grzbiet:

a tutaj w wersji jedno uszko bardziej:

u Baziuta też czasem jest bardziej:

i Vega, która prawie dogania Łysego w ilości rzeczy, które ma na sobie:

i na koniec Uffbaz: