saJo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pierwsza czesc obrony, rewirowanie, oszczekanie, ucieczka pozoranta. http://video.google.pl/videoplay?docid=-6689230076836072500&hl=pl Quote
saJo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nooooo bez przesady, jeszcze sporo mamy do dopracowania. Quote
mch Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no pewnie ,zwlaszcza stopy :evil_lol: , ale generalnie mi sie laikowi podoba to co na filmikach , ale kurcze widac jak na dloni ze posluszenstwo w C to cięzka sprawa , a dwa mysle ze tez takie obycie jakby egzaminowo-zawodowe tez troche sie przydaje . Quote
saJo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mch napisał(a):no pewnie ,zwlaszcza stopy :evil_lol: Ciiiiiicho, jeszcze nawet nie mialam odwagi obejrzec filmu ze sladow :oops: raz wlaczylam, ale wylaczylam, za nim doszedl do odcinka, od ktorego zaczely sie problemy mch napisał(a):mysle ze tez takie obycie jakby egzaminowo-zawodowe tez troche sie przydaje . Tak, szczegolnie przewodnikowi, zeby nie zabieral psu punktow, patrz: aport przez duza przeszkode. Film z czesci B. http://video.google.pl/videoplay?docid=7178369640110814985 Quote
saJo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Chaialam oficjalnie przywitac w naszej grupie przybyszy ze slunska :multi: Quote
Agnes B. Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Aaaa, dziękujemy za oficjalne powitanie:loveu: Mam nadzieję, że nie narobimy więcej szkód niż pożytku...:evil_lol: Quote
Saba Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Oj tak już po chrzcie bojowym ]:-> Witamy :D i to jeszcze ma prawie sąsiadka ;) Quote
gato Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 z góry zaznaczam, że okaleczam wszystkie zwierzątka robiąc im zdjęcia, więc oficjalnie możesz czuć się już pokrzywdzona przeze mnie (tym bardziej, że jest tego więcej - to tylko taka próbka, potem jak chcecie to wrzucę więcej): witamy! :D Quote
saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 gato, dawaj wiecej, bo nastepnym razem o wlasnych silach nie zejdziesz z placu :diabloti: Quote
Agnes B. Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Skrzywiony, grymaszący Szop:evil_lol: Czy chcemy więcej? Jasne! Quote
gato Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='saJo']gato, dawaj wiecej, bo nastepnym razem o wlasnych silach nie zejdziesz z placu :diabloti: Boga w sercu nie masz! ja jestem taka miła, uczynna i w ogóle, a Ty mnie tak traktujesz!:placz: aczkolwiek nie zaprzeczę, że masz bardzo mocny argument. Quote
gato Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 dawaj piłę pańcia, dawaj szybko: pańcia, ja Łysy-hero nie pozwolę ci obić dupska - utrzymam cię: a fe! brzydka saJo, idź sobie z tym koziołkiem ode mnie: karuzela, czyli Łysy w lunaparku: pytanie za 100ptk. - gdzie zakładamy kolczatkę? na szyję. e frajerzy, wy naiwniacy, się nie znacie: najnowsze trendy wskazują, że kolczatki zakładamy na nogę. przewodnika oczywiście. Quote
gato Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 i na kończąc tą nierówną walkę: oraz coś co mnie zaintrygowało (nie chodzi o skarpetki): jak nagram to siebie zobaczycie resztę - więcej mi się zmniejszać nie chciało :P . no i ozywiście bierzcie z tego wszyscy. jeść nie musicie ;) . Quote
ceta Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A Kasza nawaliła i nie mamy głupiominowych fot. ale cóż tam nadrobimy:diabloti: Quote
saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Fajoskie fotki, postaram sie pamietac o tym na nastepnym treningu :evil_lol: pod warunkiem, ze dostane plytke :diabloti: Quote
gato Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='"saJo"']postaram sie pamietac o tym na nastepnym treningu :evil_lol: pod warunkiem, ze dostane plytke :diabloti: oho, jakiś przejaw empatii - nie wierzę :P . nie żebym wątpiła w Twoje możliwości (nie śmiałabym). jestem wielce ciekawa czy tym 'żarcikiem' nie pogarszam swojej i tak marnej sytuacji pytke (:D ) albo pendrajwa przyniese, ale będziecie się musieli jakoś podzielić, no chyba, że dacie swoje pytki to oddzielnie ponagrywam. Kasza, ja jestem wielce rozczarowana, że jajogłowego modela nie było :( . ale nie - jakaś rodzina i sprzątanie ważniejsze - jak tak można?! Quote
saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 To ja Ci kupie 10 plytek, zostana na pozniej :cool3: Quote
gato Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 to miała być taka aluzja, że niby powinnam częściej mieć aparat ze sobą? :> (swoją drogą tego Bolsa czesanego i tak nie przeżyję :( ). a pytki kup. Quote
saJo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Szpoko, szpoko, jak bedziemy na boisku to sobie na luzie zrobimy trening, a nie na szybko, byle zdarzyc, za nim ktos nas przepedzi (i tak z tego co mowilyscie, zdarzylysmy na styk), wiec bedzie czas na wszystko. A aparat powinnas miec zawsze, nie rozumiem dlaczego jeszcze na to nie wpadlas :evil_lol: PS. W tygodniu bedzie trening, zamiast sobotnich zajec, bo przypominam ze w nastepny weekend mnie nie ma w Olsztynie. Quote
Axusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Co Agnes robi w Olsztynie ?:razz: Jak Ty mieszkac w Olsztynie to ja chyba Was nawiedziec :evil_lol: P.S. jaka pkt egzaminu IPO1 ? Quote
Recommended Posts