Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no pewnie ,zwlaszcza stopy :evil_lol: , ale generalnie mi sie laikowi podoba to co na filmikach , ale kurcze widac jak na dloni ze posluszenstwo w C to cięzka sprawa , a dwa mysle ze tez takie obycie jakby egzaminowo-zawodowe tez troche sie przydaje .

Posted

mch napisał(a):
no pewnie ,zwlaszcza stopy :evil_lol:

Ciiiiiicho, jeszcze nawet nie mialam odwagi obejrzec filmu ze sladow :oops: raz wlaczylam, ale wylaczylam, za nim doszedl do odcinka, od ktorego zaczely sie problemy

mch napisał(a):
mysle ze tez takie obycie jakby egzaminowo-zawodowe tez troche sie przydaje .

Tak, szczegolnie przewodnikowi, zeby nie zabieral psu punktow, patrz: aport przez duza przeszkode.

Film z czesci B.

http://video.google.pl/videoplay?docid=7178369640110814985

Posted

z góry zaznaczam, że okaleczam wszystkie zwierzątka robiąc im zdjęcia, więc oficjalnie możesz czuć się już pokrzywdzona przeze mnie (tym bardziej, że jest tego więcej - to tylko taka próbka, potem jak chcecie to wrzucę więcej):

witamy! :D

Posted

[quote name='saJo']gato, dawaj wiecej, bo nastepnym razem o wlasnych silach nie zejdziesz z placu :diabloti:
Boga w sercu nie masz! ja jestem taka miła, uczynna i w ogóle, a Ty mnie tak traktujesz!:placz: aczkolwiek nie zaprzeczę, że masz bardzo mocny argument.

Posted

dawaj piłę pańcia, dawaj szybko:

pańcia, ja Łysy-hero nie pozwolę ci obić dupska - utrzymam cię:

a fe! brzydka saJo, idź sobie z tym koziołkiem ode mnie:

karuzela, czyli Łysy w lunaparku:

pytanie za 100ptk. - gdzie zakładamy kolczatkę? na szyję. e frajerzy, wy naiwniacy, się nie znacie:

najnowsze trendy wskazują, że kolczatki zakładamy na nogę. przewodnika oczywiście.

Posted

i na kończąc tą nierówną walkę:

oraz coś co mnie zaintrygowało (nie chodzi o skarpetki):

jak nagram to siebie zobaczycie resztę - więcej mi się zmniejszać nie chciało :P .
no i ozywiście bierzcie z tego wszyscy. jeść nie musicie ;) .

Posted

[quote name='"saJo"']postaram sie pamietac o tym na nastepnym treningu :evil_lol: pod warunkiem, ze dostane plytke :diabloti:
oho, jakiś przejaw empatii - nie wierzę :P . nie żebym wątpiła w Twoje możliwości (nie śmiałabym). jestem wielce ciekawa czy tym 'żarcikiem' nie pogarszam swojej i tak marnej sytuacji

pytke (:D ) albo pendrajwa przyniese, ale będziecie się musieli jakoś podzielić, no chyba, że dacie swoje pytki to oddzielnie ponagrywam.

Kasza, ja jestem wielce rozczarowana, że jajogłowego modela nie było :( . ale nie - jakaś rodzina i sprzątanie ważniejsze - jak tak można?!

Posted

to miała być taka aluzja, że niby powinnam częściej mieć aparat ze sobą? :> (swoją drogą tego Bolsa czesanego i tak nie przeżyję :( ). a pytki kup.

Posted

Szpoko, szpoko, jak bedziemy na boisku to sobie na luzie zrobimy trening, a nie na szybko, byle zdarzyc, za nim ktos nas przepedzi (i tak z tego co mowilyscie, zdarzylysmy na styk), wiec bedzie czas na wszystko. A aparat powinnas miec zawsze, nie rozumiem dlaczego jeszcze na to nie wpadlas :evil_lol:

PS. W tygodniu bedzie trening, zamiast sobotnich zajec, bo przypominam ze w nastepny weekend mnie nie ma w Olsztynie.