Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z łapą Ramzesa, nie jest dobrze, cały czas kuleje, jakieś nowe zastrzyki dostaje... Na szkoleniu pojawimy się dopiero jak już będzie wszystko w porządku. Teraz ma takie zastrzyki, które podobno mają mu pomóc, bo to takie super itepe.
Chciał ktoś tego trymera? Bo już musze zamówić...

Posted

Myslalam, ze juz zamowilas. Poczekaj do wieczora, jedna osoba chciala, ale nie wiem czy juz nie zamowila sama.

ada89
Myslalas o tym seminarium, o ktorym ci mowilam?

Posted

Nareszcie w Polsce :loveu::loveu::loveu:
Do was wrócę w połowie przyszłego tyg, jeszcze musze się popaplać w błotku na woodstoku ;)

Posted

już jest ktoś ją musiał zamknąć na noc, teraz była burza mała wróciła, nie wiem czy ze strachu tak spanikowała że znalazła jednak wyjście z zamknięcia czy co, no ale jest.

• 2 weeks later...
Posted

Chcialam tylko powiedziec, ze jutro wybywam na urlop. Poniewaz to moj pierwszy od daaaaaaawna urlop bede miala wylaczony telefon. Jednak co byscie beze mnie nie pogineli, w pilnych sprawach nagrajcie sie na poczte glosowa lub skontaktujcie sie z Renata, postaram sie oddzwonic (miedzy jednym treningiem, drugim treningiem, a browarem :evil_lol: ). Prosze tez trzymac kciuki 29 sierpnia. A dlaczego, dowiecie sie jak wroce. 1-go lub 2-go bede w Polsce.

Posted

nathaniel napisał(a):
a ja tak od nie chcenia rzucę, że macie piękne miasto :loveu:

Wiemy :loveu: a kiedy byłaś ;>

saJo ty się nie boisz tak nas zostawić samych :diabloti:

Posted

Saba napisał(a):

saJo ty się nie boisz tak nas zostawić samych :diabloti:

nie, sensei pewnie juz zaciera swoje lapki i sie cieszy na sama mysl, ze jak wroci bedzie mogla nas radosnie poopieprzac :diabloti:

saJo napisał(a):

Prosze tez trzymac kciuki 29 sierpnia. A dlaczego, dowiecie sie jak wroce.

kciukowac bedziemy z Vega, chociaz to jest bardzo nie fair, ze nam nie mowisz najpierw, a potem sie domagasz wsparcia! ale ja mysle (ha! :cool3:), ze inni kursanci i ich zepsute do cna psy beda rownie wyrozumiali co ja i Ci to wspanialomyslnie wybacza :razz:

a tak w ogole to ja chyba mialam niektorym powysylac fotki z pokazow? :splat:

nathaniel napisał(a):

a ja tak od nie chcenia rzucę, że macie piękne miasto :loveu:

miasto jak miasto, ale jakie piekne my jestesmy (nie mowie tylko o mnie i Vedze, niech bedzie :D ) - to dopiero jest cos!

Posted

no dobra to ja też się przyznam że wiem ;) i tez trzymać będziemy

Ada z jakim kabaretem występowały psy w mrągowie? bo mase filmików jest na youtube ale nie wiem z kim szukac :/

Posted

One z kabaretem nie występowały to był taki przerywnik a właściwie wprowadzenie, pewnie na yt tego nie będzie, bo to mało interesujące było, takie niby śmieszne głupoty.

Posted

to ja przybywam z brzydkimi fotkami z hopek. a brzydkimi dlatego, ze aparat zrobil kupe i dlatego, ze ja jestem kupa i nie umiem robic :P .

to najpierw mlodziez najmlodsza, czyli Jora (nie wiem czy sie pisze przez 'j' czy przez 'y' wiec jak zle napisalam to przepraszam)

Pierro:

Sena: