saJo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ada89 napisał(a):saJo czy twoi kursanci nie chcą turbo trymera? ze czego nie chca? Quote
saJo Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No nie wiem czy ktos by chcial, a bede sie z nimi widziec dopiero w pon. A wogole jak lapa Ramzesa i kiedy przyjdziecie na szkolenie? Quote
ada89 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Z łapą Ramzesa, nie jest dobrze, cały czas kuleje, jakieś nowe zastrzyki dostaje... Na szkoleniu pojawimy się dopiero jak już będzie wszystko w porządku. Teraz ma takie zastrzyki, które podobno mają mu pomóc, bo to takie super itepe. Chciał ktoś tego trymera? Bo już musze zamówić... Quote
saJo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Myslalam, ze juz zamowilas. Poczekaj do wieczora, jedna osoba chciala, ale nie wiem czy juz nie zamowila sama. ada89 Myslalas o tym seminarium, o ktorym ci mowilam? Quote
Saba Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nareszcie w Polsce :loveu::loveu::loveu: Do was wrócę w połowie przyszłego tyg, jeszcze musze się popaplać w błotku na woodstoku ;) Quote
saJo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witamy w Polsce :multi: ada89 Poprosze jeszcze jeden trymerek Quote
ceta Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Saba witamy, miłej zabawy, wracaj cała i zdrowa bo kasownik palców czeka:razz::multi: Quote
Saba Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Saba uciekła wczoraj po południu i nie wróciła ;( ja teraz z woodstoku wróciłam, właśnie robie ogłoszenie Quote
Saba Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 już jest ktoś ją musiał zamknąć na noc, teraz była burza mała wróciła, nie wiem czy ze strachu tak spanikowała że znalazła jednak wyjście z zamknięcia czy co, no ale jest. Quote
saJo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Chcialam tylko powiedziec, ze jutro wybywam na urlop. Poniewaz to moj pierwszy od daaaaaaawna urlop bede miala wylaczony telefon. Jednak co byscie beze mnie nie pogineli, w pilnych sprawach nagrajcie sie na poczte glosowa lub skontaktujcie sie z Renata, postaram sie oddzwonic (miedzy jednym treningiem, drugim treningiem, a browarem :evil_lol: ). Prosze tez trzymac kciuki 29 sierpnia. A dlaczego, dowiecie sie jak wroce. 1-go lub 2-go bede w Polsce. Quote
nathaniel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 a ja tak od nie chcenia rzucę, że macie piękne miasto :loveu: Quote
Saba Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nathaniel napisał(a):a ja tak od nie chcenia rzucę, że macie piękne miasto :loveu: Wiemy :loveu: a kiedy byłaś ;> saJo ty się nie boisz tak nas zostawić samych :diabloti: Quote
gato Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Saba napisał(a): saJo ty się nie boisz tak nas zostawić samych :diabloti: nie, sensei pewnie juz zaciera swoje lapki i sie cieszy na sama mysl, ze jak wroci bedzie mogla nas radosnie poopieprzac :diabloti: saJo napisał(a): Prosze tez trzymac kciuki 29 sierpnia. A dlaczego, dowiecie sie jak wroce. kciukowac bedziemy z Vega, chociaz to jest bardzo nie fair, ze nam nie mowisz najpierw, a potem sie domagasz wsparcia! ale ja mysle (ha! :cool3:), ze inni kursanci i ich zepsute do cna psy beda rownie wyrozumiali co ja i Ci to wspanialomyslnie wybacza :razz: a tak w ogole to ja chyba mialam niektorym powysylac fotki z pokazow? :splat: nathaniel napisał(a): a ja tak od nie chcenia rzucę, że macie piękne miasto :loveu: miasto jak miasto, ale jakie piekne my jestesmy (nie mowie tylko o mnie i Vedze, niech bedzie :D ) - to dopiero jest cos! Quote
ada89 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nie chwaląc się, ja wiem czemu :cool3: hahahaha! 3mam kciuki a Ramzes cośtam innego, co mu wyrosło... Quote
Saba Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 no dobra to ja też się przyznam że wiem ;) i tez trzymać będziemy Ada z jakim kabaretem występowały psy w mrągowie? bo mase filmików jest na youtube ale nie wiem z kim szukac :/ Quote
ceta Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 My też trzymamy, bo jesteśmy wspaniałomyślni:lol: Quote
ada89 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 One z kabaretem nie występowały to był taki przerywnik a właściwie wprowadzenie, pewnie na yt tego nie będzie, bo to mało interesujące było, takie niby śmieszne głupoty. Quote
gato Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 to ja przybywam z brzydkimi fotkami z hopek. a brzydkimi dlatego, ze aparat zrobil kupe i dlatego, ze ja jestem kupa i nie umiem robic :P . to najpierw mlodziez najmlodsza, czyli Jora (nie wiem czy sie pisze przez 'j' czy przez 'y' wiec jak zle napisalam to przepraszam) Pierro: Sena: Quote
gato Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 cd Seny: pytanie: jak idzie mi i Vedze: odpowiedz: szybko. Quote
gato Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no i na koniec morderca: kto chce moze brac naturalnie. Quote
martita Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A masz wiecej???:p p.s. co ta szefowa wasza taka tajemnicza??? Quote
gato Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mam wiecej, ale to juz sa naprawde wszystkie i naprawde beznadziejne :( . Sena Pierro: Jora: Vega: Sabuch: Quote
Recommended Posts