gato Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to teraz fotorelacja z X Mazurskiej Nocy Kabaretowej w Mrągowie ;] . dlaczego tutaj? ano dlatego, że bez psów się nie obyło, więc Bols i Ramzes wcieli się w role 'szarikuf dwóch' i trochę poaktorzyli ;) . najpierw fotki z próby (generalnie fotki nie będą za dobre): Quote
gato Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dawaj moją książkę: saJo się uśmiała: Bols się uśmiał: a Ramzes nie bardzo: kasownik: Quote
gato Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 w między czasie przybliżę jedną z gwiazd, Ramzesa (w wersji poważnej): i w wersji Nietoperz: Quote
martita Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 AAAAAA i wszystko jasne, bylo tak od razu, sajo nooooooo:mad: Fotki bajeranckie, choc nie wszystkie mi sie otwieraja:-( Pokaz jak zawsze pewnie extra, psiaki oklaskane, tylko przez coraz to inna publicznosc. Bajer-standardzik:roll:;) Quote
Rafal84 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bolsowi z tego co widzialem nie za bardzo sie podobalo,ze mu jakis gosciu z pyska wyciaga ksiazke :D Quote
Łaciataa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gato przeczuwalam ze ucieszysz sie ze zdjec Vegulca:) Ty jako glowny fotograf na imprezkach psich zapewne masz problem ze zrobieniem jej fot jak frisbujecie :) :) P.S zauwazylam ze uszy twojego psa sa zarabiscie fotogeniczne:) Quote
lisica Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ramzes to fajny sie zrobił a do dziadka podobny:cool3: Ksieciunio mam wrażanie czasami niezbyt zadowolony z tego że mu lekturę zabierają Quote
ada89 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ramzes ma taką jakoś mało inteligentną minę... :cool1: i chyba nie spodziewał się takich tłumów na swoim występie, więc troche zestresowany :evil_lol: i w sumie po tych zdjęciach już się nie dziwie, czemu nazywano go "żoną Szarika" albo "śliczną sunią" :roll: jest taki... kobiecy :oops: Quote
ceta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 saJo ty to się chyba z powołaniem minęłaś:diabloti: scena Cię kocha. Quote
saJo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ceta napisał(a):saJo ty to się chyba z powołaniem minęłaś:diabloti: scena Cię kocha. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
saszula Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A teraz kochają Cię tłumy:loveu: PS. Skąd masz takie fajne spodnie? Quote
ceta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To są tajemne spodnie mistrza sensei- sprawiające, że nawet autystyczno- nieokiełznane bulle zamieniają się w karne ONki:eviltong::diabloti: Quote
Marciashka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hehe, Dżina jest coraz lepsza. Daj jeszcze fote Iskierki :-) Quote
ada89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [CENTER]OGŁOSZENIE![/CENTER] Uwaga, uwaga! Bede zamiawiać znanego Ostera 320! Czy ktoś chętny? Zdążyłam uzależnić pare osób od tego magicznego urządzenia :cool3: i teraz musze je zamówić. Cena to 70 zł + koszty wysyłki czyli 11 zł podzielone przez liczbę chętnych. Proszę o informacje do końca tygodnia (do piątku). Quote
Magdava Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 saJo czy ten Oster łapie maliniakową szczecinę? Chodzi mi o włos okrywowy, bo podszerstka moja suka ma tyle co kot napłakał. Quote
saJo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ada89 Ja poprosze! Magdava Niestety nie bardzo :shake: Quote
Magdava Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tak myślałam... No nic, nie tracę nadziei, że znajdę coś skuteczniejszego niż ręczne skubanie liniejącego maliniaka :roll: Quote
ada89 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Magdava, spytaj ayshe albo odnajdz to gdzies w stosie informacji na dogo w owczarkach niemieckich, jest inny trymer do tych z krótkim włosiem. Edit: znalazłam to co pisała ayshe dla tych z krótką sierścią i miał to być Sozhou DQT na tej stronie: http://www.sewing.pl/index.php?id=akcesoria/trymery ale go tam nie ma. Spytaj i tak. Może znajdzie coś innego. Po angielsku jest :/ http://www.sewing.pl/en/index.php?id=akcesoria/trymery Quote
Recommended Posts