saJo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Saba napisał(a): a co to za mali ?? Jak to co to za mali? Gnojek :evil_lol: Quote
Zarazah Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Saba - jesteś zarejestrowana na PsimSporcie? Ada, a ty jesteś? Quote
Dolar08 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witam wszystkich ponownie. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za namiary na szkoleniowców. Na razie musimy się wstrzymać ze szkoleniem ponieważ Dolarek ma kontuzję łapy i na razie musi się oszczędzać. Zdecydowaliśmy z żoną do kogo udamy się na zajęcia. Decyzję pomogła nam podjąć nasza Pani weterynarz, która poleciła nam Wiktora Kubiaka. Mieliśmy również okazję spotkać w naszej miejscowości sunie rottweilerke, która uczęszcza do Pana Kubiaka. Sunieczka była bardzo posłuszna i karna a co najważniejsze widać było, że wykonywanie poleceń sprawia jej przyjemność. Moja żona pojechała na jedne zajęcia jako bierny obserwator. Była pod wrażeniem tego w jaki sposób Pan Kubiak pracuje z psami. Psiaki na zajęciach były bardzo skupione i pracowały z przyjemnością. Mam nadzieję, że wybraliśmy dobrze i będziemy zadowoleni. Pozdrawiam Rafał Quote
saJo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zycze zadowolenia ze szkolenia i sukcesow w pracy z psiakiem :) Quote
Saba Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 saJo napisał(a):Jak to co to za mali? Gnojek :evil_lol: jakiś taki goły :roll: Quote
saJo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A bo Ira nie miala szelek i pozyczylismy :eviltong: Czy ktos chce cos z gappay'a? Quote
ceta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Saba napisał(a):ceta super !!! nie długo i ty dołączysz do grona właścicieli psów zepsutych przez saJo :diabloti: chcę go popsuć do granic możliwości:diabloti: oto mój nieskromny plan:p Quote
saJo Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Mlode wilczki atakuja :diabloti: Piero Gandzia Bazyl vel Killer Quote
ceta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Siostrzeniec dziekuję za fotki. Chlupki dla cioci:lol: Quote
martita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak nas nie ma to i ciekawie jest i foty sa:angryy: ach:-( Quote
ceta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a miał być szybki zabieg!!! może i trwał chwile ale Bazowe ucho papra się jak ch.... , nam po kieszeni idzie strasznie i jeszcze na dodatek opuszczamy zajęcia!!!! to jest dopiero masakra- cały tydzień wieczornych zajęc prawie dzień w dzień, a teraz pustka :placz: więc co by maluszkowi nie brakowało ich, zabrałam go dziś na trawkę (tylko tam może chodzić:( i sobie trenowaliśmy. Bosko wygląda szaleńczo biegnący na komende "do mnie" bull w kołnierzu:lol: ubaw po pachy!!! Ale co zajęcia opuszczamy to opuszczamy,a ja nadgorliwy "psiopracocholik" cierpię niezmiernie!!! Ale może do końca tygodnia sie wyliżemy jakoś... Quote
saJo Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ceta Kurujcie sie intensywnie, bo tu pracowity okres Wam szykuje. O ucho dbajcie, po trawce biegajcie i jak najszybciej do nas wracajcie :cool1: Quote
ceta Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ucho wygląda dużo lepiej, jutro plaster, skarpetka i ....jestesmy na treningu!!! A niech tam w domu nie możemy wysiedzieć!!:cool3: przecież przed piknikiem młody wilczek musi być w formie. Mam nadzieję tylko że są jutro zajęcia. Dobrze że w poniedziałek jest posłuszeństwo bo trochę tyłów mamy:razz: Quote
saJo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Trening jest :cool1: Yyyyyyy, a gdzie ty chcesz mu ta skarpete zalozyc? :confused: Quote
ceta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Na ucho:lol: żartuje tak sobie michał wymyslił, że taką skarpetę-stópkę możnaby założyć:cool3: ale myślę że wystarczy małe zawinięcie plastrem. Do zobaczenia Quote
saJo Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ceta napisał(a):Na ucho:lol: żartuje tak sobie michał wymyslił, że taką skarpetę-stópkę możnaby założyć:cool3: Tak wlasnie nie moglam sobie wyobrazic, gdzie chcesz ta skarpete zalozyc :evil_lol: Do zobaczenia na treningu. Quote
gato Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ok, to ja teraz parę niezwykle marnych zdjątek wstawię ;] . na pierwszy ogień czarni: kobita z brodą i puszek (nie okruszek): Quote
gato Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 następnie będzie Gandzia: dłuuuga Gandzia: na przyczajkę: na smakołyka (pańcia gandziowa wybaczy mam nadzieję publikację końca pleców, bo przecież nie ma się czego wstydzić ;) ): Gandzia zasuwajka: Gandzia pocieszna i pańcia zacieszna: Quote
Recommended Posts